Magda,a czy na rachunku nie ma przypadkiem terminu zapłaty za usługe? Mysle,ze będziesz musiała zapłacic,a z rachunkiem isc do NFZ ,złozyc wniosek o zwrot kosztów,odczekasz około 3 miesiace i dostaniesz pewnie tylko część.
Magda,a czy na rachunku nie ma przypadkiem terminu zapłaty za usługe? Mysle,ze będziesz musiała zapłacic,a z rachunkiem isc do NFZ ,złozyc wniosek o zwrot kosztów,odczekasz około 3 miesiace i dostaniesz pewnie tylko część.
Jak jej nie ma w KRAZ to i na forum nie będzie.A jak jest to napisz do Szefa-założy temat w opiniach o firmach i może się ktoś odezwie ,kto z nimi pracował:)
Dzięki Kasia oto mi właśnie chodziło niestety tej agencji nie ma w KRAZ
Tym razem pracuje u Włochów, musze powiedzieć że bardzo fajne doswiadczenie.
Bardzo otwarci i mili ludzie. Duzo lepiej pracuje sie z nimi niz z Niemieckimi rodzinami.
Dzisiaj byłam na przerwie to w tym czasie wysprzatali mi nawet mieszkanie na błysk.
Bardzo pozytywnie zakreceni, głosni i z temperamentem. Czuję sie czasami jak na wakacjach we Włoszech.:tanczy:
Czy ktoś wie jak włączyc wycieraczki w Volvo tak zeby chodziły cały czas jak silnie pada?
A nie chodzą?
Niemozliwe.
Powinnas mieć też regulację szybkości wycierania, jak w moim szerszeniu kiepskiej marki jest, to tym bardziej w volvo.
Pogmeraj, pooglądaj, musisz mieć.
Owszem chodzą,jak palcem ruszam dzwignie,ale nie umialam ustawic zeby chodzily ciągle. Dlatego pytam,czy ktos wogole wie jak ustawic zeby chodzily. Regulacje tez widzialam,ale co z tego jak musze co chwila popychac dzwignie ? :-) Blondi jestem,prosze o instrukcje ,.
No to musi tu jakis pan pomóc. W volvo nie siedziałam, to nie wiem. :)
Czytałam,aktorka czy nie aktorka -dzieci w tym wieku to chore wg mnie......I niezgodne z naturą....
Właśnie, kobieta do 25-Lat
powinna rodzic dzieci:-)
Owszem chodzą,jak palcem ruszam dzwignie,ale nie umialam ustawic zeby chodzily ciągle. Dlatego pytam,czy ktos wogole wie jak ustawic zeby chodzily. Regulacje tez widzialam,ale co z tego jak musze co chwila popychac dzwignie ? :-) Blondi jestem,prosze o instrukcje ,.
Właśnie, kobieta do 25-Lat
powinna rodzic dzieci:-)