Na wyjeździe #24

07 maja 2015 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

No problem w tym,że stepper i mel b mnie nie obchodzą haha:))
Więc bądź koleżeńska..........:))))

Tak publicznie? Aż taka odważna to nie jestem:))))
07 maja 2015 18:10 / 13 osobom podoba się ten post
Kochani moi forumowicze juz dziś się z wami żegnam, bo od jutra idę na forumowy odwyk.......hihihih. Chciałabym bardzo, bardzo wszystkim podziękować za miło spędzony czas w waszym gronie . Żegnam się już dziś , bo jutro nie będę miała na to czasu .Życzę wam wytrwałości ,pogody ducha i żeby każdy dzień był dla was pełen słońca ........
07 maja 2015 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

W domu steper  i mel b:))), a o tym mniej grzecznym spalaniu to nie opowiem:).

HyhY a tutaj jak spalasz ?:D Bo ja tutaj Mleb cisne :DDD i rower  :DDDD a w domu to nie mam czasu.. hyhy
07 maja 2015 18:15 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

HyhY a tutaj jak spalasz ?:D Bo ja tutaj Mleb cisne :DDD i rower  :DDDD a w domu to nie mam czasu.. hyhy

Zostają mi tylko spacery, a tutaj Mel robię tylko brzuch i pośladki. Zresztą, tu nie muszę spalać, bo stella obfita w jedzenie nie jest, więc wrócę parę kilo lżejsza.
07 maja 2015 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

Kochani moi forumowicze juz dziś się z wami żegnam, bo od jutra idę na forumowy odwyk.......hihihih. Chciałabym bardzo, bardzo wszystkim podziękować za miło spędzony czas w waszym gronie . Żegnam się już dziś , bo jutro nie będę miała na to czasu .Życzę wam wytrwałości ,pogody ducha i żeby każdy dzień był dla was pełen słońca ........

Lenuś,będę za Toba tęsknić...
07 maja 2015 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

To aj chyba jakas dziwna baba jestem, bo nigdy nie przepadalam za zalkami ??

Ja równiez .Tyle lepszych jest rzeczy .
07 maja 2015 18:50
Jolek

Dziewczyny ciśnijcie Skalpel Chodakowskiej,efekty bardziej widoczne:)))
07 maja 2015 18:53 / 4 osobom podoba się ten post
ivetta

Ja też nie przepadam za żelkami,ale Haribo imbirowe są niepowtarzalnie,wyłącznie w Rossmanie dostępne i nie smakują jak pospolite żelki,jak spróbujesz to będziesz wiedzieć o czym mówimy :)
07 maja 2015 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja też nie przepadam za żelkami,ale Haribo imbirowe są niepowtarzalnie,wyłącznie w Rossmanie dostępne i nie smakują jak pospolite żelki,jak spróbujesz to będziesz wiedzieć o czym mówimy :)

Niech stracę i jutro kupię i spróbuję.
07 maja 2015 18:56
ivetta

Jakich?:))
07 maja 2015 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

Jakich?:))

Jak mowa o jedzeniu ,to czekolada gorzka ,wafle ryżowe,wszelkiego rodzaju orzeszki ,ale nie w polewie.Ja jak widzę te różne słodycze to już tyję ,a co tu mówić o jedzeniu.
07 maja 2015 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Dziewczyny ciśnijcie Skalpel Chodakowskiej,efekty bardziej widoczne:)))

Ja z Melb zadowolona jestem posladki brzuch i trening calego ciala, ale wiadome nie wszystko co dzien.
07 maja 2015 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Jak mowa o jedzeniu ,to czekolada gorzka ,wafle ryżowe,wszelkiego rodzaju orzeszki ,ale nie w polewie.Ja jak widzę te różne słodycze to już tyję ,a co tu mówić o jedzeniu.

Ivetko jeśli chodzi oi jedzenie to ja nie będę się wysuwać:))
Od kilku lat "prześwietlam" jedzenie.........ale bez przesady............wszystko jest dla ludzi:)
07 maja 2015 19:10
Jolek

Ja z Melb zadowolona jestem posladki brzuch i trening calego ciala, ale wiadome nie wszystko co dzien.

Jolciu przyznam Ci szczerze,że melB,tylko raz OGLĄDAŁAM:))))
Więc nie znam wyników ćwiczeń z nią:)
07 maja 2015 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Lenuś,będę za Toba tęsknić...

ja tez będę tęskniła za Tobą .Obiecuję ,ze będę śledziła na bieżącą "aferę  pidżamową ".........hihihih