Na wyjeździe #24

08 maja 2015 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

27 maj na 2 miesiące.

Iwanilka, to tak z dwa tygodnie przed wyjazdem, połóż się i śpij na zapas:)))) Wiem , śmichy chichy, ale miejsce troszkę przerażające:)
08 maja 2015 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiem gdzie mnie rzuci i wiem ,że ciężko będzie. Jadę do trzech facetów,z tego dwóch inkontynentnych,a jeden leżący i całkiem niekumaty,trzeba go tranferować. Ten trzeci najzdrowszy,nie wymaga opieki,ale jeść trzeba mu dać :). Będziemy tam we dwie,oczywiście wstawanie nocne bvędzie. Czasu na forum pewnie niewiele :). Dlatego teraz korzystam :)

3 tysiaki płacą czy jak ,że sie porywasz na taki "mjut"?????? 
08 maja 2015 16:51
magdalena_k

nie no sciagnij ta szmatke no...................zle widzisz naprawde ja laska???? z ktorej strony.............

Polubiłam Twój post bo się pomyliłam.......:)))
Masz piękną i promienną buźkę,-już dawno chciałam Ci to napisać:)
08 maja 2015 16:52 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Kasia , 3 tysiaki to na wejściu:) Ale ciekawe co dalej:))))
08 maja 2015 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Sztela ma w sobie to "coś" ,a ja lubię takie miejsca :))
08 maja 2015 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
A ja będąc dzisiaj w sklepie , zobaczyłam cudo... ehh... nawet się do mnie uśmiechnęło :D
Czas do domu :D
08 maja 2015 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Polubiłam Twój post bo się pomyliłam.......:)))
Masz piękną i promienną buźkę,-już dawno chciałam Ci to napisać:)

dziekuje i wzajemnie :))))))))))))))))))))))))))))))
08 maja 2015 18:11 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

A ja będąc dzisiaj w sklepie , zobaczyłam cudo... ehh... nawet się do mnie uśmiechnęło :D
Czas do domu :D

E ! poważnie ?..... Wisienka likierowana nie będzie miała mu za złe , że się do Ciebie uśmiechnęło - to Cudo ? )))))))))
08 maja 2015 18:19
ewelin1

Noooo:D:D
Ale nic straconego...jutro ja ich zaczepię:))))

Ale po choinkę jak nie mają jakichś " uczciwych zamiarów " ? po bułki to niech se sami dygają ! )))))))
08 maja 2015 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
CO się stało, że tak mało ludków tutaj zagląda ? KIedys nie nadążyłam czytać,a teraz pusto wszędzie, głucho wszędzie:)))))))))))))
08 maja 2015 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E ! poważnie ?..... Wisienka likierowana nie będzie miała mu za złe , że się do Ciebie uśmiechnęło - to Cudo ? :-))))))))))

Toż dlatego napisałam,że czas do domu, coby głupot nie narobić ;)
08 maja 2015 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

CO się stało, że tak mało ludków tutaj zagląda ? KIedys nie nadążyłam czytać,a teraz pusto wszędzie, głucho wszędzie:)))))))))))))

No własnie,wszyscy się opalają :)
08 maja 2015 18:28 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

Toż dlatego napisałam,że czas do domu, coby głupot nie narobić ;)

Jakich głupot ???.....może Moncheri mu już się znudziła , za starawa jakaś albo cóś ? Z tego co wiemy to Cudo forsiaste jest , chatę ma jak się patrzy , nawet łóżko wodne i takie inne śmieszności ...... nie ! nie będzie zle , nie obawiaj się , bo podobno co w rodzinie ......a my tu wszyscy jak rodzina przecież ))))))))
08 maja 2015 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No własnie,wszyscy się opalają :)

I takiej odpowiedzi sie właśnie spodziewałam:)))))
08 maja 2015 18:31
Takiego długasnego posta urodziłam i mnie wywaliło:(Buuuuuuuuuuuuuu Jak mnie wena najdzie to napisze jeszcze raz.