Na wyjeździe #24

08 maja 2015 16:34 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wiem gdzie mnie rzuci i wiem ,że ciężko będzie. Jadę do trzech facetów,z tego dwóch inkontynentnych,a jeden leżący i całkiem niekumaty,trzeba go tranferować. Ten trzeci najzdrowszy,nie wymaga opieki,ale jeść trzeba mu dać :). Będziemy tam we dwie,oczywiście wstawanie nocne bvędzie. Czasu na forum pewnie niewiele :). Dlatego teraz korzystam :)

Nie wierzę w to co czytam:))))))))))))))))
08 maja 2015 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie mówiłam wcześniej bo wiedziałam,że każdy w głowę się popuka hahahahha,ale sztela ma jedną wielką zaletę,ale narazie nie powiem jaką :)

ja wiem ja wiem:)))))))))))))))
nesca_nebesca

odzywaj się, odzywaj się ...a najlepiej się pochwal ile już sweterka z kondonków zrobiłaś? :))))))))))))))

nie zrobilam jeszcze nic bo miala byc forumowa zrzuta a tu cisza................... toc jak ja bym miala sama kondonki kupowac to bym z torbami poszla :)))))))))))))
ewelin1

Nie przesadzaj Vanilijko:)))
Żadna ze mnie laska:)

Doch,widze przecież :) 
08 maja 2015 16:36 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Doch,widze przecież :) 

zza szmatki lepiej widac no nie??/
08 maja 2015 16:36
nesca_nebesca

ja wiem ja wiem:)))))))))))))))

To powiedz :)
08 maja 2015 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiem gdzie mnie rzuci i wiem ,że ciężko będzie. Jadę do trzech facetów,z tego dwóch inkontynentnych,a jeden leżący i całkiem niekumaty,trzeba go tranferować. Ten trzeci najzdrowszy,nie wymaga opieki,ale jeść trzeba mu dać :). Będziemy tam we dwie,oczywiście wstawanie nocne bvędzie. Czasu na forum pewnie niewiele :). Dlatego teraz korzystam :)

O jasna dooopa!!
08 maja 2015 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

nie zrobilam jeszcze nic bo miala byc forumowa zrzuta a tu cisza................... toc jak ja bym miala sama kondonki kupowac to bym z torbami poszla :)))))))))))))

no masz racje kochana, drogi interes:))))
08 maja 2015 16:37
magdalena_k

zza szmatki lepiej widac no nie??/

Ty też laska jesteś,napatrzyłam się wczoraj jak zajadacie lody i sama na noc się naćpałam,ładnie to tak kusic koleżankę ?:))))
08 maja 2015 16:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To powiedz :)

kasa ...i ta która wytrzyma , poślubi najzdrowszego i przejmie cały majątek:))))))))))))))))) zgadza się?
08 maja 2015 16:39 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ty też laska jesteś,napatrzyłam się wczoraj jak zajadacie lody i sama na noc się naćpałam,ładnie to tak kusic koleżankę ?:))))

nie no sciagnij ta szmatke no...................zle widzisz naprawde ja laska???? z ktorej strony.............
08 maja 2015 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

kasa ...i ta która wytrzyma , poślubi najzdrowszego i przejmie cały majątek:))))))))))))))))) zgadza się?

hahahahhhahahhhaah no na to nie wpadłam,ze to miałaby być konkurencja hahahahh  . Kasa to oczywiste ,ze dobra przy takiej robocie,ale jest coś jeszcze,powiem o tym w swoim czasie :)
08 maja 2015 16:41
magdalena_k

nie no sciagnij ta szmatke no...................zle widzisz naprawde ja laska???? z ktorej strony.............

Oj juz nie bądż taka skromna :)
08 maja 2015 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

hahahahhhahahhhaah no na to nie wpadłam,ze to miałaby być konkurencja hahahahh  . Kasa to oczywiste ,ze dobra przy takiej robocie,ale jest coś jeszcze,powiem o tym w swoim czasie :)

Kiedy jedziesz na te stelle marzeń? I  na jak długo?
08 maja 2015 16:46
nesca_nebesca

Kiedy jedziesz na te stelle marzeń? I  na jak długo?

27 maj na 2 miesiące.