tak sobie czytam i czegos nie łapie ! Dwoje doroslych ludzi,bez zobowiazan i chca byc i przebywac ze soba,a przy okazji godnie zarabiac to w czym problem ? Pakuja walizki,wynajmuja mieszkanie w DE czy gdzies tam.Sa razem pracuja i zyja.
tak sobie czytam i czegos nie łapie ! Dwoje doroslych ludzi,bez zobowiazan i chca byc i przebywac ze soba,a przy okazji godnie zarabiac to w czym problem ? Pakuja walizki,wynajmuja mieszkanie w DE czy gdzies tam.Sa razem pracuja i zyja.
tyciek , nikt tego nie wyceni, to stracone zycie , nikt tego nie cofnie i nawet sie nie obejrzymy i zestarzejemy sie , czesto z reka w nocniku
Myślę, że bardziej pasującym określeniem było by - bez osoby na której nam zależy.
Ta praca (wiem że w większości przypadków jest konieczna) , ale ta praca kosztuje wiele poświęceń,
i wierzcie mi, nie tylko z Waszej strony ale z obu stron. To naprawdę trudny test.
orim u nich z tego , co sie doczytalam , nie jest takie proste. Darekr ma prace i jej nie zostawi a Opiekunka ma swoja wizje. to sie nazywa nieszczescie
No widzisz Orim, akurat oboje tych dorosłych ludzi ma swoje zobowiązania - tu w PL
z którymi jeszcze przez najbliższych kilka lat musi się liczyć
No widzisz Orim, akurat oboje tych dorosłych ludzi ma swoje zobowiązania - tu w PL
no to po ptokach :-) Praca ktorej sie nie zostawi i wizje to wrozy tylko jedno
garekr, ja Cie przepraszam, ale kiedys odpisales , ze nie chodzi w tych wyjazdach o kase, bo nie macie z tym problemu. To juz nie moja sprawa jaki powod, dlatego tak odpisalam orimowi
Już pisałam,że córka mojej pdp pobiera nauki chińskiej medycyny Jin shin Jyutsu wczoraj do póżnych godzin ćwiczyłśmy razem.Jeździ do Chin zalicza stopnie wtajemniczenia akupresury i akupunktury. Świadczy usługi w trzech krajach Ch.F.DE. Jestem zdrowa nie potrzebuje natychmiastowej pomocy czy wspomagania orgnanów wewnetrznych,ale profilaktycznie stosuje pewne ćwiczenia ruchowe i oddechowe.Właśnie wczoraj rozpracowałysmy dłonie pokazała mi jak mozna wspomagac organy wewnetrzne prostymi zabiegami nawet w trakcie oglądania tv.Ucze się i wdrażam te nauki sukcesywnie nie mogę jeszcze okreslić jaki to ma wpływ (po za jednym przypadkiem)na moje zdrowie, ale na samopoczucie ma wpływ ogromny.
Wczoraj opisałam dłoń - zapytam Lawendy czy moge umieścić fotke na jej blogu o zdrowiu.Proste ćwiczenia a wspomagające nie zaszkodzą nie sa bowiem inwazyjne.