Jutro wyjeżdżam,dziś wieczorem przyjeżdża zmiennik,miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Ugotowałam kilka potraw,żeby chłopak w garach nie siedział choć 2 dni,niech się rozejrzy spokojnie po kątach :-).
Odpoczywaj i baw się dobrze.....

Jutro wyjeżdżam,dziś wieczorem przyjeżdża zmiennik,miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Ugotowałam kilka potraw,żeby chłopak w garach nie siedział choć 2 dni,niech się rozejrzy spokojnie po kątach :-).
Ivanilko, bezpiecznej i szybciej drogi do domku.
Odpoczywaj i baw się dobrze.....:-)
Dobry z ciebie duszek zawsze to przyjemniej jak sie przyjedzie do czystego domu z zapasem jedzonka i miło przywitanym, bo róznie to jest...:-):-)
Swięta racja :-)
Witam Mazowsze
Ivanilko, zdjęcia jakieś poprosimy ze waszego spotkania.....wesołej zabawy....!!!
Jeśli chodzi o zdjęcia to nie wierzę ,że Geronimo przyjdzie z pustymi rękami :lol2: Mam nadzieję,że przed wstawieniem na forum ,zrobi nam porządny lifting i odchudzi nas choć o 10 kg :lol3:
Photoshop ! I oczywiście przegląd i akceptacja przed publikacją :yo:
Miłej soboty :-)