Ależ Kasiu....!!!! ;)))
Ależ Kasiu....!!!! ;)))
Też zauważyłam te ofertę. Nie będzie łatwo kogoś znaleźć, bo francuski jest u nas znacznie mniej popularny niż angielski i niemiecki.
Szkoda. Kolejnego języka nie dam rady się już nauczyć, jeszcze hiszpański, włoski to tak, ale francuski jest trudny.
no poprostu rewelka
W końcu nie wytrzymałam i muszę Cię ORIM zaczepić. Byłeś takim orędownikiem tego aby każdy miał w awatarku swoje zdięcie i co? Ja Cię posłuchałam, a Ty swoją ideę zdradziłes i jakiegoś gogusia wstawiłeś. Hmm....a może to coś głębszego. Coraz więcej młodych i atrakcyjnych dziewczyn na forum się pojawia....hmmm.
Mam nadzieję,ze się porzygam,zjadłam paczkę Haribo!! Co za łakomstwo!
To nie tak.Wkleilem kurczaka na swieta aby bylo radosniej,a teraz nie wiem gdzie posialem swoje zdjecia.Pewnie na jakims pendrive sa.Jak znajde to wkleje
Mam nadzieję bo w jakiś sposób przywiązałam się do tego pana w okularach słonecznych na głowie, a ten przystojniak na obecnym awatarku jest mi zupełnie obcy i wcale nie mam ochoty się do niego odzywać. Nie wiem o co chodzi ale sporo osób na forum pozmieniało swoje awatary na mniej rozpoznawalne. Człowieka nie ma zaledwie miesiąc i już odnależć się nie może.
Alinko, ten przystojniak na avatarze Orima, to bardzo znany artysta, chyba aktor.
Ale za metra nie moge sobie przypomniec kto to.
Wszystko mozliwe. Przez te długotrwałe pobyty w de zauważyłam, że się uwsteczniam. Nie dosyć, że zapominam język polski to nie rozpoznaję artystów. O nowych, którzy w międzyczasie się pojawili wolę nie wspominać. Po prostu ich nie znam. Oczywiście Orim na awatarku miał przeciwsłoneczne okulary na głowie, a nie słoneczne bo takich jeszcze chyba nie wymyślono. Muszę się wziąć w garść bo sama siebie czytać nie mogę.
Wszystko mozliwe. Przez te długotrwałe pobyty w de zauważyłam, że się uwsteczniam. Nie dosyć, że zapominam język polski to nie rozpoznaję artystów. O nowych, którzy w międzyczasie się pojawili wolę nie wspominać. Po prostu ich nie znam. Oczywiście Orim na awatarku miał przeciwsłoneczne okulary na głowie, a nie słoneczne bo takich jeszcze chyba nie wymyślono. Muszę się wziąć w garść bo sama siebie czytać nie mogę.
Alinko, ten przystojniak na avatarze Orima, to bardzo znany artysta, chyba aktor.
Ale za metra nie moge sobie przypomniec kto to.