Na wyjeździe #27

15 sierpnia 2015 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
I w tym momencie tracę na wartości :( )))
15 sierpnia 2015 17:04
A we którą stronę ?
16 sierpnia 2015 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ten tam " schmeisser " to jest jakaś ichnia nazwa " walusia " ? .....łeee , to se może pucować ile jej się żywnie podoba i niech walczy , walczy do upadłego ! :-):-):-)

Nie wiem, co to waluś, ale Schmeisser to był gościu od typów broni, karabinów konkretnie. Schmiesser to ogólna nazwa karabinów, a było ich wiele typów. :))))
Witam wreszcie z chłodniejszych klimatów. :)
Ło matko, wreszcie sie nie pocę, co za radocha.
16 sierpnia 2015 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Nie wiem, co to waluś, ale Schmeisser to był gościu od typów broni, karabinów konkretnie. Schmiesser to ogólna nazwa karabinów, a było ich wiele typów. :))))
Witam wreszcie z chłodniejszych klimatów. :)
Ło matko, wreszcie sie nie pocę, co za radocha.

Po raz pierwszy określenie " waluś " usłyszałam w okolicach Dobrzynia n/ Wisłą i bardzo mi sie spodobało : sasiadka mojego brata przechwlała się jakie to smaczne pierogi zrobiła i powiedziała dokładnie tak " a ciasto to mi takie cieniuchne wyszło , no takie delikatne , normalnie jak skórka na walusiu ".....nie byłam wtajemniczona , więc zapytałam co to jest ten waluś ? a ona zdziwiona do mnie " chłopa masz , dzieci masz i nie wiesz , że to waluś wszystko załatwił ? "....i wtedy się dowiedziałam  i se podkupiłam to określenie ......Lawenda , ja tylko jaja sobie robiłam z tym " szmeisserem "
16 sierpnia 2015 20:14 / 4 osobom podoba się ten post
A w moich Karol.
Dlatego zawsze parskam śmiechem, jak ktos przedstawia mi sie jako Karol Jakiśtam.
Proszę o wybaczenie wszelkich Karolów, no ale po prostu nie mogę i już.... :))))
16 sierpnia 2015 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
No  nie wiem od czego i może lepiej nie wiedzieć, ale panowie tez mają na "to" imiona.
Już mi się o uszy obiło "Zochna" na pewną częśc ciała kobiety ( Zofija, błagam, nie bierz tego do siebie, piszę, co słyszałam, masz poczucie humoru, więc się nie obrażaj). :))))))
16 sierpnia 2015 20:29

Nigdy nie wiadomo. :)
16 sierpnia 2015 20:38
Eeeee tam. O innej.
16 sierpnia 2015 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
Waluś - Walenty .....miałam wujka Walka
16 sierpnia 2015 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Waluś - Walenty .....miałam wujka Walka :-):-):-)

A ja Karola. Z trudem hamowałam śmiech na rodzinnych spędach.
To straszne, wstydzę się. Kto jak kto, ale ja.....Okaz rozsądku i rzeczowości. A tu pierwotny chichot, kompletnie nieprzystający do mojego wizerunku.
No cóż, w końcu jestem tylko człowiekiem, o dziwo. :))))))))))))))))))))))))))))))))
16 sierpnia 2015 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

A w moich Karol.
Dlatego zawsze parskam śmiechem, jak ktos przedstawia mi sie jako Karol Jakiśtam.
Proszę o wybaczenie wszelkich Karolów, no ale po prostu nie mogę i już.... :))))

Oooo, znałam Karola. Prawdziwego Karola.
Piękny mężczyzna był (pewnie nadal jest, ale go nie widuję teraz). Zęby białe i równe w czarującym uśmiechu pokazywał.
Bardzo czesto się uśmiechał, Szelma jedna. )))
17 sierpnia 2015 07:05 / 5 osobom podoba się ten post
Powitajki zaginęły więc tu dzień dobry się z państwem:)
Leje,leje i wieje:):):)Piękniście:):):)I PDP od wczoraj jak "janiołek".....mhm.....ciekawe czy to już tak zostanie czy tylko cisza przed...he he he .Bo za dużo szczęścia naraz to też ,kurde przesada:):):):)
Miłego ,szybkiego i chłodnego dnia:):):):)
17 sierpnia 2015 07:17 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Powitajki zaginęły więc tu dzień dobry się z państwem:)
Leje,leje i wieje:):):)Piękniście:):):)I PDP od wczoraj jak "janiołek".....mhm.....ciekawe czy to już tak zostanie czy tylko cisza przed...he he he .Bo za dużo szczęścia naraz to też ,kurde przesada:):):):)
Miłego ,szybkiego i chłodnego dnia:):):):)

Ktoś chyba usunął ostatniego posta? Ale już je odnalażłam.
A ja zdziwiona tak mało wpisów a tak późno wstałam?
17 sierpnia 2015 13:15
Jak sprawdzić czy agencja jest uczciwa czy działa zgodnie z prawem? i czy jest przede wszystkim wypłacalna?
17 sierpnia 2015 13:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Jak sprawdzić czy agencja jest uczciwa czy działa zgodnie z prawem? i czy jest przede wszystkim wypłacalna?

wrzuć w gogle nazwę firmy i dopisz tylko "opinie" .Powinny pojawić Ci się wątki. Ja tak sprawdzam