Mazowieckie

07 grudnia 2016 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie becz,najwyżej mniej będziesz mieć mniej pakowania z powrotem do De.

Ok. Już nie będę. Chyba.....a co do pakowania, to i tak zabiorę nie to, co przytargałam -  w styczniu letnie ciuchy nie są niezbędne.....
07 grudnia 2016 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Ok. Już nie będę. Chyba.....a co do pakowania, to i tak zabiorę nie to, co przytargałam -  w styczniu letnie ciuchy nie są niezbędne.....

Jak zostaniesz do lata to lepiej zostaw .
07 grudnia 2016 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jak zostaniesz do lata to lepiej zostaw .

Bez przerwy tak długo ?!  Nie, dzięki
07 grudnia 2016 18:08 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Jeżzzu.ElaEla,Kobietka żyjecie.??Jeszcze torba nie rozpakowana.No czasu na nic nie mam.
Miłego dnia wsiem.

Kobietka żyje i ja też. Na temat jeża nic mi nie wiadomo. 
Brakuje mi czasu na czytanie forum 
Pozdrawiam i miłego wieczoru.
P. S. Spotkanie jak najbardziej aktualne. 
07 grudnia 2016 23:55 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc
12 grudnia 2016 05:53 / 4 osobom podoba się ten post
Cześć Geronimo,

Z tego co mi wiadomo, to spotkanie jest w następny poniedziałek, 19.12. 
Ja też potwierdzam chęć spotkania z Wami, tylko nie mam bezpośredniego kontaktu z nikim, a zlote tarasy są duże. Gdzie dokładnie ma być zbiórka?
Pozdrawiam pozostałych fanów Mazowsza.
12 grudnia 2016 08:57 / 2 osobom podoba się ten post
Za krótko sypiasz
12 grudnia 2016 09:27 / 6 osobom podoba się ten post
Eeee tam data Ci się pomyliła  rwiesz się do tych kobitek jak Wilk do Czerwonego Kapturka
12 grudnia 2016 11:12 / 2 osobom podoba się ten post
Zofija

Cześć Geronimo,

Ja też potwierdzam chęć spotkania z Wami, tylko nie mam bezpośredniego kontaktu z nikim, a zlote tarasy są duże. Gdzie dokładnie ma być zbiórka?

Zofia mój tel. w profilu.Ewentualnie na FB kontakt.Mam telefon do Ivanili,Kobietki i EliEli.Daj znać.
Spotkanie  19.12 w Złotych Tarasach.o godz.12.
12 grudnia 2016 11:21 / 2 osobom podoba się ten post
Prawie ataku serca dostałam. Już myślałam, że to naprawdę dzisiaj, a ja w lesie...
Witam wszystkich z Mazowsza i nie tylko.
12 grudnia 2016 11:28 / 4 osobom podoba się ten post
Zofija

Cześć Geronimo,

Poczułam się też pozdrowiona . Cieszę się (z odrobiną żalu) na to Wasze spotkanie. Oj chciałbym , chciała
Myślami będę z Wami na pewno i proszę o wspomnienie tych nieobecnych .
Życzę Wam dużo przyjemności i miłej zabawy  

12 grudnia 2016 13:02 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Zofia mój tel. w profilu.Ewentualnie na FB kontakt.Mam telefon do Ivanili,Kobietki i EliEli.Daj znać.
Spotkanie  19.12 w Złotych Tarasach.o godz.12.

Dzięki Tereska, już sobie wpisałam twoje numery do swoich kontaktów. Wyślę Ci zaraz SMS i możesz mnie też zapisać. Jeśli nie wypadnie mi jakaś poważna przeszkoda, to planuję dołączyć do Was w Złotych Tarasach. Już się cieszę na to spotkanie.
12 grudnia 2016 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie też Geronimo wystraszył,bo czytam zawsze stronę od góry...Ja też potwierdzam spotkanie. Proponuję żebyśmy się gdzieś przy wejsciu spotkali,może przy jakimś konkretnym sklepie?
12 grudnia 2016 13:18 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mnie też Geronimo wystraszył,bo czytam zawsze stronę od góry...Ja też potwierdzam spotkanie. Proponuję żebyśmy się gdzieś przy wejsciu spotkali,może przy jakimś konkretnym sklepie?

Ivanillia, zaproponuj dokładne miejsce zbiórki. Ja dawno  nie byłam w Złotych Tarasach i  dokładnie nie znam rozlokowania wewnętrznego. To jest duże centrum handlowe i można się pogubić, szczególnie tym,którzy nie znają go dobrze. Najlepiej jest w okolicach wejścia (tylko którego?) i na dole. 
12 grudnia 2016 13:21 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Ivanillia, zaproponuj dokładne miejsce zbiórki. Ja dawno  nie byłam w Złotych Tarasach i  dokładnie nie znam rozlokowania wewnętrznego. To jest duże centrum handlowe i można się pogubić, szczególnie tym,którzy nie znają go dobrze. Najlepiej jest w okolicach wejścia (tylko którego?) i na dole. 

Zaraz zerknę na mape Z.T. i coś zaproponuję. Też nie byłam tam wieki...