Na wyjeździe #26

04 lipca 2015 22:36
Madonna

no  wlasnie  jej   sie ponoc skonczyła ważnosc  nie wiem jak to mozliwe ale  bede wnikac ! bo mi  akurat wogóle nie przyslali i  jurtro wracam  wiec w poniedzialek  sie szykuje na dyskusje dlaczego tak sie stalo ze tyle monitów i meili wysłlam a tu nie przyszlo nic .Juz poszukalam na necie pare poszkodowanych i negatywne  uwagi wiec nie popusze im takich zaniedban .Dobre ze nie musialam korzystac z   zadnej pomocy ! 

Karta EKUZ ma datę ważności wpisaną, tak jak A1 , na podstawie którego jest wydana, przypisana do miejsca pracy, ważność rok. Okazując nie płaciłam za nic. Jeśli ma umowę z agencją a nie dostała od nich EKUZ to niestety musi płacić, domagać się zwrotu kasy od agencji.
04 lipca 2015 22:39
EKUZ pracownicze oczywiście, przy zmianie miejsca pracy wydawana jest nowa, z nowym adresem pracy.
05 lipca 2015 00:12
Madonna

no  wlasnie  jej   sie ponoc skonczyła ważnosc  nie wiem jak to mozliwe ale  bede wnikac ! bo mi  akurat wogóle nie przyslali i  jurtro wracam  wiec w poniedzialek  sie szykuje na dyskusje dlaczego tak sie stalo ze tyle monitów i meili wysłlam a tu nie przyszlo nic .Juz poszukalam na necie pare poszkodowanych i negatywne  uwagi wiec nie popusze im takich zaniedban .Dobre ze nie musialam korzystac z   zadnej pomocy ! 

A no i zanim do nich wskoczysz na pogawędkę poproś o przesłanie wydruku(za potwierdzeniem odbioru) wynagrodzenia wypłaconego z tyt umowy zlecenia. A tam wszystko jak na dłoni, wszystkie składki, podstawa i daty i sprawdź zgodność z umową. Powodzenia.
05 lipca 2015 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
Przyszła burza pada powietrze rześkie ale z uwagi że jestem na wsi zapach też jest :) a moja babcia śpi nad ranem aż nasłuchiwałam beby bo od 24 cisza w eterze mimo że drzwi okna pootwierane rolety chodzę to pochrapuję sobie a o 10 caritas może się obudzi do tego czasu no ładnie trzaska i równo leje będzie czym oddychać :)
05 lipca 2015 09:39
takaja

Przyszła burza pada powietrze rześkie ale z uwagi że jestem na wsi zapach też jest :) a moja babcia śpi nad ranem aż nasłuchiwałam beby bo od 24 cisza w eterze mimo że drzwi okna pootwierane rolety chodzę to pochrapuję sobie a o 10 caritas może się obudzi do tego czasu no ładnie trzaska i równo leje będzie czym oddychać :)

U mnie w nocy popadało teraz paruje i jest duszno,zazdroszczę Ci ja plynę
05 lipca 2015 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tak z innej beczki : zadaję sobie pytanie : czy w Lublinie nadal istnieje więzienie na ul. Narutowicza 27
Jeśli tak, to ja bardzo b. chętnie wybiorę się w trakcie urlopu w to miejsce. Tam obsługa ponoć całkiem miła,
nietypowie menu poleca klawisz, a dania serwuje sam naczelnik więzienia.
05 lipca 2015 10:39
bieta

Ja tak z innej beczki : zadaję sobie pytanie : czy w Lublinie nadal istnieje więzienie na ul. Narutowicza 27
Jeśli tak, to ja bardzo b. chętnie wybiorę się w trakcie urlopu w to miejsce. Tam obsługa ponoć całkiem miła,
nietypowie menu poleca klawisz, a dania serwuje sam naczelnik więzienia.

A jest tam chociaż chłodno? Bo jak tak, to możemy pokiblować razem.
05 lipca 2015 10:45 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

A jest tam chociaż chłodno? Bo jak tak, to możemy pokiblować razem.

Podają, że jest klima i serwują różne napoje %  Dla zainteresowanych podaję link :  http://miejsce.lublin.gazeta.pl/miejsca_lublin/158154912/Restauracja+Wi%C4%99zienie/miasto-Lublin/p/  

05 lipca 2015 10:52
I juz wiem czemu babcia tak dobrze spała niespodzianka była chciałam ja z pampersa uwolnić niech się wietrzy a tu zonk pierwszy raz od 3,5 roku zrobiła to w łóżku ale kiedyś musiał być ten pierwszy oczywiście dla mnie oporządzić to wszystko
05 lipca 2015 11:02 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Podają, że jest klima i serwują różne napoje %  Dla zainteresowanych podaję link :  http://miejsce.lublin.gazeta.pl/miejsca_lublin/158154912/Restauracja+Wi%C4%99zienie/miasto-Lublin/p/  

Klima??? Jak cudnie. I w dodatku catering. Tak chcę, tego mi brak.
Czy,żeby się tam dostać, muszę dokonać poważnego przestepstwa w postaci rozboju , włamania i ciężkiego uszkodzenia ciała, czy wystarczy jak w Biedronce zakoszę batonik za 1.20 zł ?
05 lipca 2015 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
Pada u mnie pada hurrraaa...
05 lipca 2015 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Klima??? Jak cudnie. I w dodatku catering. Tak chcę, tego mi brak.
Czy,żeby się tam dostać, muszę dokonać poważnego przestepstwa w postaci rozboju , włamania i ciężkiego uszkodzenia ciała, czy wystarczy jak w Biedronce zakoszę batonik za 1.20 zł ?

Tam trafiają "wybrańcy" za wolność słowa )))))))) więc miejscówkę masz na bank
05 lipca 2015 11:32 / 13 osobom podoba się ten post
A więc kochani dzisiaj spadam do domku .Te ostatnie trzy dni dały mi w kość za całe trzy miesiace ,Babusia jakoś zmieniła plany i nie ma ochoty na wieczne odpoczywanie , chwała jej za to bo wracałabym do domu z podłym humorem a tak Babunia czuje się lepiej to i monisia też ma lepszy nastrój ...Dzięki ,że jesteście i do następnęgo wejścia .Pa .Chyba że przywitam się z wami z Sindbada hihi .No to siup do nastepnego! pa całusów 102 !
05 lipca 2015 11:53 / 1 osobie podoba się ten post
szerokiej drogi w obydwie strony!!!!! niezapomnianego wypoczynku Ci zycze
05 lipca 2015 12:45 / 2 osobom podoba się ten post
Troche zyje już na tym swiecie ale tak dziwnej pogody nie pamietam. Grzmi gdzieśtam.....pada co godzine po 10 minut a w pozostałym czasie grzeja dale na max. Powinnam sie pochwalic ze mam najchłodniejszy pokój w domu bo 27 stopni...tylko czym tu sie chwalić. Moge sie tylko cieszyc ze nie mi jednej tak goraco hahaha.