Tak, ja dostaję w złotówkach.
Tak, ja dostaję w złotówkach.
Maszeruj do regulaminu!
Amelka to trafiłaś tak jak Ja -jedyne co mnie różni to brak prawka ,przez co nie mogę nigdzie jeżdzić ( Pdp nie ma samochodu :-) )Mnie już 4 litery bola od siedzenia ale postanowiłam sobie zrobić małą podróż do innego miasteczka -czekam tylko na pogodę ,bo narazie pada ,pada i pada. Niech żyją sztele ,gdzie człowiek odpoczywa. :-)
a mnie Pestko nie interesujesz Ty i Twoje agresywne zachowanie,wypowiedzi i zaczepki.
Nie interesuj sie mna i nie staraj sie mnie prowokowac swoimi wpisami,bo mi to najzwyczajniej,,wisi,,
Poszukaj sobie innego obiektu do kopania.
Amelka, wyluzuj!!! Ten tekst, który zacytowałaś nijak się ma do Twojej odpowiedzi. Nie wiem o co Wam wszystkim chodzi - trochę kultury by się przydało. Niby mam spoko stellę, ale nie mam czasu czytać wszystkich wpisów, ani ochoty wertować kilkunastu stron różnych tematów, żeby zrozumieć o co niektórym chodzi i co AUTOR miał na myśli...:walka plci::wiking::dokucza::spadaj::prosze o cisze::boks1::pojedynek::palka:
Przepraszam bardzo ,ale ten tekst byl moim tekstem skierowanym do Amelki.Nie mam pojecia jakim cudem Zostalo skopiowane i zmienione imie.Poza tym ten tekst byl w ,,poskarzyjkach,,Poco wklejacie posty z innych tematow?
14 lipca 2015 14:28 / 7 osobom podoba się ten post
a mnie Amelko nie interesujesz Ty i Twoje agresywne zachowanie,wypowiedzi i zaczepki.Nie interesuj sie mna i nie staraj sie mnie prowokowac swoimi wpisami,bo mi to najzwyczajniej,,wisi,,Poszukaj sobie innego obiektu do kopania
Ja dostawałam, przeszłam na euro. Chodzi o wymianę i przelicznik?
Przepraszam bardzo ,ale ten tekst byl moim tekstem skierowanym do Amelki.Nie mam pojecia jakim cudem Zostalo skopiowane i zmienione imie.Poza tym ten tekst byl w ,,poskarzyjkach,,Poco wklejacie posty z innych tematow?
14 lipca 2015 14:28 / 7 osobom podoba się ten post
a mnie Amelko nie interesujesz Ty i Twoje agresywne zachowanie,wypowiedzi i zaczepki.Nie interesuj sie mna i nie staraj sie mnie prowokowac swoimi wpisami,bo mi to najzwyczajniej,,wisi,,Poszukaj sobie innego obiektu do kopania
Sorki że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale moja córcia ''przyszywana'' poprosiła mnie o pomoc.Polega na tym:''Hej mamusia porozsylala bys moj post? po znajomych bierzemy udzial w konkursie o te obraczki jestesmy drudzy pomogla bys mi najlepiej prywatne wiadomosci wiem ze to zabiera duzo czasu ale pomogla bys?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1006178669416578&set=o.130087330376386&type=1&permPage=1
Trzeba wejs na tę stronę i polubić.
Jak znajdziecie chwilke to bedziemy wdzieczne:-)
To maja być obraczki na koscielny,ich wymarzony slub.Cywilny juz mają.
Dokładnie!
To trudne,ale nie reaguj.