Jeśli pan jest inkontynentny,a zapewne jest - i ma 44 lata, to chyba oferta dla młodych dziewczyn. :)
I wtedy te zdolności manualne się przydadzą....
Jeśli pan jest inkontynentny,a zapewne jest - i ma 44 lata, to chyba oferta dla młodych dziewczyn. :)
I wtedy te zdolności manualne się przydadzą....
Pan może i wymagający .............hihihi
Właśnie tym mi w tej ofercie pachnie - siedzisz z nim w pracy, nudzisz się jak mops w oczekiwaniu na jego zachcianki.
A zachcianki będą różne, dam sobie za to rękę uciąć. 44 latek na pewno ma potrzeby, nie ma opcji,żeby nie mial....
A zachcianki będą różne, dam sobie za to rękę uciąć. 44 latek na pewno ma potrzeby, nie ma opcji,żeby nie mial....
A moze on kochajacy inaczej:-) :-)
A moze on kochajacy inaczej:-) :-)
Nie nawiązuję do tej konkretnej oferty ale z tym wymaganym bdb niemieckim to różnie bywa.Pojechałam gdzie taki wymóg był a babcia mówiła góra 5 zdań w ciągu dnia.W dodatku były to prawie te same zdania! Po co wiec dobry język? Pojęcia nie mam...
Dobrze, że z tego żartujecie- zawsze jst pretekst żeby się z bezszczelności agencji pośmiać. Agencji, bo gdyby nie agencje wchodzące zazwyczaj klientom bez masła w ... powyższy problem nie pojawiał by się przynajmniej pod pretekstem opieki. I my tu mówimy o osobach starszych, a sama usłyszałam wczoraj w mojej agencji ofertę do młodgo faceta, tyle ,że prawko porzebne i na szczęście się nie załapałam.
To niech poprosi o opiekuna. Juz widze, jak Orim leci na złamanie karku do takiej oferty. :DDDDD