ja juz się uśmiałam ,a jej nie widzę .Kasiu wyobrażnia moja zadziałała ..................
ja juz się uśmiałam ,a jej nie widzę .Kasiu wyobrażnia moja zadziałała ..................
Ja jak na nią patrzę to dziękuje losowi że mnie do tej pory nie obdarzył takimi kosztownościami..... i proszę Bozie żebym mi troche rozumu na starość zachowała ..........
Kolejny dzień za mną,oczywiście nie obyło się bez uszczypliwości dowiedziałam się gotować to ja kompletnie nie umiem! dobrze że nie zabrałam się za nakrywanie do stołu bo pewnie byśmy jedli jak psy....a teraz na koniec dnia usłyszałam że katolicy to źli ludzie.
Jezu jakbyście zobaczyli moją 80letnią hrabinę obiewszoną diamentami perłami pomalowana jak ruska matrioszka to można by pomyśleć że wybiera się gdzieś straszyć....
Ta Twoja PDP jeszcze bardzo fit,po co jej w ogóle opiekunka?Wynika z Twoich opisów,że raczej "chłopiec do bicia" ,żeby miała się na kim wyżywać.W jakiej miejscowości hrabina straszy?Napisz ku przestrodze-będziemy skrzętnie omijać:)
oh Ty biedna, silna kobieto!!!!! do Afryki jechalas czy jak?.):)
Kolejny dzień za mną,oczywiście nie obyło się bez uszczypliwości dowiedziałam się gotować to ja kompletnie nie umiem! dobrze że nie zabrałam się za nakrywanie do stołu bo pewnie byśmy jedli jak psy....a teraz na koniec dnia usłyszałam że katolicy to źli ludzie.
Jezu jakbyście zobaczyli moją 80letnią hrabinę obiewszoną diamentami perłami pomalowana jak ruska matrioszka to można by pomyśleć że wybiera się gdzieś straszyć....
Jak ten czas sie dluzy Boze chcialabym,aby był już Piatek:)
Dokładnie tak ona jest fizycznie bardziej sprawna niż niejedna z nas,nic nie robie koło niej,swoje rzeczy sama pierze i prasuje nie wolno mi wchodzić do jej pokoju.
Mam wrażenie że jej hobby od urodzenia to dokuczanie innym a arogancja i hamstwo to jej krewni- a wszystko się dzieje w wielkiej posiadłości z płotem na 4m w Stuhr a po ogrodzie biega piękny labrador-omijać szerokim łukiem.
Mojej pdp stan się pogorszył po wczorajszym ataku drgawek.Prawie już nic nie widzi i ma halucynacje, jest pobudzona.Mam nadzieję,że jutro domowy coś wypisze, bo babcia boi się tych swoich zwidów.
Ojej to nie specjalnie ci sie zrobiło oby lekarz przepisał cos ty doswiadczona wiec w butelke cie nie nabiora!Ale moze noc spokojnie jakos minie!!