Mazowieckie

12 grudnia 2016 13:28 / 5 osobom podoba się ten post
Możemy się umówić przy Empiku,jak dobrze patrzę to zaraz przy wejsciu.
12 grudnia 2016 14:03 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Możemy się umówić przy Empiku,jak dobrze patrzę to zaraz przy wejsciu.

Ok.To przy Empiku.Jak by coś się zmieniło ,to piszcie.
12 grudnia 2016 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
Hej
Rozumiem, że miejsce ustalone ?
Miłego wieczoru.
13 grudnia 2016 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
Głucho tu jakoś, a sabat już niebawem......proszę utrzymywać Mazowieckie na szczycie !

Miłej reszty wtorku....
13 grudnia 2016 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Głucho tu jakoś, a sabat już niebawem......proszę utrzymywać Mazowieckie na szczycie !

Miłej reszty wtorku....

Tylko Ivanilia w De.Reszta wypoczywa w domu ,to nie ma kto podtrzymywać w rankingu.
13 grudnia 2016 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Tylko Ivanilia w De.Reszta wypoczywa w domu ,to nie ma kto podtrzymywać w rankingu.

Będę tu zaglądać. Co by nie zapomnieć o 19.12.
13 grudnia 2016 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Ja też w de.....mam nadzieję, że następnym razem uda mi się do Was dołączyć.....
Fajnego spotkania i miłej zabawy wszystkim życzę...
13 grudnia 2016 22:08 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja też w de.....mam nadzieję, że następnym razem uda mi się do Was dołączyć.....:-)

Ewa, ja mam nadzieję, że to pierwszy sabat, a potem to już za ciosem.....kolejne.....
14 grudnia 2016 08:51 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja też w de.....mam nadzieję, że następnym razem uda mi się do Was dołączyć.....:-)

No i tylko ty Ewa zostajesz na placu boju z mazowieckiego .Chyba są jeszcze inne osoby ,ale nie ujawniają z jakiego województwa.
Pilnuj ogniska he.he.
14 grudnia 2016 13:14 / 9 osobom podoba się ten post
Jutro wyjeżdżam,dziś wieczorem przyjeżdża zmiennik,miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Ugotowałam kilka potraw,żeby chłopak w garach nie siedział choć 2 dni,niech się rozejrzy spokojnie po kątach .
14 grudnia 2016 13:42 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jutro wyjeżdżam,dziś wieczorem przyjeżdża zmiennik,miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Ugotowałam kilka potraw,żeby chłopak w garach nie siedział choć 2 dni,niech się rozejrzy spokojnie po kątach :-).

Ivanilia szerokości po drodze i do zobaczenia w poniedziałek.
14 grudnia 2016 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jutro wyjeżdżam,dziś wieczorem przyjeżdża zmiennik,miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Ugotowałam kilka potraw,żeby chłopak w garach nie siedział choć 2 dni,niech się rozejrzy spokojnie po kątach :-).

Bezpiecznej i miłej podróży. Trzymaj się i... do poniedziałku.
14 grudnia 2016 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuje dziewczyny,postaram się szczęśliwie dojechać bo mam motywację-spotkać się z wami
14 grudnia 2016 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuje dziewczyny,postaram się szczęśliwie dojechać bo mam motywację-spotkać się z wami :-)

Tylko nie szalej w domciu. I odzywaj się czasami  Bezpiecznej podróży Ivanilka. 
14 grudnia 2016 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Tylko nie szalej w domciu. I odzywaj się czasami :-) Bezpiecznej podróży Ivanilka. 

Szalec będę na pewno,trzeba znowu w jakie nałogi popaść Mysiu odezwę się na pewno.