Na wyjeździe #23

18 kwietnia 2015 18:59 / 4 osobom podoba się ten post
Może on jeszcze nie jest do konca pewny swojej orientacji i wypisując takie bzdury utwierdza sie w przekonaniu że kobiety są be...?
A co mi tam,od leczenia takich stanów są specjaliści.
18 kwietnia 2015 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
PiotrDominik-wyjechałeś, owszem, ale z brakiem kultury. A dziewczyny do DE do pracy i to jest ta subtelna różnica, której nie chwytasz.
Dziewczyny, nie ma co sobie języka strzępić. Sfrustrowany człowiek jest tak samo przykry czy to mężczyzna czy kobieta. Najlepiej zignorować i nie popadać w feministyczne klimaty, bo płeć nie ma tu nic do rzeczy- jakby to kobieta była, to pewnie weszłaby na jakieś forum o przewadze mężczyzn-użytkowników i tam się próbowała wyżywać.

18 kwietnia 2015 19:02 / 13 osobom podoba się ten post
PiotrDominik

Jezeli kobieta ktora zmieszala sie z przyslowiowym blotem nie jest dla was szmata to na prawde cos jest nie tak.
po 2 widze ze wszystkie tu to silne i niezalezne kobiety z super wyksztalceniem - pytanie tylko dlaczego tak sile, piekne i niezalezne kobiety pocieraja niemcom zeby zarobic?

Kobieta,  wykonująca najstarszy zawód świata nazywana bywa "córą Koryntu " lub "kurtyzaną" , ewentualnie "kokotą " lub "panną lekkich obyczajów". Zawód ten - z bardzo wielu przyczyn jest NIEZWYKLE potrzebny społeczeństwu . Oszczędzę Ci wykładu :dlaczego tak jest . Jeśli kiedykolwiek będziesz studiował socjologię lub pokrewny kierunek -to Ci wytłumaczą . Co do wątpliwości czy tu są silne i niezależne kobiety- TAK ! Jedziemy często w nieznane z odwagą w sercu, bo ODWAGA , mój drogi chłopcze , to nie brak uczucia lęku , lecz zwycięska walka z nim. Niezależne jesteśmy także - nie będzie byle dupek -szef mi dyktował za najniższą krajową kiedy mam mieć urlop itp. , nasi osobiści panowie też nie zrobią z nas prywatnych gospoś - bo często zarabiamy więcej niż oni a i w domu bywamy gościnnie . Jeszcze coś? Chętnie wytłumaczę ... w każdy dostępny sposób !
Znalezione obrazy dla zapytania wytłumaczę ręcznie
18 kwietnia 2015 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

Kobieta,  wykonująca najstarszy zawód świata nazywana bywa "córą Koryntu " lub "kurtyzaną" , ewentualnie "kokotą " lub "panną lekkich obyczajów". Zawód ten - z bardzo wielu przyczyn jest NIEZWYKLE potrzebny społeczeństwu . Oszczędzę Ci wykładu :dlaczego tak jest . Jeśli kiedykolwiek będziesz studiował socjologię lub pokrewny kierunek -to Ci wytłumaczą . Co do wątpliwości czy tu są silne i niezależne kobiety- TAK ! Jedziemy często w nieznane z odwagą w sercu, bo ODWAGA , mój drogi chłopcze , to nie brak uczucia lęku , lecz zwycięska walka z nim. Niezależne jesteśmy także - nie będzie byle dupek -szef mi dyktował za najniższą krajową kiedy mam mieć urlop itp. , nasi osobiści panowie też nie zrobią z nas prywatnych gospoś - bo często zarabiamy więcej niż oni a i w domu bywamy gościnnie . Jeszcze coś? Chętnie wytłumaczę ... w każdy dostępny sposób !
Znalezione obrazy dla zapytania wytłumaczę ręcznie

Tyćku kochany, nie ma się co tak denerwować, pierwszy raz w tym wątku czytam cię taką zdenerwowaną. Na prawdę nie warto się jakkolwiek angażować emocjonalnie w dyskusję z osobą, która zachowuje się w tak jak PiotrDominik, tym bardziej, że moderator usunął już jego konto.
PiotrDominik-jeśli to czytasz, to wiedz, że czytając ciebie widzę trochę siebie. Nie ma ludzi bez problemów, czasem te problemy są przytłaczające, ale to ważne, żeby nie próbować ich odreagowywać na innych, bo inni mają w sobie wiele ciepła, którym mogą nas obdarować jeśli damy sobie do tego prawo czego życzę tobie i sobie:).
18 kwietnia 2015 19:18 / 6 osobom podoba się ten post
slonecznie

Tyćku kochany, nie ma się co tak denerwować, pierwszy raz w tym wątku czytam cię taką zdenerwowaną. Na prawdę nie warto się jakkolwiek angażować emocjonalnie w dyskusję z osobą, która zachowuje się w tak jak PiotrDominik, tym bardziej, że moderator usunął już jego konto.
PiotrDominik-jeśli to czytasz, to wiedz, że czytając ciebie widzę trochę siebie. Nie ma ludzi bez problemów, czasem te problemy są przytłaczające, ale to ważne, żeby nie próbować ich odreagowywać na innych, bo inni mają w sobie wiele ciepła, którym mogą nas obdarować jeśli damy sobie do tego prawo czego życzę tobie i sobie:).

Słonecznie, ja nie zdenerwowana, na luziku ... hi hi hi, chętnie bym pogadała z kolegą i dorzuciła jeszcze  kilkanaście argumentów ... a niech ma , niech sobie poszerzy horyzonty ... aczkolwiek mam wrażenie ,że może młody bardzo i widzi  tylko dwa kolory :biały i czarny. A w życiu , nie dość że mamy siedem kolorów tęczy to i całą gamę odcieni szarości. Ale dostrzegamy je dorastając . Nie , nie dziwię się - pięćdziesięciolatka widziała i doświadczyła w życiu więcej niż dwudziestolatek . 
18 kwietnia 2015 19:20 / 2 osobom podoba się ten post
prima_wera

chociaz chyba bylo nam czasami nie po drodze to bez zmuszania sie slicznie dziekuje za dobrą podpowiedz, Zoo i oceanarium:):)

Zawsze do usług:)
18 kwietnia 2015 19:25 / 6 osobom podoba się ten post
Cholera, pytanie DP dało mi do myślenia....co ja, taka mądra, piękna(z małymi niedociągnięciami)robie w tej robocie???? Ale, ale co robi DP wsród pampersów? Wiecie, tu trzeba sie troche zastanowic.......bez wyciągania pochopnych wniosków.
18 kwietnia 2015 19:25 / 5 osobom podoba się ten post
nianta

Być może umknęło ;) Bo kiedy zaczęło robić się dobrze , to pewien pacjent oczekiwał,że pomogę mu się zonanizować (miał 30 lat , pacjent z MS) , poczym kiedy zgłosiłam to do firmy(bo odmówiłam wykonania polecenia mimo,że inne panie podobno to robiły) nagle zabrakło dla mnie zleceń i musiałam zjechać do domu.

ale jaja !
Szkoda ze nie miał Parkinsona ha ha ha
18 kwietnia 2015 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea za duzo sobie dodajesz : sam usunalem konto zapytajcie swojego kochasia moderatora to po 1, po 2 mialem 2 konta nie te ktore naliczylas i znowu za duzo sobie dodajesz taki z ciebie detektyw? buahahahah , nie jest tez tak ze nie lubie kobiet lubie je! nawet bardzio, ja nie lubie hipokrytow ktorzy podcieraja du..ska a robia z siebie boginie....boginie.... andrea na widok starych manekinow teatralnych mi nie staje - niestety to pierwszy ''epitet'' w twoim kierunku z mojej strony i ostatni wiec tez nie dodawaj sobie.... dodajesz dodajesz niestety textami jaka to nie jestes swoich kompleksow nie wyleczysz...... tym raze tez sam usune konto. pozdrawiam (niektorych)
18 kwietnia 2015 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Cholera, pytanie DP dało mi do myślenia....co ja, taka mądra, piękna(z małymi niedociągnięciami)robie w tej robocie???? Ale, ale co robi DP wsród pampersów? Wiecie, tu trzeba sie troche zastanowic.......bez wyciągania pochopnych wniosków.

Mówisz ? ......jak nie lubi ( wyraznie ! ) kobiet to pozostają " dziadeczkowie " do opieki ? ....oj, oj ! wolę ni mysleć ! )))))))
18 kwietnia 2015 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
Gdyby sam nie napisał że on gej to bym stwierdziła ze Andrejka wpadła mu w oko;))
Tyle zachodu,tworzyć,usuwać konta,tworzyć dla napisania jednego postu do Andrei hi hi:)))
18 kwietnia 2015 19:31
tyciek

Słonecznie, ja nie zdenerwowana, na luziku ... hi hi hi, chętnie bym pogadała z kolegą i dorzuciła jeszcze  kilkanaście argumentów ... a niech ma , niech sobie poszerzy horyzonty ... aczkolwiek mam wrażenie ,że może młody bardzo i widzi  tylko dwa kolory :biały i czarny. A w życiu , nie dość że mamy siedem kolorów tęczy to i całą gamę odcieni szarości. Ale dostrzegamy je dorastając . Nie , nie dziwię się - pięćdziesięciolatka widziała i doświadczyła w życiu więcej niż dwudziestolatek . 

Tyćku, a to dobrze, ze na luzie jesteś:). Ale z postów to miałam wrażenie, że trochę się zirytowałaś kolegą.
Co do doświadczenia życiowego to nie zgodzę się tutaj z tym, że starszy zawsze=mądrzejszy. Tak odebrałam twoją wypowiedź, jeśli źle, popraw mnie:)
Im dłużej się żyje tym więcej doświadczenia się zbiera, to prawda, ale też ważne co z tymi doświadczeniami się robi- czy wyciąga się wnioski, czy ma się refleksje.
18 kwietnia 2015 19:32 / 3 osobom podoba się ten post
Ale to mu się udało :
Spytajcie waszego kochasia moderatora:))))
18 kwietnia 2015 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mówisz ? ......jak nie lubi ( wyraznie ! ) kobiet to pozostają " dziadeczkowie " do opieki ? ....oj, oj ! wolę ni mysleć ! :-))))))))

Nie Arabrab, ja nie to mialam na mysli, ech Ty Holmesie.
18 kwietnia 2015 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Ale to mu się udało :
Spytajcie waszego kochasia moderatora:))))

Po prostu widać, że czegoś temu człowiekowi brakuje...