Kasiu! A ja nie rozumiem wyrzucania śmieci przez okno. Mów co chcesz. Jestem ciekawa czy u siebie w domu też to robi.
Kasiu! A ja nie rozumiem wyrzucania śmieci przez okno. Mów co chcesz. Jestem ciekawa czy u siebie w domu też to robi.
A w jakim wieku była?
No po takich przygodach z opiekunkami to babcia pewnie cały czas będzie dla Ciebie serdeczna .
U mnie chyba będą poszukiwania nowej zmienniczki , ale to się okaże w niedzielę , po wizycie Pani z mojej firmy .
Niecałe 50 lat. A dlaczego ?
Ślicznego bąbelka masz na awatarku.
Alinko ten bąbelek w awatarku to mój wnusio .
Moze wiecie ile by to bylo zwrotu kosztow podrozy do na Wyspy jezeli pracodawca zwraca koszty podrozy 0,23 za mile ,Boze ile to liczenia moze ktos mi pomoze plus minus juz nie chce dokladnie:-) :-)
Widzę że Francja Anglia w ogłoszeniach Rynek pracy sie poszerza?.Ale ja czekam na Szwajcarię Austrię chętne tam bym się wybrała.No bo język,tylko niemiecki w moim przypadku wchodzi w grę
Widzę że Francja Anglia w ogłoszeniach Rynek pracy sie poszerza?.Ale ja czekam na Szwajcarię Austrię chętne tam bym się wybrała.No bo język,tylko niemiecki w moim przypadku wchodzi w grę