No problem w tym,że stepper i mel b mnie nie obchodzą haha:))
Więc bądź koleżeńska..........:))))
No problem w tym,że stepper i mel b mnie nie obchodzą haha:))
Więc bądź koleżeńska..........:))))
W domu steper i mel b:))), a o tym mniej grzecznym spalaniu to nie opowiem:).
HyhY a tutaj jak spalasz ?:D Bo ja tutaj Mleb cisne :DDD i rower :DDDD a w domu to nie mam czasu.. hyhy
Kochani moi forumowicze juz dziś się z wami żegnam, bo od jutra idę na forumowy odwyk.......hihihih. Chciałabym bardzo, bardzo wszystkim podziękować za miło spędzony czas w waszym gronie . Żegnam się już dziś , bo jutro nie będę miała na to czasu .Życzę wam wytrwałości ,pogody ducha i żeby każdy dzień był dla was pełen słońca ........
To aj chyba jakas dziwna baba jestem, bo nigdy nie przepadalam za zalkami ??
HyhY a tutaj jak spalasz ?:D Bo ja tutaj Mleb cisne :DDD i rower :DDDD a w domu to nie mam czasu.. hyhy
Ja równiez .Tyle lepszych jest rzeczy .
Ja też nie przepadam za żelkami,ale Haribo imbirowe są niepowtarzalnie,wyłącznie w Rossmanie dostępne i nie smakują jak pospolite żelki,jak spróbujesz to będziesz wiedzieć o czym mówimy :)
Ja równiez .Tyle lepszych jest rzeczy .
Jakich?:))
Dziewczyny ciśnijcie Skalpel Chodakowskiej,efekty bardziej widoczne:)))
Jak mowa o jedzeniu ,to czekolada gorzka ,wafle ryżowe,wszelkiego rodzaju orzeszki ,ale nie w polewie.Ja jak widzę te różne słodycze to już tyję ,a co tu mówić o jedzeniu.
Ja z Melb zadowolona jestem posladki brzuch i trening calego ciala, ale wiadome nie wszystko co dzien.
Lenuś,będę za Toba tęsknić...