Moze ciasne suspensorium? :-)
Moze ciasne suspensorium? :-)
Córka mojej pd przywiozła mi 6 kapeluszy słomkowych,bo mam włosy rozjaśnione więc i tak są wysuszone,to powiedziała żebym sobie chodziła w którym chcę,i z dużym rądlem i z małym i wstążką i bez ale ludzie gdzie ja mam w tym wyjść do pieca chlebowego
Spoko,ja też łążę w kapelusiku ze wstęgą na plecach. U siebie tego nie założyłabym,ale tu...,mam to "gdzieś":strach na wroble:
Nie, nie musi.
Masz w 100 % racje.Chyba że w umowie ma przypisane czynności czysto medyczne i taka umowę podpisała.Gdzie pomocy domowej zakładanie uciskowych skarpet,pończoch czy slipów*.One muszą swoja funkcje spełniać a załozone "bele jak" mogą szkodzić a nie pomagać.Ja bym nie zakładała.A jeszcze takiemu zalotnikowi? w życiu.
A co powiesz na to,że ja odmówiłam,a zmienniczka zgodziła się i ja jestem teraz be ?
A co powiesz na to,że ja odmówiłam,a zmienniczka zgodziła się i ja jestem teraz be ?
poniewierac to raczej cięzko nazwac tak wszystkich i wszystkie ,ja do tej pory nie bylam nigdzie zle traktowana bo zawsze mialam tą pewnosc ze mogę wrócic i umialam sie dogadac i nie dalam sobą manipulowac ani poniewierac ,W naszym kraju akurat mi żyje sie dobrzr na nic nie narzekam mam spokojne życie bez biedy ! ale wiem ze wielu wielu kobietom jest bardzo cięzko no cóz każdy jest kowalem swego losu co wykujesz to masz , ! jakos przebolalam ze tak głupią firmę znalazlam ale sztela byla ok i jade zadowolona na zasluzony urlop .jak PDP mówi ze bedzie mi ciebie brakowaci bede tęsknił to miło ! a i koperte dodal !! :aniolki:
Ja umiem zakładać te podkolanówki i na pewno prawidłowo to robię.Rzecz w tym że czuję się"wkręcona" bo wydaje mi sie że powinnam o tym wiedzieć przed wyjazdem.Jak również o tym że pdp ma erotyczne zapędy.No ale oczywiście jakżeby ktoś mógł mnie o tum poinformować.Jeszcze bym nie przyjechała. ...
Ja umiem zakładać te podkolanówki i na pewno prawidłowo to robię.Rzecz w tym że czuję się"wkręcona" bo wydaje mi sie że powinnam o tym wiedzieć przed wyjazdem.Jak również o tym że pdp ma erotyczne zapędy.No ale oczywiście jakżeby ktoś mógł mnie o tum poinformować.Jeszcze bym nie przyjechała. ...