Na wyjeździe #26

16 lipca 2015 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ivanilko , bo one tyle biorą na godzinę , ale najlepiej by było , żebyśmy za nie całą robotę odwaliły a ona łaskawie kasę zgarną . O , jeszcze jak będziemy w miarę posłuszne to za dużo nie będą na nas skarżyć , wymyślać , tylko tak ciuteńkę ......za naszymi plecami , żeby tak bardzo nie bolało :-)

Tak Basiu,za godzinę 10 € netto! Faktycznie nic innego nie robiła jak tylko opiekowała się pdp,nawet kruszyn ze stołu jej się nie chciało sprzatnąć,no bo Polka wieloczynnościowa jest ,nie? 
16 lipca 2015 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak Basiu,za godzinę 10 € netto! Faktycznie nic innego nie robiła jak tylko opiekowała się pdp,nawet kruszyn ze stołu jej się nie chciało sprzatnąć,no bo Polka wieloczynnościowa jest ,nie? 

polka utrzymuje czystosc dla siebie a nie jak niemka dla sasiadow
16 lipca 2015 22:46 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

polka utrzymuje czystosc dla siebie a nie jak niemka dla sasiadow

Nie chciałam jej obgadywać,ale wczoraj tak mi ciśnienie podniosła,ze dziś naszykowałam się na to,żeby jej wykład dać . Wróciłam wieczorem,a w zlewie szklanki,śmietnik na stole,rzeczy pdp porozrzucane po podłodze w salonie,wózek na srodku przedpokoju,o naniesionym piachu z butów nie wspomnę,poślizgnęlam się wczoraj.No bo jasnie pani do opieki a nie do sprzatania. 
Ciesze się bardzo,ze już jej nie ma,liczyłam na to ,że sama odejdzie,ale nie sądziłam ze tak szybko 
16 lipca 2015 22:46 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie zmieniaj ,masz  fajnego nicka . Dobrze , że na końcu nie wstawiłaś literki " Ł " , bo jak by ktoś od końca przeczytał ?:-)

Zapomniałam,że Ty lubisz od tyłu
Czytać
16 lipca 2015 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Zapomniałam,że Ty lubisz od tyłu:-)
Czytać :-)

Dobre  
16 lipca 2015 22:53 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ivanilka ja to znam ! Filtr z fusami pozostawiony w pojemniku , garnki z resztkami kartofli ( okruszkami ) , bo może następnego dnia będę miała ochotę je zjeść , resztka sosu na patelni , ale taka ilość , że nawet choćbym chleb w nim chciała umoczyć to trzeba by było nożem po brzegach ściągać .      Ale przecież Polka może to zrobić , przecież Polka do domu się nie spieszy , Polka ma całe 24 godziny na robotę .....
16 lipca 2015 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
Ja znowu z prośbą.Dziewczyna która mnie zmieniła w Luksemburgu pilnie potrzebuje pomocy!
Babcia-zona Pdp schowała gdzieś dolna szczekę(swoją osobistą ).Miejsca mnie znane juz sprawdzone.Macie jakieś inne pomysły?
Niewiarygodne mile widziane
16 lipca 2015 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Ja znowu z prośbą.Dziewczyna która mnie zmieniła w Luksemburgu pilnie potrzebuje pomocy!
Babcia-zona Pdp schowała gdzieś dolna szczekę(swoją osobistą ).Miejsca mnie znane juz sprawdzone.Macie jakieś inne pomysły?
Niewiarygodne mile widziane :-)

W żołądku sprawdzała ?
16 lipca 2015 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
Raczej niemożliwe bo ona tych ''wąskowarżnych''
16 lipca 2015 23:14 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Raczej niemożliwe bo ona tych ''wąskowarżnych'' :-)

Agama , może niech ją spróbuje podmyć ? jak usteczka górne wąskie to może dolne szerokie ? jak ugryzie , znaczy , że dobrze schowała , ale się odnalazły !
16 lipca 2015 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

W żołądku sprawdzała ? :-):-):-)

U mnie wszystko znajduję w bieliźnie, ale buta od 2 tyg nie namierzyłam Może poszukaj w chlebie
16 lipca 2015 23:40 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Hasło „Moloch kolczasty” posiada 2 definicje do krzyżówki w słowniku. Opisy do hasła: Agama; Pianoguma;

Sama ''siebie'' rozwiazałam w krzyżówce!
Chyba pora zmienić forumowy pseudonim :(
Nie wiedziałam o istnieniu takiego stworzenia.

Niezbyt czesto widywana jaszczurka, zamieszkujaca zachodnioaustralijskie pustynie.
No co Ty, rzadkie stworzonko, wyjatkowe i nietuzinkowe. No i w Australii mieszka.
Bylabym dumna z takiego nicka.
17 lipca 2015 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
To juz zrobilam teraz kawa he hee
17 lipca 2015 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:pranie: :odkurzanie: To juz zrobilam teraz kawa he hee

jestem w trakcie a to  i to  olewam dzis
17 lipca 2015 10:43 / 10 osobom podoba się ten post
ORIM

:pranie:jestem w trakcie a to :odkurzanie: i to :prasowanie: olewam dzis:gwizdanie:

To robimy to samo , tzn kawka i ja skoczę po jabłecznik, bo ostatnio tym żyję. Pozostałe olewam do czasu aż się skończą upały, czyli do mojego wyjazdu W upały mam zakaz pracy u pdp, a że jestem bardzo ugodowa i posłuszna to żadnego buntu nie przewiduję