Nie becz,najwyżej mniej będziesz mieć mniej pakowania z powrotem do De.
Nie becz,najwyżej mniej będziesz mieć mniej pakowania z powrotem do De.
Ok. Już nie będę. Chyba.....a co do pakowania, to i tak zabiorę nie to, co przytargałam - w styczniu letnie ciuchy nie są niezbędne.....
Jak zostaniesz do lata to lepiej zostaw .
Jeżzzu.ElaEla,Kobietka żyjecie.??Jeszcze torba nie rozpakowana.No czasu na nic nie mam.
Miłego dnia wsiem.
Cześć Geronimo,
Z tego co mi wiadomo, to spotkanie jest w następny poniedziałek, 19.12.
Ja też potwierdzam chęć spotkania z Wami, tylko nie mam bezpośredniego kontaktu z nikim, a zlote tarasy są duże. Gdzie dokładnie ma być zbiórka?
Pozdrawiam pozostałych fanów Mazowsza.
Cześć Geronimo,
Z tego co mi wiadomo, to spotkanie jest w następny poniedziałek, 19.12.
Ja też potwierdzam chęć spotkania z Wami, tylko nie mam bezpośredniego kontaktu z nikim, a zlote tarasy są duże. Gdzie dokładnie ma być zbiórka?
Pozdrawiam pozostałych fanów Mazowsza.
Zofia mój tel. w profilu.Ewentualnie na FB kontakt.Mam telefon do Ivanili,Kobietki i EliEli.Daj znać.
Spotkanie 19.12 w Złotych Tarasach.o godz.12.
Mnie też Geronimo wystraszył,bo czytam zawsze stronę od góry...Ja też potwierdzam spotkanie. Proponuję żebyśmy się gdzieś przy wejsciu spotkali,może przy jakimś konkretnym sklepie?
Ivanillia, zaproponuj dokładne miejsce zbiórki. Ja dawno nie byłam w Złotych Tarasach i dokładnie nie znam rozlokowania wewnętrznego. To jest duże centrum handlowe i można się pogubić, szczególnie tym,którzy nie znają go dobrze. Najlepiej jest w okolicach wejścia (tylko którego?) i na dole.