Na wyjeździe #24

04 maja 2015 22:49
Nasze rozliczenie podatkowe poszło netem 24.04 a dzis juz zwrot na koncie jest:)Za to wypłaty za kwiecien z "Gdakalni" nie ma ,ale o tym jutro i w stosownym wątku.:)
05 maja 2015 09:52 / 4 osobom podoba się ten post
Właśnie zapisałam się do lekarza w Polsce,przez telefon i dodzwoniłam się za pierwszym razem. To coś dziwnego,bo zazwyczaj dodzwonienie się do mojej przychodni graniczy z cudem,a tu nawet termin sobie mogłam wybrać,czy to nie cud,prawdziwy cud :))
05 maja 2015 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Właśnie zapisałam się do lekarza w Polsce,przez telefon i dodzwoniłam się za pierwszym razem. To coś dziwnego,bo zazwyczaj dodzwonienie się do mojej przychodni graniczy z cudem,a tu nawet termin sobie mogłam wybrać,czy to nie cud,prawdziwy cud :))

To nie cud tylko jeszcze limity przyjec na ten rok im sie nie skonczyly ha ha ha
05 maja 2015 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

To nie cud tylko jeszcze limity przyjec na ten rok im sie nie skonczyly ha ha ha

Nieee ,do grzebajły limitów nie ma :))
05 maja 2015 10:39
ivanilia40

Ja sie musze zapisac do okulisty, jak prywatnie sie zapisze moge isc za tydzien, jak na NFZ to styczen przyszlego roku....
05 maja 2015 10:41 / 6 osobom podoba się ten post
Jolek

Ja sie musze zapisac do okulisty, jak prywatnie sie zapisze moge isc za tydzien, jak na NFZ to styczen przyszlego roku....

no to do stycznia bedziesz szczesliwa.Mniej widzisz mniej cie denerwuje ha ha
05 maja 2015 11:00 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM, w tej pracy to dobrze lekko gluchym byc, a nie slepym:):)
05 maja 2015 11:12 / 8 osobom podoba się ten post
moncherie

ORIM, w tej pracy to dobrze lekko gluchym byc, a nie slepym:):)

Dokładnie !! Sam sie dziwie jak to jest ze jak wracam do Polski to lepiej widze i slysze ha ha Chyba klimat !!!

PS. 
Slepota w De jest bardzo wskazana.Nie widzisz kurzu,brudnych firanek wiszacych od roku.O ogrodzie i chwastach nie wspomne
05 maja 2015 12:01 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no to do stycznia bedziesz szczesliwa.Mniej widzisz mniej cie denerwuje ha ha

Orim po jeszcze miesiecznym pobycie na tej stelli to nie wiem jaki lekarz bedzie mnie ratowal, chyba psychiatra nawet nie da rady.... 
05 maja 2015 13:59 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Orim po jeszcze miesiecznym pobycie na tej stelli to nie wiem jaki lekarz bedzie mnie ratowal, chyba psychiatra nawet nie da rady.... 

a tam nie da ! troszke na psychotropach cie potrzyma i bedziesz jak nowa ha ha
05 maja 2015 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Dokładnie !! Sam sie dziwie jak to jest ze jak wracam do Polski to lepiej widze i slysze ha ha Chyba klimat !!!

PS. 
Slepota w De jest bardzo wskazana.Nie widzisz kurzu,brudnych firanek wiszacych od roku.O ogrodzie i chwastach nie wspomne

Od roku to one pieknie by wyglądały.
Od jakichś 10 lub więcej lat tak wiszą. 
05 maja 2015 14:26 / 3 osobom podoba się ten post
W moim pokoju po ścianie idzie sobie liszaj...Kilka minut temu był pod sufitem,a teraz już w połowie ściany do podłogi,podziwiam go jaką ma kondycję,w dodatku slalomem idzie ...:))))
Poczekam jeszcze chwilę i brutalnie przerwę jego spacer...
05 maja 2015 14:35 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

W moim pokoju po ścianie idzie sobie liszaj...Kilka minut temu był pod sufitem,a teraz już w połowie ściany do podłogi,podziwiam go jaką ma kondycję,w dodatku slalomem idzie ...:))))

wyrzuć Go na dwór .Popatrz na niego jaki jest bezbronny .....Tylko gdzies daleko ,zeby nie przypełzał do Twoich kwiatków .........
05 maja 2015 14:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dyśka

To jest moje 9 miejsce , ,dzisiaj założylam internet dla Tych "nie zielonych",po co to robie ? ,sama nie wim?,muszę zawsze wyjśc na swoje ,czyli,z bonusami nie mniej niż 1500 e netto,jeszcze raz pozdrawiam miłe starsze panie co wszystko wiedzą , póżniej placzą po nocach:)

Dysiu! Nie wiem kogo masz na myśli ale mogę Ci tylko powiedzieć, że mam propozycję cały czas aktualną za 1400 euro ale jednak się na nią nie skuszę bo musiałabym dźwigać, a tego się boję. Jesli zarabiasz 1500 euro to super, może za jakiś czas będę mogła to samo napisać. Kaźda z nas jest inna i ma inne oczekiwania, możliwości oraz potrzeby.
05 maja 2015 14:47 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

no to musimy zrzucić się z koleżankami na wieniec dla biedaka :))))))))))