Schody - tak, sa okreslone wymiary (szerokosc i wysokosc stopni). Dwie osoby - tak, obydwie po treningu kulturystycznym !
Schody - tak, sa okreslone wymiary (szerokosc i wysokosc stopni). Dwie osoby - tak, obydwie po treningu kulturystycznym !
Jak jeszcze raz trafie na zmienniczke która nawet z grubsza nie posprząta tzn.nie odkurzy i nie zeskrobie z wanny półrocznego brudu jak słowo daje jej nazwisko padnie tutaj-może to w końcu zmobilizuje co niektóre opiekunki do sprzątania przed przyjazdem zmienniczki.
Mam dość zaczynania pracy od sprzątania żeby mieszkać jak człowiek.
Jestem tutaj od środy i dopiero dzisiaj doprowadziłam dom do stanu użytkowania.
Ja u siebie nie zdazylam, a wczoraj wywalilam z kuchni gazety z 2 miesiecy i jakies smieci. A i mi sie oberwalo od sasiadki bo zmienniczka szkla nie wynosila, a ja po niej nie bede, niech lezy az zgnije. Ehhh no ajk tak mozna.
Ja u siebie nie zdazylam, a wczoraj wywalilam z kuchni gazety z 2 miesiecy i jakies smieci. A i mi sie oberwalo od sasiadki bo zmienniczka szkla nie wynosila, a ja po niej nie bede, niech lezy az zgnije. Ehhh no ajk tak mozna.
Jola ja tez mam dwa kosze
Sloikow itp w spadku mi pozostawila zmienniczka.wywale to ale nie wiem, gdzie jest
Kontener hmm.
Jolek nie ma w rodzinie nikogo z samochodem?
Jedno z dzisiejszych ogłoszeń wywołało u mnie śmiech :))))))))
PDP mieszka w domu w kształcie litery L.......
Szkoda że L bo ja bym wolała U tak mi się przypomniała posiadłośc Carringtonów z Dynastii :))))
Mnie to bardziej ujęło nowoczesne mieszkanie a dla opiekunki -suterena- a nie lepiej napisać zagrzybiona, śmierdząca piwnica? :zaklopotanie::brawo1: