Na wyjeździe #23

18 kwietnia 2015 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
Kochasia;)))
18 kwietnia 2015 19:36 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

Nic dodać , nic ująć Basiu !!! Masz absolutną rację ! czasem mam wrażenie ,że większości  mężczyzn z dawnej rycerskości ostał się jeno zakuty łeb ! 
Każdy facet ma coś z rycerza – najczęściej tym czymś jest zakuty łeb

Dawni rycerze byli honorowi tylko w bajkach.Tak naprawde to lupili ziemie,gwalcili kobiety,nie myli sie,byli grubianscy itd.Wiec wam kobieta tylko sie cieszyc z tego ze nie za wiele tych cech "rycerskich" pozostalo ha ha ha
Tak sobie czytam gdzie chcesz zabrac syna : oceanarium,ZOO .........a co to za pomysly ? Moze mu jeszcze wate cukrowa kupisz ?
Chłop juz dorosly wiec moze wybierz sie z nim razem na jakas impreze.Dyskoteka,dobry klub z dobra muza.Niech sie chlopak poczuje przy tobie na luzie i zobaczy ze mama tez jeszcze daje rade
18 kwietnia 2015 19:36 / 3 osobom podoba się ten post
agamor

ciekawa jestem o czym myśli trzeźwy alkoholik? on chyba cały czas musi miec jakieś zajęcie co? nie wiem, tak tylko napisałam....
napisz 

Alkoholik tez bywa "trzezwy", bo nie ma albo kasy, albo tez i mozliwosci sie napic.
I o takim stanie trzezwosci napisalam.
A o czym mysli osoba, ktora zerwala z nalogiem i normalnie funkcjomuje, trudno powiedziec.
Mam w rodzinie mezczyzne, ktory wlasnie zerwal z tym straszliwym i wyniszczajacym organizm nalogiem.
Mieszka bardzo daleko, i rozmawiam z nim bardzo rzadko i tylko przez telefon, nie wypada mi zapytac. Z reszta nie czuje takiej potrzeby. Wiem tyle, ze potrzeba wielkiej sily charakteru, zeby wyzwolic sie z nalogu.
I na pewno nalezy opuscic i miejsce i srodowisko, w ktorym mozna byloby do nalogu powrocic. To nieco ulatwia leczenie.
Ale osobiscie podziwiam takich ludzi, ktorym udalo sie powrocic do normalnego zycia.
18 kwietnia 2015 19:36 / 8 osobom podoba się ten post
Marta

Ale to mu się udało :
Spytajcie waszego kochasia moderatora:))))

Cholerka ! czyzbym demencję miała , bo jakoś sobie przypomnieć nie mogę kiedy , gdzie i jak było ? a może mnie , jako " zgredówę " Modi pominął ? ....... nie ładnie , oj , nie ładnie ! jak wszyscy to wsszyscy - babcia też !!!!! .....)))))))
18 kwietnia 2015 19:40 / 10 osobom podoba się ten post
Ja tam Was kocham - Wszystkie !!!!
Ale ja tez tylko taki "rupiec" ha ha ha na emigracji
18 kwietnia 2015 19:43 / 4 osobom podoba się ten post
Piotrdominik2

Andrea za duzo sobie dodajesz : sam usunalem konto zapytajcie swojego kochasia moderatora to po 1, po 2 mialem 2 konta nie te ktore naliczylas i znowu za duzo sobie dodajesz taki z ciebie detektyw? buahahahah , nie jest tez tak ze nie lubie kobiet lubie je! nawet bardzio, ja nie lubie hipokrytow ktorzy podcieraja du..ska a robia z siebie boginie....boginie.... andrea na widok starych manekinow teatralnych mi nie staje - niestety to pierwszy ''epitet'' w twoim kierunku z mojej strony i ostatni wiec tez nie dodawaj sobie.... dodajesz dodajesz niestety textami jaka to nie jestes swoich kompleksow nie wyleczysz...... tym raze tez sam usune konto. pozdrawiam (niektorych)

Jedna uwaga jeno: Ty tez podcierasz dupsko i jakos Tobie tego publicznie nie wypominam.
18 kwietnia 2015 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Dawni rycerze byli honorowi tylko w bajkach.Tak naprawde to lupili ziemie,gwalcili kobiety,nie myli sie,byli grubianscy itd.Wiec wam kobieta tylko sie cieszyc z tego ze nie za wiele tych cech "rycerskich" pozostalo ha ha ha
Tak sobie czytam gdzie chcesz zabrac syna : oceanarium,ZOO .........a co to za pomysly ? Moze mu jeszcze wate cukrowa kupisz ?
Chłop juz dorosly wiec moze wybierz sie z nim razem na jakas impreze.Dyskoteka,dobry klub z dobra muza.Niech sie chlopak poczuje przy tobie na luzie i zobaczy ze mama tez jeszcze daje rade

Zofia Kossak-Szczucka w " Krzyżowcach" opisała rycerstwo-właśnie taki obraz.

Nie każdy syn chce iść z mamą na imprezę.Mój starszy nie chce:) Mówi,że dzieją się tam takie rzeczy, których ja oglądać nie powinnam:))
18 kwietnia 2015 19:44 / 7 osobom podoba się ten post
slonecznie

Po prostu widać, że czegoś temu człowiekowi brakuje...

Taaaak, zdecydowanie zabrakło temu człowiekowi......więcej wody ognistej :)))))))))) Ostatnio jak sie tutaj produkował, to był taki zdojony, że w końcowym stadium upojenia orzekł, że Andrea jest moderatorem i mamy jej nie słuchać :D :D :D :D :D
18 kwietnia 2015 19:46
tina 100%

Zofia Kossak-Szczucka w " Krzyżowcach" opisała rycerstwo-właśnie taki obraz.

Nie każdy syn chce iść z mamą na imprezę.Mój starszy nie chce:) Mówi,że dzieją się tam takie rzeczy, których ja oglądać nie powinnam:))

No fakt mogla bys sie jeszcze wiele nauczyc ha ha ha.Mysle o jakis powazniejszych lokalach a nie o lokalnej potupaji
18 kwietnia 2015 19:47 / 6 osobom podoba się ten post
Ja Cię kocham, wszystkie i wszystkich Was kocham :)))))) Miłość jest w nas :)))))))))
18 kwietnia 2015 19:49 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Tyćku, a to dobrze, ze na luzie jesteś:). Ale z postów to miałam wrażenie, że trochę się zirytowałaś kolegą.
Co do doświadczenia życiowego to nie zgodzę się tutaj z tym, że starszy zawsze=mądrzejszy. Tak odebrałam twoją wypowiedź, jeśli źle, popraw mnie:)
Im dłużej się żyje tym więcej doświadczenia się zbiera, to prawda, ale też ważne co z tymi doświadczeniami się robi- czy wyciąga się wnioski, czy ma się refleksje.

Nie - nie zawsze starszy znaczy mądrzejszy . Ale ma szansę uzbierać więcej doświadczenia .  A kolega Piotruś nie zirytował mnie , ani trochę . Zastanawiałam się jak by się poczuł gdyby w pełni sił umysłowych i wewnętrznych, stracił wladzę nad ciałem ... dramat , prawda ? Chory na SM trzydziestolatek też przeżywa dramat ,także dramat niezaspokojonej potrzeby seksualnej , dlatego agencje towarzyskie i podobne instytucje mają rację bytu . I chwała tym dziewczynom że robią to co robią . Może mają czasem niskie pobudki , może czasem są zmuszone - tego nie rozważam w tej chwili ... Ale na pogardę nie zasługują . W żadnym wypadku .  
18 kwietnia 2015 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
Zastanawiam się teraz (musialam malowac parkan i nie mialam czasu czytac forum) że jeszcze nikomu nie wpadło do głowy,że Piotr Dominik to mleczko1 vel kefir czy inny produkt mleczny.No,no :):) Kolego nie zaczynaj z kobietami,nie słyszałeś o tym,że w kupie siła:):):)
18 kwietnia 2015 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

No fakt mogla bys sie jeszcze wiele nauczyc ha ha ha.Mysle o jakis powazniejszych lokalach a nie o lokalnej potupaji

On też miał na myśli te "niby" poważniejsze;)).Nie chodzi po lokalnych potuptajach, jak ma czas , to do klubów studenckich.No, ale długi łykend majowy się zbliża, ja już będę w domu, on tez zawita, to się mamusi tak łatwo nie pozbędzie;))). Musze poobserwować synka;))
18 kwietnia 2015 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Alkoholik tez bywa "trzezwy", bo nie ma albo kasy, albo tez i mozliwosci sie napic.
I o takim stanie trzezwosci napisalam.
A o czym mysli osoba, ktora zerwala z nalogiem i normalnie funkcjomuje, trudno powiedziec.
Mam w rodzinie mezczyzne, ktory wlasnie zerwal z tym straszliwym i wyniszczajacym organizm nalogiem.
Mieszka bardzo daleko, i rozmawiam z nim bardzo rzadko i tylko przez telefon, nie wypada mi zapytac. Z reszta nie czuje takiej potrzeby. Wiem tyle, ze potrzeba wielkiej sily charakteru, zeby wyzwolic sie z nalogu.
I na pewno nalezy opuscic i miejsce i srodowisko, w ktorym mozna byloby do nalogu powrocic. To nieco ulatwia leczenie.
Ale osobiscie podziwiam takich ludzi, ktorym udalo sie powrocic do normalnego zycia.

Amelko zgodzę się z tym co napisałaś .Ja osobiście też mam w rodzinie alkoholika .Chłopak jeszcze młody ,walczy z nałogiem ,ale za każdym razem poddaje się .Wyobraż sobie ,ze chodził na terapie po kryjomu żeby zona nie wiedziała .Zmienił prace ze względu na środowisko ,a jest naprawdę  świetnym fachowcem .A zaczęło się wszystko niewinnie a skończyło się tak jak jest .Widzę jak walczy i nikt nie jest w stanie jemu pomóc ,bo musi sam od siebie zacząć .Przez trzy ,cztery miesiące nie wypił  nawet grama ale cóż jakaś jedna spontaniczna chwila zaważyła ,ze znowu powrócił .To jest jak narkomania .Choc do końca nie mogę pojąc jak mozna sobie z tym nie poradzić i położyc temu kres ......
18 kwietnia 2015 19:53 / 5 osobom podoba się ten post
margolcia

Cholera, pytanie DP dało mi do myślenia....co ja, taka mądra, piękna(z małymi niedociągnięciami)robie w tej robocie???? Ale, ale co robi DP wsród pampersów? Wiecie, tu trzeba sie troche zastanowic.......bez wyciągania pochopnych wniosków.

Bo my takie piękne, mądre i wartościowe po prostu nie godzimy się na zarobek rzędu tysiąca złotych w Pl.Kolega,tylko zapomniał o drobnym szczególe, że niektórym pdp tyłków nie trzeba podcierać:DDDDD.