Poprzednio pisałam, że wybieram sie do Wroclawia zwiedzic ZOO i Oceanarium jak równiez Ogród Japoński-i tak dla zainteresowanych-słoni szt.1, nosorozec szt1,kilka żyraf, dużo malp i reszty zwierzątek, zachwyciły mnie 2 niedzwiadki z ktorych to jeden chodzil swoja scieka w ta i z powrotem jakby miał godziny do odbębnienia,

Oceanarium-rekinusie wielkości mojej ręki, płaszczki sie tak spłaszczyły, ze tez miniaturowe okazy,krokodyle były na diecie i sie skurczyły,reszta kolorowych ryb i innych pływajacych gadów ot sobie plywały,kilka hipopotamów dla zwiekszenia gabarytów.
Tunel w oceanarium robi wrażenie ale tylko tunel

Ogród Japoński-gama kolorów i pieknych krzewów, ogolnie dla tych co kochaja kwiaty to cos slicznego.(szkoda tylko, że mala powierzchnia tego ogródka japańskiego)
ogolnie nie żaluje bo to był wypad jednodniowyy, zobaczylam cos czego wczesniej nie widziałam, zaproslam moich synów(szt 2)tez na wycieczke, zasponsorowalam, odległośc do wroclawia z mojego miasta to 200km, cala ta przyjemnośc kosztowała mnie 400zl ale?ważne , że gdzieś w koncu wypełzłam z domu