W umowie mam wykaz obowiązków nie ma tam ani słowa o podkolanówkach kompresyjnych i w ogóle nie miałam przed wyjazdem inf.że dziadek takie nosi.
W umowie mam wykaz obowiązków nie ma tam ani słowa o podkolanówkach kompresyjnych i w ogóle nie miałam przed wyjazdem inf.że dziadek takie nosi.
I jak został rozwiązany ten problem? Kto wykonywał tę czynność
Nie wiem czy rozmawiamy o tym samym,podkolanówki kompresyjne nakłada sie raz dziennie,rano i nie wolno ich zdejmować./ tylko na noc się zdejmuje,do spania).
Tak,chodzi mi o zakładanie oczywiście,zdejmowanie kein Problem.Dziadek mówi że nie będzie nikt przychodził ,bo to kosztuje.
Tak,chodzi mi o zakładanie oczywiście,zdejmowanie kein Problem.Dziadek mówi że nie będzie nikt przychodził ,bo to kosztuje.
Marta to tak jak z insulina. PDP moze sam robic injekcje, Ty juz nie:-) To pod czynnosci medyczne podchodzi:-)
Pflegedienst powiedzieli, że nie mamy prawa tego robić i kropka. Takie pończochy są szyte specjalnie na miarę i muszą uciskać odpowiednie miejsca.