wrzuć w gogle nazwę firmy i dopisz tylko "opinie" .Powinny pojawić Ci się wątki. Ja tak sprawdzam
wrzuć w gogle nazwę firmy i dopisz tylko "opinie" .Powinny pojawić Ci się wątki. Ja tak sprawdzam
Jak sprawdzić czy agencja jest uczciwa czy działa zgodnie z prawem? i czy jest przede wszystkim wypłacalna?
Jak działa legalnie, to jest tutaj:
http://www.opiekunki24.pl/opinie-o-agencjach
niestety nie ma jej tutaj.
dziekuje ci bardzo ale niestety nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie..........:( poszlam z dowodem i karta bez A1 (mam w komp) Pani to skserowala i powiedziala ze na ten adres otrzymam rachunek,wlasnie zupelnie inaczej niz jak bylam u lekarza domowego tam wlasnie byl tak specjany druk dla cudzoziemcow a tutaj nie, i dlatego wlasnie pytam bo powinnam isc z tym do nfz zeby zaplacili a oczywiscie do nfz nie mozna sie dodzwonic
Magda,a czy na rachunku nie ma przypadkiem terminu zapłaty za usługe? Mysle,ze będziesz musiała zapłacic,a z rachunkiem isc do NFZ ,złozyc wniosek o zwrot kosztów,odczekasz około 3 miesiace i dostaniesz pewnie tylko część.
no właśnie że o tej agencji nic nie moge znaleźć a dostałam od nich świetną ofertę....
No to lepszy od tej co ja jeżdżę,tamta to chociaz udaje ze pracuje. Nie moge wkleic emtoikon ,kots tez tak ma?