:)
Ja mam w pokoju obecnie 34 stopnie. Siedzę goła.
:)
Ja mam w pokoju obecnie 34 stopnie. Siedzę goła.
Informuje wszem i wobec,że jeśli ktoś do tej pory uważał mnie za inteligentną osobę to radzę zmienic zdanie. Idiotka - to mało powiedziane.
Są upały od kilku dni, prawda? Spać nie można od gorąca, prawda?
No to co robi, albo czego nie robi idiotka, kiedy panują 37 stopniowe upały ( temperatura u nas z przedwczoraj)?
Otóż ciężka idiotka nie sprawdza,że niesamowita gorącość w mieszkanku na górze, gdzie mieszka nie wynika - jak idiotka sądziła - z nagrzanego dachu, tylko z - uwaga, czekam na tarabany - niewyłączonego ogrzewania.... Dopiero przed sekundą a i to przypadkiem dotknęłam pieca grzewczego.
Czekam na słowa uznania dla mojej głupoty.
Dzisiaj nie jest źle ale ostatnio schładzałam się albo leżąc na podłodze albo w kabinie prysznicowej. Ale sprawdza mi się leżenie plackiem na podłodze. No jedną rączka mogę się wachlowac ;-) Bogu dzięki koczą się te upały. Nawet czasu wolnego nie "wybierałam" bo nie miałam siły.
Wszystkie wyzwolone dziewczyny proszę iść w te pędy do dziadka Marty. Odsapnie trochę.
Chętnie bym pomogła Marcie, ale mam swojego dziadka pod opieką ;)
Bardzo podobnego do owego dziadka Marty moze to bliźniaki ???:chaplin:
Ja tylko raz miałam dziadka do opieki,ale może z dziadkami jest lepiej sama nie wiem,niektóre dziewczyny wolą dziadków,że są mniej wymagający ale chyba niekoniecznie
zalatwilam wolne i ineternet od rana :D bede miec jeden caly dzien wolny, super :D hyhyhy.
Dziewczyny nie wiem gdzie to napisać,,,zmienniczka mi zostawiła babcie z paskudnymi odparzeniami przy których nic nie robiła ja to dzisiaj zobaczylam przy kąpieli,,babcia jest bardzo gruba od niedawna nosi pampersy,,,w domu mam tylko Bepanthen co robi,żeby babci ulzyc...
zalatwilam wolne i ineternet od rana :D bede miec jeden caly dzien wolny, super :D hyhyhy.
Kto, gdzie sie kończy? Jutro mały oddech 24 st a wczwartek apiać gorąc.