Na wyjeździe #22

05 kwietnia 2015 08:49 / 1 osobie podoba się ten post
Obudziłam Doti , bidula jej malutka ma kolki i niewyspane obie, obudziłam córkę ale też zaspana wystękała że mam sama podjąć decyzję . Zadzwoniłam do lekarza rodzinnego wreszcie to Senior jest prywatnym pacjentem i ma wszystko '' ab sofort '' Doktor zdziwiony ale już jedzie a cukier na czczo 220 , dziadek był insulinozależny ,ale w szpitalu kazali odstawić, byłam zaskoczona ale nawet nie ma tabletek na obniżenie cukru , ale ja nie mam nic do gadania od tego są lekarze , czekamy i dziadek jest tak pobudzony że doktorkowi się też oberwie. Chciałam go wymyć , ale wylał całą wodę i leży mokry , bo przebrać się nie pozwala , każda próba kończy się fiaskiem i gryzieniem po rękach , spróbuję za chwilę i dam 20ml syropu może pofolguje. Boże ,najgorsza ta bezsilność .
05 kwietnia 2015 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

No cóż Marto, plany na przyszłość muszą korespondować z wiekiem planującego :))))))))) Mając lat tyle ile mam ( nie powiem :)))))) ) biore siły na zamiary.
Nie wybieram się na etat u kogoś. Zreszta prawie całe  moje dorosłe zycie byłam businesswoman i bywało, że zyło mi się z tego bardzo dobrze. Niestety koniunktura się zmieniła i trzeba było na saksy wyruszyć :))))))
Moje plany sa takie, że mając odpowiednie zabezpieczenie na koncie w sensie przyszłości, ponownie wezmę się za biznes , ale juz tylko po to, żeby mieć na chlebek z szyneczką. Inne dobra juz mam :))))))))) Poniewaz na handlu zjadłam zęby, to będę dalej handlować, nie tylko rzeczami materialnymi, ale równiez wiedzą nabytą . Takie sa moje plany na przyszłość :))))))))))) Moja babuleńka (94 lata) ma juz dawno zapowiedziane, żeby sie nie wazyła wybierac na tamten świat przed osiągnięciem przeze mnie wieku emerytalnego. Tak więc jak dozyję oczywiscie ;) to jeszcze pare lat pomieszkam w moim DDR :))))))))

Moze jestem ci w stanie cos podpowiedziec jak chcesz kozystac z wiedzy nabytej oraz wlasnej dzialalnosci
05 kwietnia 2015 09:24 / 2 osobom podoba się ten post
A ja chce do domeczku :(
05 kwietnia 2015 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Moze jestem ci w stanie cos podpowiedziec jak chcesz kozystac z wiedzy nabytej oraz wlasnej dzialalnosci

:)))))) Ciekawa jestem , czy myslimy o tym samym :))))))) adres znasz :)))))))
05 kwietnia 2015 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
Moje plany wszystkie kończą sie wnioskiem że nie jestem w stanie zarobić w Pl tyle ile w D.
No i pokornie wracam na stellę;)
Ale życzę ci Doda powodzenia
05 kwietnia 2015 09:51
Agata07

Podobno chcieć znaczy móc....ale tylko podobno;)
05 kwietnia 2015 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
Agata07

A gdzie teraz jestes w kurniku ??  

05 kwietnia 2015 10:17
jedyny plus, przynajmniej słońce świeci, ale na tym plusy się kończą, u mnie w domu dziś zlot rodzinny a ja znów w DE, powoli mam tego dość, ale jak to mówią wszystko minie :D
05 kwietnia 2015 10:29 / 6 osobom podoba się ten post
Przez ostatnie 2 lata spędzone na świętach w De nakupilam tyle ozdob wielkanocnych na wyprzedażach i jeszcze ani razu użyte nie byly. Czego tam nie ma - jajeczka na drzewka, zajączki, kury, pisklaki puchate, doniczki, piórka, wieniec na drzwi. Moze za rok sie uda:)
05 kwietnia 2015 10:31
wichurra

Przez ostatnie 2 lata spędzone na świętach w De nakupilam tyle ozdob wielkanocnych na wyprzedażach i jeszcze ani razu użyte nie byly. Czego tam nie ma - jajeczka na drzewka, zajączki, kury, pisklaki puchate, doniczki, piórka, wieniec na drzwi. Moze za rok sie uda:)

Wichurra moze znasz stronki ze sukniami na wesele...zapodaj
05 kwietnia 2015 10:34 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A gdzie teraz jestes w kurniku ??:-) :-) :-) :-) 

Cos w tym stylu :))))))))))))))) 
05 kwietnia 2015 10:35
ania52

Wichurra moze znasz stronki ze sukniami na wesele...zapodaj

05 kwietnia 2015 10:37
ORIM

http://www.gebi.pl/

dzieki Orim ale mnie chodzi o suknie na wesela a nie slubne...slubna kariere mam za soba..na szczescie
05 kwietnia 2015 10:43
ania52

dzieki Orim ale mnie chodzi o suknie na wesela a nie slubne...slubna kariere mam za soba..na szczescie

wujek Google,Allegro itd,itp zaprasza
05 kwietnia 2015 11:01 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Coś mi tutaj zakupoholizmem pachnie ;-)