E vamos que você está sonhando com algo agradável:)Nos vemos amanhã:):):)
E vamos que você está sonhando com algo agradável:)Nos vemos amanhã:):):)
A jakie masz plany Doda jesli oczywiście chcesz zdradzić
Ja mysle intensywnie nad innym zajęciem,żeby nie trzeba było wyjeżdżać ale nijak nic wymyślić nie mogę:(
A jakie masz plany Doda jesli oczywiście chcesz zdradzić
Ja mysle intensywnie nad innym zajęciem,żeby nie trzeba było wyjeżdżać ale nijak nic wymyślić nie mogę:(
Też się głowię i głowię... :/
Potrzeba jest matką wynalazku, jak powiedział ktoś mądry :))))))))))) Na pewno coś fajnego wymyslicie dziewczyny! :))))))
A ja zawsze myslałam,że wynalazek jest potrzebą matki.
Myliłam się? O cholewcia.....
No wiesz, to wszystko zalezy od tego co ,,autor miał na mysli,, a co miał na mysli tego nie wie nikt, poza samym autorem :)))))))))) reszta do dowolnej interpretacji :)))))))))))))
No tak, ewentualnie potrzeba jest wynalazkiem matki.
I moje ulubione, z którego do dziś sie śmieje moja córka, bo mi sie przestawiło : matka jest potrzebą wynalazku.
Witam Wszystkich i życzę spokojnych i wesołych Świąt , wybaczcie że tak bez żadnej afirmacji , ale czasu nie mam i prawdę powiedziawszy nie czuję ani Świąt , nawet atmosfera światecznego biegania mi odpadła , ledwie upiekłam ciasto i skleciłam sałatkę. Mam pytanie , jak tutaj w taki dzień na przykład załatwić analizę moczu , czy badanie krwi? Dziadek po wyrwaniu cewnika z każdym dniem coraz mniej oddaje moczu , zagęścił się i ma specyficzny zapach ma cukrzycę , ale też podejrzewam że mocznik mu skoczył , bo ma niewielki obrzęk kostek, ale jednak ma, normalnie to na moje oko trzeba by zrobić analizę do tego jeszcze skacze ciśnienie i no nie wiem dzwonić do rodziny czy poczekać?