Jasne, że tak, ale skoro nie powinnam tego robić to po co się narażać.
Jasne, że tak, ale skoro nie powinnam tego robić to po co się narażać.
Tak,chodzi mi o zakładanie oczywiście,zdejmowanie kein Problem.Dziadek mówi że nie będzie nikt przychodził ,bo to kosztuje.
Super, gratuluję takie podejście tłumaczy wiele.
Tak mówimy o tym samym:)
Dla mnie nie było filozofii w zakładaniu ich,- jak napisałam robiłam to raz dziennie a to,że nie wolno(niby) zdejmować ich w ciągu dnia to moja PDP miała gdzieś.
Następnym razem może po prostu zaznacz na czyją odp.czekasz to się dziewczyny wygłupuać nie będą:)
Bez urazy:)
No właśnie a dziadek nie jest "dobry" dla Marty. Więc powinna pomyśleć o sobie w odpowiedni sposób. On by ja wykorzysta w 150% na wszystkie strony.
No właśnie a dziadek nie jest "dobry" dla Marty. Więc powinna pomyśleć o sobie w odpowiedni sposób. On by ja wykorzysta w 150% na wszystkie strony.
Ewelina na wszystkie odp czekam i za wszystkie bardzo dziękuję./ no za wyjatkiem Ony-Lisy która moje pyt wykorzystała by mi dopiec /Co do Kasi i Tiny wiem ze mają wykształcenie medyczne wiec z tego powodu ich opinia byłaby dla mnie szczególnie cenna.Ale Emilia tez wypowiedziała sie fachowo:) Dziękuję podejmę decyzję jutro co do tej sprawy.Swoja drogą fakt że dziadek molestuje mnie przy nakładaniu tych skarpet uważam ze sam w sobie jest wystarczający aby odmówić
Tak,chodzi mi o zakładanie oczywiście,zdejmowanie kein Problem.Dziadek mówi że nie będzie nikt przychodził ,bo to kosztuje.
Tak to prawda dla diakoni muszą płacić.Ja miałam to w oczywistych obowiązkach od pierwszego dnia i nikt mnie nie pyta łczy dam radę.Oczywiście w umowie nie ma o tym ani słowa,a firma twierdzi,że to nic nadzwyczajnego i gro opiekunek zakłada to cholerstwo. Masakra,teraz w upały,bo giry PDP spuchnięte...
Hehehe - pewnie pflege nie będzie mógł podłapywać tu i tam a Ciebie owszem, owszem. At sprytniacha !! Jak mu wszystko drogo to niech się kładzie na podłodze i umiera, bedzie spokój. I nie bedzie już musiał się kasą martwić.
Masz rację nałożyc to przy temp,w domu 28st to masakra,ja przekonałam babcię że za gorąco niech nogi odpoczną.