Na wyjeździe #27

17 sierpnia 2015 13:23
lena46

wrzuć w gogle nazwę firmy i dopisz tylko "opinie" .Powinny pojawić Ci się wątki. Ja tak sprawdzam

no właśnie że o tej agencji nic nie moge znaleźć a dostałam od nich świetną ofertę....
17 sierpnia 2015 13:23 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Jak sprawdzić czy agencja jest uczciwa czy działa zgodnie z prawem? i czy jest przede wszystkim wypłacalna?

Jak działa legalnie, to jest tutaj:
http://www.opiekunki24.pl/opinie-o-agencjach
17 sierpnia 2015 13:26
Pomoc forum1

Jak działa legalnie, to jest tutaj:
http://www.opiekunki24.pl/opinie-o-agencjach

niestety nie ma jej tutaj.
17 sierpnia 2015 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
No nie mów,ze taki cwaniak? Choc nie powinno mnie to dziwic,Niemcy tez mają za uszami. Jeżdze z moim pdp na fizjoterapie i pani terapetka ćwiczy ale gadanie zamiast rehabilitowac pdp. Zrobi ze dwa ćwiczenia ,a resztę czasu gada...
17 sierpnia 2015 14:11
mam pytanie bo nie mialam z tym doczynienia jeszcze,pokazalam karte u dentysty i dzisiaj zostanie do mnie wyslany rachunek ,jak zalatwic to w PL??
dodam ze nie placilam za usluge....
17 sierpnia 2015 14:13
kasiachodziez

niestety nie ma jej tutaj.

a jakiej szukasz???
17 sierpnia 2015 14:25
dziekuje ci bardzo ale niestety nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie..........:(   poszlam z dowodem i karta bez A1 (mam w komp) Pani to skserowala i powiedziala ze na ten adres otrzymam rachunek,wlasnie zupelnie inaczej niz jak bylam u lekarza domowego tam wlasnie byl tak specjany druk dla cudzoziemcow a tutaj nie, i dlatego wlasnie pytam bo powinnam isc z tym do nfz zeby zaplacili a oczywiscie do nfz nie mozna sie dodzwonic
17 sierpnia 2015 14:33 / 3 osobom podoba się ten post
a ja jeszcze żyję, choć jakoś dziwnie, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale bywało lepiej, internet taki sobie, no nic, jakoś muszę przetrwać, jeszcze mam nie swojego laptopa, bo mój wyzionął ducha na poprzedniej stelli, a się tutaj okazało że tablet ni cholery nie pochodzi, bo internet na kablu...
17 sierpnia 2015 14:50 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

dziekuje ci bardzo ale niestety nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie..........:(   poszlam z dowodem i karta bez A1 (mam w komp) Pani to skserowala i powiedziala ze na ten adres otrzymam rachunek,wlasnie zupelnie inaczej niz jak bylam u lekarza domowego tam wlasnie byl tak specjany druk dla cudzoziemcow a tutaj nie, i dlatego wlasnie pytam bo powinnam isc z tym do nfz zeby zaplacili a oczywiscie do nfz nie mozna sie dodzwonic

Magda,a czy na rachunku nie ma przypadkiem terminu zapłaty za usługe? Mysle,ze będziesz musiała zapłacic,a z rachunkiem isc do NFZ ,złozyc wniosek o zwrot kosztów,odczekasz około 3 miesiace i dostaniesz pewnie tylko część.
17 sierpnia 2015 14:59 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Magda,a czy na rachunku nie ma przypadkiem terminu zapłaty za usługe? Mysle,ze będziesz musiała zapłacic,a z rachunkiem isc do NFZ ,złozyc wniosek o zwrot kosztów,odczekasz około 3 miesiace i dostaniesz pewnie tylko część.

zgadza sie ,zadzw do NFZ i zapytalam, rachunek trza uiscic i nastepnie z wnioskiem wyslac badz zlozyc w odpowiedzim dla siebie oddziale  wszystkie dokumenty  i czekac.....
17 sierpnia 2015 15:03 / 2 osobom podoba się ten post
No to lepszy od tej co ja jeżdżę,tamta to chociaz udaje ze pracuje. Nie moge wkleic emtoikon ,kots tez tak ma?
17 sierpnia 2015 15:07 / 2 osobom podoba się ten post
Tak,mam tak samo. Zaraz napisze w odp,temacie żeby moderatorstwo zwabic
17 sierpnia 2015 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

no właśnie że o tej agencji nic nie moge znaleźć a dostałam od nich świetną ofertę....

Jak jej nie ma w KRAZ to i na forum nie będzie.A jak jest to napisz do Szefa-założy temat w opiniach o firmach i może się ktoś odezwie ,kto z nimi pracował:)
17 sierpnia 2015 16:02
u mnie nadal pada
17 sierpnia 2015 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to lepszy od tej co ja jeżdżę,tamta to chociaz udaje ze pracuje. Nie moge wkleic emtoikon ,kots tez tak ma?

Też tak mam. Sądziłam, ze to razem z busuu mi wszystko z obrazkami wysiadło? Ale busuu juz mi działa a buźki mnie nadal na manowce wywalają :)

Musiałam w ustawieniach Avasta grzebać!