18 kwietnia 2015 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
tyciekKobieta, wykonująca najstarszy zawód świata nazywana bywa "córą Koryntu " lub "kurtyzaną" , ewentualnie "kokotą " lub "panną lekkich obyczajów". Zawód ten - z bardzo wielu przyczyn jest NIEZWYKLE potrzebny społeczeństwu . Oszczędzę Ci wykładu :dlaczego tak jest . Jeśli kiedykolwiek będziesz studiował socjologię lub pokrewny kierunek -to Ci wytłumaczą . Co do wątpliwości czy tu są silne i niezależne kobiety- TAK ! Jedziemy często w nieznane z odwagą w sercu, bo ODWAGA , mój drogi chłopcze , to nie brak uczucia lęku , lecz zwycięska walka z nim. Niezależne jesteśmy także - nie będzie byle dupek -szef mi dyktował za najniższą krajową kiedy mam mieć urlop itp. , nasi osobiści panowie też nie zrobią z nas prywatnych gospoś - bo często zarabiamy więcej niż oni a i w domu bywamy gościnnie . Jeszcze coś? Chętnie wytłumaczę ... w każdy dostępny sposób !

Tyćku kochany, nie ma się co tak denerwować, pierwszy raz w tym wątku czytam cię taką zdenerwowaną. Na prawdę nie warto się jakkolwiek angażować emocjonalnie w dyskusję z osobą, która zachowuje się w tak jak PiotrDominik, tym bardziej, że moderator usunął już jego konto.
PiotrDominik-jeśli to czytasz, to wiedz, że czytając ciebie widzę trochę siebie. Nie ma ludzi bez problemów, czasem te problemy są przytłaczające, ale to ważne, żeby nie próbować ich odreagowywać na innych, bo inni mają w sobie wiele ciepła, którym mogą nas obdarować jeśli damy sobie do tego prawo czego życzę tobie i sobie:).