Na wyjeździe #24

08 maja 2015 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jakich głupot ???.....może Moncheri mu już się znudziła , za starawa jakaś albo cóś ? Z tego co wiemy to Cudo forsiaste jest , chatę ma jak się patrzy , nawet łóżko wodne i takie inne śmieszności ...... nie ! nie będzie zle , nie obawiaj się , bo podobno co w rodzinie ......a my tu wszyscy jak rodzina przecież :-)))))))))

oj Arabasiu odważna jesteś :))))))))))))) Wiedziałam, żeś kobieta z jajami:)))))))))))))
Tylko brody nie zapuszczaj:)))))))))))))))))
08 maja 2015 18:42 / 3 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

oj Arabasiu odważna jesteś :))))))))))))) Wiedziałam, żeś kobieta z jajami:)))))))))))))
Tylko brody nie zapuszczaj:)))))))))))))))))

No i farowka jej nie wyrosnie hihihi 
08 maja 2015 18:43 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

No i farowka jej nie wyrosnie hihihi 

na te farowke w razie co sweterek wydziergamy z kondonkow :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
08 maja 2015 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

na te farowke w razie co sweterek wydziergamy z kondonkow :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Toc przecie on dziurawy bedzie  
08 maja 2015 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Toc przecie on dziurawy bedzie:-) :-) :-) 

a tam zaraz dziurawy .................. postaram sie zeby nie bylo przeswitow bo taka damska ,,farówka,, to nie cekawy widok co?????????
08 maja 2015 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

a tam zaraz dziurawy .................. postaram sie zeby nie bylo przeswitow bo taka damska ,,farówka,, to nie cekawy widok co?????????

Wlasciwie to ja nie wiem ,bo nie widzialam jeszcze ,oprocz takiej na pasku  
08 maja 2015 20:20
Dzisiaj przyjechała wnuczka Dziadków i zabrała rolator Babci , jutro Dziadek wychodzi ze szpitala i będzie przy rolatorze chodził a jestem ciekawa jak będzie schodził po schodach, wiadomo zawoła pomogę, a jak to będzie się przekładało na kontrakt jak mam tylko Babcie do opieki ???????????
08 maja 2015 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dzisiaj przyjechała wnuczka Dziadków i zabrała rolator Babci , jutro Dziadek wychodzi ze szpitala i będzie przy rolatorze chodził a jestem ciekawa jak będzie schodził po schodach, wiadomo zawoła pomogę, a jak to będzie się przekładało na kontrakt jak mam tylko Babcie do opieki ???????????

Czyli masz 2 w 1 (((, no to chyba trza wolac kase  
08 maja 2015 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Michasia nie podejmuj sie opieki nad dodatkowa osobą.Zmienią Ci warunki płacowe to wtedy będziesz mogła rozszerzyć działalność.Juz powinni działać rodzina miała kilka dni do ogarnięcia sytuacji.Nie daj sie wmanewrować.
08 maja 2015 20:58 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Michasia nie podejmuj sie opieki nad dodatkowa osobą.Zmienią Ci warunki płacowe to wtedy będziesz mogła rozszerzyć działalność.Juz powinni działać rodzina miała kilka dni do ogarnięcia sytuacji.Nie daj sie wmanewrować.

Mleczko, masz racje. Dwa razy to przerabialam i na poczatku trzeba postawic sie , bo pozniej to szybko jest sie urobionym
08 maja 2015 21:58 / 5 osobom podoba się ten post
Spedziłam miły wieczór w babskim gronie,przyszły do mnie dwie sąsiadki,wypiłysmy po lampce wina,pośmiałyśmy się,poobgadywałyśmy innych sąsiadów , ech....nie ma to jak spotkanie samic :))
Puściłam tym sąsiadkom naszą kultową komdie,a właściwie tylko fragment;"Jak rozpętałem II Wojnę Światową" tam gdzie był fragment z "Be=rzęczyszczykiewicz" hahahahhah,ale się śmiały hahahha
08 maja 2015 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Spedziłam miły wieczór w babskim gronie,przyszły do mnie dwie sąsiadki,wypiłysmy po lampce wina,pośmiałyśmy się,poobgadywałyśmy innych sąsiadów , ech....nie ma to jak spotkanie samic :))
Puściłam tym sąsiadkom naszą kultową komdie,a właściwie tylko fragment;"Jak rozpętałem II Wojnę Światową" tam gdzie był fragment z "Be=rzęczyszczykiewicz" hahahahhah,ale się śmiały hahahha

ivanilko, fajnie, ze spedzilas mily wieczor. Ja siedze z Wami i z Andym na skype, sacze drugie piwko i tez sie czuje dzis wyluzowana, czego zycze wszystkim ciezko pracujacym .):)
08 maja 2015 22:02
ivanilia40

ivanilko, fajnie, ze spedzilas mily wieczor. Ja siedze z Wami i z Andym na skype, sacze drugie piwko i tez sie czuje dzis wyluzowana, czego zycze wszystkim ciezko pracujacym .):)
08 maja 2015 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

no ja sobie tę komedie przypomniałąm jak poszłam tu z koordynatorką do biura meldunkowego w De. No i już z moim nazwiskiem problem (moze nie jest tak trudne jak w filmie ) potem miejsce zamieszkania, znów Grudziądz, Miejsce urodzenia Bydgoszcz, dla Niemców - makabra.Z nazwiskiem panieńskim też problem, hihi. 
08 maja 2015 22:17
wisienka

no ja sobie tę komedie przypomniałąm jak poszłam tu z koordynatorką do biura meldunkowego w De. No i już z moim nazwiskiem problem (moze nie jest tak trudne jak w filmie ) potem miejsce zamieszkania, znów Grudziądz, Miejsce urodzenia Bydgoszcz, dla Niemców - makabra.Z nazwiskiem panieńskim też problem, hihi. 

hihi smiać m sie chciało bo one były zaskoczone,że w Polsce takie filmy oglądamy hahahah .