Na wyjeździe #24

01 maja 2015 17:53 / 7 osobom podoba się ten post
No,nadrobiłam zaległości,nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam z waszych pomysłów i insynuacji hahaah. Tak prawde mówiąc to cały czas się śmieję,i przestać nie mogę,ale opowiaem wam jak minęła noc i poranek dziejszy.
Chciałam wam przypomnieć,że dom jest wielgachny,ma prawie 300 m.kw. Ja mieszkam na górze sama,a syn tu wcale nie wchodzi,on mieszka w sypialni swojego ojca.Nie mijamy się wcale wieczorem,ale i tak zamykam drzwi na klucz.
Przy śniadaniu syn wyrażał żal,że przyjełam tą drugą sztelę,ale wciąż podkreślał że on mnie tu spowrotem przyjmie z otwartymi rękami i dorzuci coś extra. Powiedziałam mu,że nie wiem czy tu wróce,nie wiem co będzie za 2 miesiące. Niemniej jednak mam pamiętać,że dom będzie stał pusty i ktoś musi się zając nim,a tak jak ja potrafię to nikt inny nie będzie umiał.
Żadna pani na godziny nie wchodzi w grę bo on nie chce być sam wieczorami-tak mi powiedział.
Po obiedzie przebrał się w piżamkę ale w swoim pokoju hahahahah i wskoczył do łózeczka. Chciałam wam powiedzieć,że to rodzinny rytuał,bo jego ojciec na drzemkę też w piżamkę się przebierał. Potem zadzwonił do mnie pan z tej innej szteli,synek założył kurtkę na pizamkę i przyniósł mi telefon na góre hahahaahah.Jednak bardzo się zawstydził jak mu powiedziałm,że ma ładną piżamkę to spłoszony uciekł do siebie hahahah Jak widzicie to nie jest jakiś wyrachowany cwaniak,który chce mnie uwieść.
To duży chłopiec, jestem pewna że nic mi nie zagraza z jego strony. Dziś na kolacje zaprosił swoich znajomych,od razu powiedział,że jestem również zaproszona i powinnam z nim siedziec. Jutro jedziemy do jego cioci,ale wracamy tego samego dnia. W dalszym ciągu mówimy do siebie "Sie".
01 maja 2015 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
Ivanillia- skoro i tak rezygnujesz, to może zapytaj się go wprost o co mu chodzi- szuka gosposi czy kobiety czy co tam jeszcze? Ciekawe co ci odpowie.
01 maja 2015 18:02 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No,nadrobiłam zaległości,nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam z waszych pomysłów i insynuacji hahaah. Tak prawde mówiąc to cały czas się śmieję,i przestać nie mogę,ale opowiaem wam jak minęła noc i poranek dziejszy.
Chciałam wam przypomnieć,że dom jest wielgachny,ma prawie 300 m.kw. Ja mieszkam na górze sama,a syn tu wcale nie wchodzi,on mieszka w sypialni swojego ojca.Nie mijamy się wcale wieczorem,ale i tak zamykam drzwi na klucz.
Przy śniadaniu syn wyrażał żal,że przyjełam tą drugą sztelę,ale wciąż podkreślał że on mnie tu spowrotem przyjmie z otwartymi rękami i dorzuci coś extra. Powiedziałam mu,że nie wiem czy tu wróce,nie wiem co będzie za 2 miesiące. Niemniej jednak mam pamiętać,że dom będzie stał pusty i ktoś musi się zając nim,a tak jak ja potrafię to nikt inny nie będzie umiał.
Żadna pani na godziny nie wchodzi w grę bo on nie chce być sam wieczorami-tak mi powiedział.
Po obiedzie przebrał się w piżamkę ale w swoim pokoju hahahahah i wskoczył do łózeczka. Chciałam wam powiedzieć,że to rodzinny rytuał,bo jego ojciec na drzemkę też w piżamkę się przebierał. Potem zadzwonił do mnie pan z tej innej szteli,synek założył kurtkę na pizamkę i przyniósł mi telefon na góre hahahaahah.Jednak bardzo się zawstydził jak mu powiedziałm,że ma ładną piżamkę to spłoszony uciekł do siebie hahahah Jak widzicie to nie jest jakiś wyrachowany cwaniak,który chce mnie uwieść.
To duży chłopiec, jestem pewna że nic mi nie zagraza z jego strony. Dziś na kolacje zaprosił swoich znajomych,od razu powiedział,że jestem również zaproszona i powinnam z nim siedziec. Jutro jedziemy do jego cioci,ale wracamy tego samego dnia. W dalszym ciągu mówimy do siebie "Sie".

No nie noo...wszystko zepsułaś:)))
Ale nuda:P
01 maja 2015 18:07 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ivanillia- skoro i tak rezygnujesz, to może zapytaj się go wprost o co mu chodzi- szuka gosposi czy kobiety czy co tam jeszcze? Ciekawe co ci odpowie.

Powie,że szuka kogos odpowiedzialnego do pilnowania domu,a juz wiele razy podkreslał jak bardzo podoba mu sie,że dbam o wszystko. Nie dbam aż tak bardzo jak mówi,robie wiele z własnej woli,wcale mi nie kaze np. żywopłotu przycinać. 
Nigdy nie zapytałabym sie czy szuka kobiety,bo to byłoby nietaktowne,nie jesteśmy ze sobą w tak zazyłych stosunkach żebym pytała go o takie sprawy. Zresztą wie,że mam męża ( tak naprawdę nie mam przecież).
01 maja 2015 18:07 / 8 osobom podoba się ten post
ewelin1

E tam nuda ;-))))).....jeszcze się rozkręci , poczekaj trochę a " Opiekunkowo " się w teoriach spiskowych rozbuja ! Nie jest ważne , że Ivanilka wszystko dementuje , ważne jest , że MY mamy wybujałą fantazję )))))))))
01 maja 2015 18:08 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E tam nuda ;-))))).....jeszcze się rozkręci , poczekaj trochę a " Opiekunkowo " się w teoriach spiskowych rozbuja ! Nie jest ważne , że Ivanilka wszystko dementuje , ważne jest , że MY mamy wybujałą fantazję :-))))))))))

Oj fantazję to wy macie,hahahahahahah . 
01 maja 2015 18:09 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E tam nuda ;-))))).....jeszcze się rozkręci , poczekaj trochę a " Opiekunkowo " się w teoriach spiskowych rozbuja ! Nie jest ważne , że Ivanilka wszystko dementuje , ważne jest , że MY mamy wybujałą fantazję :-))))))))))

W sumie masz rację:))
Razem damy radę haha:))
01 maja 2015 18:10 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Jak tylko uda mi się zrobić mu zdjecie w pizamce to specjalnie dla Ciebie Ewelinko wstawię,żebys sie nie nudziła :)))
01 maja 2015 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To powinno być Tobie bardzo przykro, że nie widzi facet w Tobie kobiety.
Tym  bardziej bym sie szybciutko zwinęła. Bo opiekunką to Ty już tam nie jesteś. 

01 maja 2015 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ivanilia zdradż nam jaka była ta pidżamka ? ..........plis ........hahahahha
01 maja 2015 18:13 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No baa.........bez pardonu robimy tu charakterystykę postaci i tworzymy historię:))
Kiedyś nam za to zapłacą haha:)

01 maja 2015 18:14 / 7 osobom podoba się ten post
Dawno nie było na forum żadnej afery, to wystarczy afera piżamowa.
A poza tym na forum zawsze była posucha romansowa. Kilka lat temu był jeden wątek miłosny, ale kobieta już sie potem nie odezwała i nie wiadomo, jak to się skończyło. To była ta babka, której się trafił milioner z własną awionetką.
W sferze uczuciowej na forum nic kompletnie się nie dzieje, dlatego jak wygłodniałe harpie rzucamy się na każdy, choćby najwątlejszy ślad romansu.
W końcu my baby jesteśmy, pazerne na takie wątki.
Panowie pewnie się w kułak śmieją.
A swoją drogą to Orim i Geronimo mogliby się wypowiedzieć, jak to wygląda z ich męskiego punktu widzenia. Doktor praw kocha się w ivanilce według nich, czy nie???? :)))
01 maja 2015 18:14 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jak tylko uda mi się zrobić mu zdjecie w pizamce to specjalnie dla Ciebie Ewelinko wstawię,żebys sie nie nudziła :)))

Obiecujesz?:))))
01 maja 2015 18:14 / 9 osobom podoba się ten post
IGGA

To powinno być Tobie bardzo przykro, że nie widzi facet w Tobie kobiety.
Tym  bardziej bym sie szybciutko zwinęła. Bo opiekunką to Ty już tam nie jesteś. 

Cóż,kobietą byłam tylko dla mojego exa,teraz kobietą jestem dla siebie samej i dobrze mi z tym. Nie potrzebuję komplementów czy zachwytów z męskiej strony,radzę sobie doskonale bez nich i jestem szczęśliwa. Przewartościowałam swoje priorytety ,to samo radzę moim samotnym koleżankom.
Pomimo,że opiekunką jż tam nie jestem wiąze mnie kontrakt z agencją i zwinąć szybciutko się nie mogę tylko dlatego,że syn mojego pdp nie widzi we mnie kobiety. Przyjechałam do Niemiec zarobić pieniądze ,a nie szukać wrażeń.
01 maja 2015 18:15 / 5 osobom podoba się ten post
Lawenda

Dawno nie było na forum żadnej afery, to wystarczy afera piżamowa.
A poza tym na forum zawsze była posucha romansowa. Kilka lat temu był jeden wątek miłosny, ale kobieta już sie potem nie odezwała i nie wiadomo, jak to się skończyło. To była ta babka, której się trafił milioner z własną awionetką.
W sferze uczuciowej na forum nic kompletnie się nie dzieje, dlatego jak wygłodniałe harpie rzucamy się na każdy, choćby najwątlejszy ślad romansu.
W końcu my baby jesteśmy, pazerne na takie wątki.
Panowie pewnie się w kułak śmieją.
A swoją drogą to Orim i Geronimo mogliby się wypowiedzieć, jak to wygląda z ich męskiego punktu widzenia. Doktor praw kocha się w ivanilce według nich, czy nie???? :)))

Siedzą cicho bo na pewno też mają piżamy w różowe misie haha:))