Na wyjeździe #23

10 kwietnia 2015 20:25 / 10 osobom podoba się ten post
Jeśli pan jest inkontynentny,a zapewne jest - i ma 44 lata, to chyba oferta dla młodych dziewczyn. :)
I wtedy te zdolności manualne się przydadzą....
10 kwietnia 2015 20:27 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jeśli pan jest inkontynentny,a zapewne jest - i ma 44 lata, to chyba oferta dla młodych dziewczyn. :)
I wtedy te zdolności manualne się przydadzą....

Pan może i wymagający .............hihihi
10 kwietnia 2015 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
Piszcie piszcie tak dalej,do pdp płci męskiej nikt nie będzie chciał jeździć
Mnie to cieszy będę wybierać przebierać w ofertach;)
10 kwietnia 2015 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie tym mi w tej ofercie pachnie - siedzisz z nim w pracy, nudzisz się jak mops w oczekiwaniu na jego zachcianki. 
10 kwietnia 2015 20:31 / 4 osobom podoba się ten post
lena46

Pan może i wymagający .............hihihi

Pewnie bedzie jeszcze instrukcja mycia instrumentu hihihi ,moja kolezanka taka miala  
10 kwietnia 2015 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
Nie, ja myślę,że w przerwach między zmienianiem mu pampersów należy go zabawiać inteligentną rozmową o filozofii Kierkegaarda w powiązaniu z teorią bytu Spinozy. Pan na pewno ma wysokie wymagania intelektualne. Już lecę. :)
10 kwietnia 2015 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Właśnie tym mi w tej ofercie pachnie - siedzisz z nim w pracy, nudzisz się jak mops w oczekiwaniu na jego zachcianki. 

A zachcianki będą różne, dam sobie za to rękę uciąć. 44 latek na pewno ma potrzeby, nie ma opcji,żeby nie mial....
10 kwietnia 2015 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

A zachcianki będą różne, dam sobie za to rękę uciąć. 44 latek na pewno ma potrzeby, nie ma opcji,żeby nie mial....

A moze on kochajacy inaczej  
10 kwietnia 2015 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
Nie nawiązuję do tej konkretnej oferty ale z tym wymaganym bdb niemieckim to różnie bywa.Pojechałam gdzie taki wymóg był a babcia mówiła góra 5 zdań w ciągu dnia.W dodatku były to prawie te same zdania! Po co wiec dobry język? Pojęcia nie mam...
10 kwietnia 2015 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Dobrze, że z tego żartujecie- zawsze jst pretekst żeby się z bezszczelności agencji pośmiać. Agencji, bo gdyby nie agencje wchodzące zazwyczaj klientom bez masła w ... powyższy problem nie pojawiał by się przynajmniej pod pretekstem opieki. I my tu mówimy o osobach starszych, a sama usłyszałam wczoraj w mojej agencji ofertę do młodgo faceta, tyle ,że prawko porzebne i na szczęście się nie załapałam.
10 kwietnia 2015 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A moze on kochajacy inaczej:-) :-) 

Może, może, ale z braku laku i opiekunka dobra;), chyba, że opiekuna szukają:):):)
10 kwietnia 2015 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

A moze on kochajacy inaczej:-) :-) 

To niech poprosi o opiekuna. Juz widze, jak Orim leci na złamanie karku do takiej oferty. :DDDDD
10 kwietnia 2015 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nie nawiązuję do tej konkretnej oferty ale z tym wymaganym bdb niemieckim to różnie bywa.Pojechałam gdzie taki wymóg był a babcia mówiła góra 5 zdań w ciągu dnia.W dodatku były to prawie te same zdania! Po co wiec dobry język? Pojęcia nie mam...

Może rodzina była daleko i trzeba było umawiać wizyty lekarskie, towarzyszyć w nich i rozumieć zalecenia itd. W takich przypadkach rozumiem wymagania co do języka. Ale jak widzę ofertę, że senior nie demencyjny, mobilny, na dodatek rodzina pomaga, to po co ten niemiecki?
10 kwietnia 2015 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Dobrze, że z tego żartujecie- zawsze jst pretekst żeby się z bezszczelności agencji pośmiać. Agencji, bo gdyby nie agencje wchodzące zazwyczaj klientom bez masła w ... powyższy problem nie pojawiał by się przynajmniej pod pretekstem opieki. I my tu mówimy o osobach starszych, a sama usłyszałam wczoraj w mojej agencji ofertę do młodgo faceta, tyle ,że prawko porzebne i na szczęście się nie załapałam.

A skąd wiesz, może czekałaby cię tam wielka miłość.....;)
10 kwietnia 2015 20:41
Lawenda

To niech poprosi o opiekuna. Juz widze, jak Orim leci na złamanie karku do takiej oferty. :DDDDD

Hahaha Orin lubi kobitki obslugiwac niz panow