Na wyjeździe #26

30 czerwca 2015 09:44 / 6 osobom podoba się ten post
Wyglada jak taki kurczaczek....mala...chuda....i ma taka buzie sympatyczna....a ten make-up permamentny co ma na brwiach i ustach...idealnie do niej pasuje....

Bedzie dobrze,musi byc....
30 czerwca 2015 09:45 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Eeee tam:).Trochę wczoraj na słonku posiedziałam , może jaki udarek cieplny, cholera wie;))).

Kolokwialnie mówiąc : na łeb Ci słoneczko walnęło ? nie przejmuj się , bo ja słońca unikam ( ale kocham ) a walnięta bez jego pomocy jestem !
30 czerwca 2015 09:46 / 2 osobom podoba się ten post
AgataW

Wyglada jak taki kurczaczek....mala...chuda....i ma taka buzie sympatyczna....a ten make-up permamentny co ma na brwiach i ustach...idealnie do niej pasuje....

Optymistyczne przemyślenia. Pięknie, tak trzymaj Agatko!
30 czerwca 2015 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kolokwialnie mówiąc : na łeb Ci słoneczko walnęło ? nie przejmuj się , bo ja słońca unikam ( ale kocham ) a walnięta bez jego pomocy jestem ! :-):-):-)

Aaa, no tera zauważyłam.Też użyłaś "tego" słowa:)))).
30 czerwca 2015 09:47 / 1 osobie podoba się ten post
AgataW

biedne jestescie obydwie !  Ty musisz sie zmagac nocami a ta kobieta pewnie by tego nie chciala  zebys tak sie zamęczałą ,no nic nie pozostaje musisz dalej byc silna i patrzec do przodu a dzwonilas juz do swojego biura ??pozdrawiam sie Agata i pisz na bieząco bo jestesmy z tobą choc daleko !
30 czerwca 2015 09:50 / 2 osobom podoba się ten post
AgataW

Jesteś wrażliwą osobą Agatko.
30 czerwca 2015 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
AgataW

30 czerwca 2015 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
AgataW

30 czerwca 2015 09:50 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Aaa, no tera zauważyłam:-):-):-).Też użyłaś "tego" słowa:)))).

Sie wie ! od " miszczów " sie człowiek uczy !!!......nie zapominajta , że człowiek to też ja jestem , mimo , żem babą !
30 czerwca 2015 09:51 / 2 osobom podoba się ten post
AgataW

Agatko cały czas śledzę Twoje zmagania i trzymam za Ciebie kciuki i przytulam My Agaty jesteśmy silnymi kobitkami pamiętaj o tym 
30 czerwca 2015 09:51 / 4 osobom podoba się ten post
AgataW

Nie uwiezycie.....babunia po dawce konskiej morfiny...

Dzis mowi ze ona wstaje z lozka.....oczywiscie jej na to nie pozwolilam bo jest bezwladna....

Zjadla sniadanie....przyszla synowa i jej nie poznala....powiedziala ze to jest ksiezniczka z anglii :-)

Ale ok....umylam ja cala,przebralam.....i ona mowi do mnie...teraz ide spac....dobranoc......:-)

Wczoraj jak dostala morfine.....myslalam ze bedzie spala....a ona o 23:00 ponownie hilfe,danke....:-)

I tak do rana..-.

Tak babunia jest tak silna....a ja juz padam...malo tego skad ona ma tyle sily.....

Ona nie moze dostawac morfiny,to musi byc cos innego.....

Może na nią po prostu nie działa tak jak by lekarz chciał. Podziwiam Cię że tak do tego podchodzisz. Życzę ci wytrwałości. Bo wiem że jest łatwe.
30 czerwca 2015 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Sie wie ! od " miszczów " sie człowiek uczy !!!......nie zapominajta , że człowiek to też ja jestem , mimo , żem babą ! :-):-):-)

Oooo, jam też baba, wypraszam sobie;))).

Też uważam, że baba to człowiek, to tak na przypomnienie dla Marsjan, jakby któremu się zakciało się spojrzeć gdzie indziej niż w oczy.
30 czerwca 2015 10:01
Barbara niepowtarzalna

Sie wie ! od " miszczów " sie człowiek uczy !!!......nie zapominajta , że człowiek to też ja jestem , mimo , żem babą ! :-):-):-)

właśnie przeczytałam "Miszczu - mistrz życia".
30 czerwca 2015 10:02 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Oooo, jam też baba, wypraszam sobie;))).

Też uważam, że baba to człowiek, to tak na przypomnienie dla Marsjan, jakby któremu się zakciało się spojrzeć gdzie indziej niż w oczy:-).

Kurde noooooo ! fajnie się akcja rozwija , ale mój " obiekt " na " projekcie " się obudził , już jest po śniadaniu , tabletkach i czas na doprowadzenie w/w do stanu oglądalności publicznej , czyli kolokwialnie mówiąc - umyć , nabalsamować , sperfumować ulubioną wodą kolońską , wpakować do łóżka i dokonać dalszego dzieła , czyli mycia " dołów " albo jak ktoś woli " nizin " i dopiero czas na relaks -
30 czerwca 2015 10:05 / 5 osobom podoba się ten post
Gosiap

właśnie przeczytałam "Miszczu - mistrz życia".

Przeczytać , może Ty i przeczytała , ale niedokładnie , bo chyba nie zauważyła " cudzysłowia " .....tralalalalal ......" letę " do mojego " obiekta " bom przecież profesjonalna opiekunka