Andrea wyjasnijmy sobie jedno co do kwestii z ''40latkami ktorymi latwo manipulowac''.
Otoz mialem w tamtym poscie racje, nie dlatego ze sobie to wyssalem z paluszka tylko z obserwacji. Kobiety w naszej profesji to nie tylko te zinternetyzowane na forum. Sa tez te mniej wyksztalcone, mniej obyte, czesto z biednych rodzin patologicznych, dla ktorych jedyny swiat to wies z ktorej pochodza, i uwierz mi gdbys sobie statystyke zrobila to ich jest wlasnie najwiecej w naszej profesji. Dlaczego latwo nimi manipuluja w firmach? bo dobrze wiedza ze sytuacja rodzinna jest ciezka, ze sa czesto na skraju - i proponuja gowniane pieniadze za ciezka robote - i to jest dla mnie wykozystywaniem i latwo w takiej sytuacji to robic. Kolejnym przykladem jest gdy kobieta chce zjezdzac a firma nie puszcza jej bo nie ma kogo wstawic - bardzo czesto nie ma kogo wstawic bo panie z firmy pierdza w stolek i nie zajmuja sie problemem - czemu no bo i po co najwazniejsze ze kaska plynie. I co taka opiekunka siedzi na steli nie marudzi za bardzo, bo wie ze agencja moze ja miec ale nie musi - sory taka nasza profesja to nie Manhatan w NY gdzie o dobrego pracownika walcza 33 firmy. I to jest dla mnie wykorzystywaniem.
Wyplaty? poczytaj sobie jak kobiety walcza o swoje pieniadze by je dostac i miec na czas... Sa te co walcza bo to potrafia a sa te co siedza cicho bo boja sie o miejsce - jak mowilem firma moze ale nie musi - i to jest wlasnie wykorzystywaniem a z nim w takim wypadku wiaze sie ta ''latwosc''. Nie mam ani nie bede mial zamiaru wrzucac was do worka z napisem ''dajace sie wykorzystywac 40-60 latki'' - ale taka jest prawda kobiety byly sa i pewnie bede jeszcze dlugo wykorzystywane. Faceci takze nie ujmujmy nam/im.
Nie jeda z nas jakbys zobaczyl w realu,to by ci sie bokserki za ciasne zrobily - tu jestes w duzym bledzie i tu tez '' jak mezczyzna sie zachowuj,nie jak jakis podlotek wypuszczony od ,,matczynej piersi" ,myslacy ,ze juz tak dlugo zyje,ze wszystkie rozumy pozjadal'' dlaczego jestes w bledzie? gej nie interesuje sie kobietami to po 1 a po 2 nie znasz mnie a wysnowasz obrzerny wywod tylko na podstawie tego co pisze - to troche za malo by powiedziec o kims malolat co pozjadal rozumy. Poznaj a potem oceniaj kto kim jest. Na podstawie postow mozesz miec bledny obraz tego kto kim jest.
No niestety tak jest,jak sie nie ma ,,tam" ,to sie ,,geba" nadrabia - jesli przykleic to do ciebie to faktycznie duzo geba nadrabiasz ale to tylko wniosek po twoich postach - jak sama o sobie mowiasz ''ze mna nie zawojujesz''
Andrea mnie naprawde ciezko obrazic ;)
pozdrawiam