Sprawdziłaś okolicę? Swoją,obecną....?
Sprawdziłaś okolicę? Swoją,obecną....?
Kasiachodzież - takie ustrojstwo miałam na piekielnej szteli rok temu w Reinsfeld. Syn - geniusz (kwalifikowany pielęgniarz) wymyslił sobie że bezwładnego ojca będę mu na to sadzać i na dworze przesadzać z tego na rollstuhl, po czym skorzysta z uroku spacerów (ojciec jego, czyli moj pdp). Na próbę posadził na tym matkę i najpierw zaprezentował urządzonko facet który to przywiózł, potem syn sam spróbował a na koniec ja. Frau O. - choć przytomna - gibała się w te i we wte; więc dołożyłam sobie kolejny kamyczek do ogródka niechęci rodziny i odmówiłam. Nie obyło się bez burczenia i telefonu do agencji, a jakże... Tyle że polska agencja stanęła po mojej stronie... Ale nie dali mi zapomnieć do końca pobytu że się nie zgodziłam.
Oj... niechetnie wracam nawet pamięcią do tamtej szteli...
Agama - jak czytasz to daj znać, bo umknęło mi to. Tobie też to prezentowali?
Niestety nie spotkamy się:((((( tu będzie zmiana.......
Nie podoba mi się :(
A Ja sie pytam.
Gdzie Wy wszyscy jestescie?
Na leżaczku pod drzewkiem, delektuję się słonkiem co wyszło po burzy :)Prawdziwe święto lenia:):):)
Na lezaczku powiadasz?
Ale Ci dobrze..
U mnie zimno i strasznie wieje.
Glowa mnie bolala,jak nigdy
Słonecznie mam takie namiary
Porady w języku polskim możesz też uzyskać w poradni związkowej DGB „faire Mobilität" w Berlinie. E-Mail: (usunięto ze względów bezpieczeństwa) lub (usunięto ze względów bezpieczeństwa) tel: (+49) 030 – 21016437
beratung-eu:moderator1:dgb.de lub sylwia.timm:moderator1:dgb.de tel jak wyżej
to co podajesz to e-maile czy strony www? czy ten numer działa również w weekendy?
to co podajesz to e-maile czy strony www? czy ten numer działa również w weekendy?