Jedyne pocieszenie,że są święcie przekonani że Magdzie do nich wróci,a tu figa z makiem.Chociaż tyle.
Jedyne pocieszenie,że są święcie przekonani że Magdzie do nich wróci,a tu figa z makiem.Chociaż tyle.
Jak juz bym wzięła kasę powiedziałabym wprost ze nie wracam w miejsca gdzie ktoś ma mnie za złodziejkę i nie obdarza mnie zaufaniem.
Zostawiłaś ich w mniemaniu że są dobrymi serdecznymi ludźmi,a że opiekunka sie przy nich pakuje?,że musi sie tłumaczyć z obrazka i szczoteczki?...cóż dbają jedynie o swój majątek.Tak myślą o sobie nie wyprowadziłaś ich z błędu.
A ja sobie myśle ,ze magdzie zachowała sie bardzo mądrze . Zadbała o swoje interesy i nie wdawała sie w niepotrzebne dyskusje .
Dorotka , tylko nie rób jak ja robiłam , czyli : piłam imbir , ale , że był ostry w smaku to zagryzałam po nim tiramisu , ciasteczkami , cukierasami !
A jak już ktoś , kiedyś opisał , że lody nie tuczą , zaczęłam zajadać je litrami i jeszcze syropem czekoladowym polewałam ! Jakoś u mnie ten imbir nie za bardzo skutkował , ale od DZISIAJ KONIEC !!!!..... będę z powrotem piła imbir , ani ciasteczka nie spróbuję , ani żadnego tiramisu !......jeszcze będą ze mnie ludzie - ja wszystkim pokażę , że mam silną wolę !.....
Chyba , że coś upiekę , może jakieś bułeczki albpo coś ? :-):-):-)
Ja też piję imbir i bardzo go polubiłam. Robię ten napój z cytrynką i moją stewią. Jest naprawdę smaczny. Na moje kilogramy nie ma to jednak wpływu, bo wiadomo, przy tym trzeba zmienić dietę i złe przyzwyczajenia, a jakoś nie mogę sie zmobilizować. Imbir jednak działa nie tylko w tym zakresie. Uodparnia na wszelkie infekcje i choróbska. Nie wiem czy to ma związek z piciem imbiru, ale odkąd go używam, przestał mnie boleć staw biodrowy. Także pijmy imbir, a będziemy zdrowsi.
:zupa:
Stale o imbirze czytam? herbatkę ze świeżego?
Stale o imbirze czytam? herbatkę ze świeżego?
Ja kroję świeży imbir w plasterki na 1litr wody,gotuje aby mocno nie wrzało,przecedzam dodaję cytryne i rozcieńczam woda/ wg uznania bo jest mocny i piję.pomaga i polecam.:aniolki:
tez mamy panie z Kenii
http://www.kimono.pl/NOWA-TWARZ-z-Afryki-MARSHA-TERAZ-W-POLSCE-a4353
wiec szansa jest :-)
Wiadomosc dla Moderadora Chce usunac konto prosilabym zebys mi odblogowal to cos bo jak patrze ze strona o tym adresie nie istnieje prosze o rozpatrzenie mojej prosby,Opiekunowie dziekuje wam za cytowanie i polubienie moich mysli ktore wpisywalam na forum bylo mi bardzo milo.Bede was czytala tutaj nie bedac zarejestrowanym ale chce usunac konto dziekuje Wam.
Kiedy pracowałam w Akwizgranie, naprzeciwko domu w którym mieszkałam były cztery wieżowce. Mieszkali w nich tylko emigranci, Pakistańczycy, Egipcjanie, Turcy. Dziewczyna , która przychodziła sprzątać dom pochodziła z Kongo. Mieszka w DE od 10 lat, jej mąż wyemigrował do Wielkiej Brytanii. Chodząc po mieście widziałam wiele kobiet w burkach, nawet oczy miały przysłonięte siatką, na rekach obowiązkowo czarne rękawiczki. Zastanawiała mnie jedna rzecz.......ci ludzie uciekli z jakiegoś powodu z własnego kraju, szukając lepszego życia, ale uderzające było to, że oni chcą tego lepszego życia za darmo, nie dając nic w zamian. Ich "asymilacja", polegała głównie na tym, że obnosili się dookoła ze swoją kulturą i religią, i wszczynali takie awantury, że na pół dzielnicy było słychać.
Rozmawiałam o tym z synem PDP i doszliśmy do jednego wniosku, ze za jakieś 80 lat Niemcy jako naród po prostu wyginą. To będzie już tylko zbitek różnych nacji, a prawdziwy Niemiec będzie takim samym okazem jak biały tygrys w zoo.
Czy moze mi ktos podac maila do Moderatora? z gory dziekuje