Na wyjeździe #26

07 lipca 2015 15:05 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

:)
Ja mam w pokoju obecnie 34 stopnie. Siedzę goła.

Ja własnie wróciłam z basenu tam było super,ale 2 km na rowerze myślałam że się przewrócę,odrazu pod prysznic i też siędzę bardzo wyzwolona
07 lipca 2015 15:13 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Informuje wszem i wobec,że jeśli ktoś do tej pory uważał mnie za inteligentną osobę to radzę zmienic zdanie. Idiotka - to mało powiedziane.
Są upały od kilku dni, prawda? Spać nie można od gorąca, prawda?
No to co robi, albo czego nie robi idiotka, kiedy panują 37 stopniowe upały ( temperatura u nas z przedwczoraj)?
Otóż ciężka idiotka nie sprawdza,że niesamowita gorącość w  mieszkanku na górze, gdzie mieszka nie wynika - jak idiotka sądziła - z nagrzanego dachu, tylko z - uwaga, czekam na tarabany - niewyłączonego ogrzewania.... Dopiero przed sekundą a i to przypadkiem dotknęłam pieca grzewczego.
Czekam na słowa uznania dla mojej głupoty.

Jak się ciepło zrobiło  tak trochę i weszłam do łazienki PDP i myślę co tu tak gorąco ,a tu grzejnik odkręcony.Więc podobnie ,tylko ja to wyłapałam wcześniej.
07 lipca 2015 15:15 / 5 osobom podoba się ten post
Wszystkie wyzwolone dziewczyny proszę iść w te pędy do dziadka Marty. Odsapnie trochę.
07 lipca 2015 15:19
Mycha

Dzisiaj nie jest źle ale ostatnio schładzałam się albo leżąc na podłodze albo w kabinie prysznicowej. Ale sprawdza mi się leżenie plackiem na podłodze. No jedną rączka mogę się wachlowac ;-) Bogu dzięki koczą się te upały. Nawet czasu wolnego nie "wybierałam" bo nie miałam siły.

Kto, gdzie sie kończy? Jutro mały oddech 24 st a  wczwartek apiać gorąc. 
07 lipca 2015 15:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Wszystkie wyzwolone dziewczyny proszę iść w te pędy do dziadka Marty. Odsapnie trochę.

Chętnie bym pomogła Marcie, ale mam swojego dziadka pod opieką ;)
Bardzo podobnego do owego dziadka Marty moze to bliźniaki  ???
07 lipca 2015 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jowitaa

Chętnie bym pomogła Marcie, ale mam swojego dziadka pod opieką ;)
Bardzo podobnego do owego dziadka Marty moze to bliźniaki  ???:chaplin:

Ja tylko raz miałam dziadka do opieki,ale może z dziadkami jest lepiej sama nie wiem,niektóre dziewczyny wolą dziadków,że są mniej wymagający ale chyba niekoniecznie
07 lipca 2015 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Ja tylko raz miałam dziadka do opieki,ale może z dziadkami jest lepiej sama nie wiem,niektóre dziewczyny wolą dziadków,że są mniej wymagający ale chyba niekoniecznie

Ja też mam pierwszy raz dziadka do opieki,jeszcze nie mam zdania, za krotki czas tutaj jestem.
Na razie jest ok,poźniej się wypowiem jak troszkę dluzej tutaj po będę ;)
07 lipca 2015 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
ja mialam 5 dziadow robota ta sama co przy kobitach
07 lipca 2015 15:48 / 5 osobom podoba się ten post
zalatwilam wolne i ineternet od rana :D bede miec jeden caly dzien wolny, super :D hyhyhy.
07 lipca 2015 16:00
Dziewczyny nie wiem gdzie to napisać,,,zmienniczka mi zostawiła babcie z paskudnymi odparzeniami przy których nic nie robiła ja to dzisiaj zobaczylam przy kąpieli,,babcia jest bardzo gruba od niedawna nosi pampersy,,,w domu mam tylko Bepanthen co robi,żeby babci ulzyc...
07 lipca 2015 16:01 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

zalatwilam wolne i ineternet od rana :D bede miec jeden caly dzien wolny, super :D hyhyhy.

Widać dało się i dobrze .Podoba mi się stanowcze egzekwowanie swoich praw.
07 lipca 2015 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Dziewczyny nie wiem gdzie to napisać,,,zmienniczka mi zostawiła babcie z paskudnymi odparzeniami przy których nic nie robiła ja to dzisiaj zobaczylam przy kąpieli,,babcia jest bardzo gruba od niedawna nosi pampersy,,,w domu mam tylko Bepanthen co robi,żeby babci ulzyc...

Iwunia odparzenia to może tak jak u dzieci, zwykła mąka ziemniaczana lub zasypka?
Moim zdaniem bardzo skuteczne.
07 lipca 2015 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Wyrazy uznania,bardzo podoba mi sie Twoje podejscie ,ze potrafisz walczyc o swoje i ze radzisz sobie dobrze.Tak trzymaj  
07 lipca 2015 16:13
Jolek

Super...jednak można :)
07 lipca 2015 16:13
margolcia

Kto, gdzie sie kończy? Jutro mały oddech 24 st a  wczwartek apiać gorąc. 

Margolciu, serduszko Ty moje. Ty się na pewno nie wyspałaś  ( ha !!  widziałam Twój wpis ) i żle widziałaś prognoze pogody. Te upały pójdą sobie gdzieś w stronę oceanu albo Afryki    i nie waż się inaczej myśleć booooo    uduszę !!!  U mnie są pierwsze chmurki.