Hej. Ja już w szpitalu. Ale kiedy operacja to jeszcze nie wiem. Dam znać kiedy. Trzymajcie się dziewczyny ;)

Hej. Ja już w szpitalu. Ale kiedy operacja to jeszcze nie wiem. Dam znać kiedy. Trzymajcie się dziewczyny ;)
Witam serdecznie z domu.
Pogoda brzydka, deszcz padał rano.
Wymieniłam sobie Euro po 4.30. myślę, że może byc :tanczy:
Odpocznę trochę i w drogę po następne' Euraski:-)
Pozdrawiam Was Wszystkich, pięknie i miło życzą przyjemnego reszty dnia.
:aniolki:
Po co chodzić i wymieniać .W kantorze internetowym zrób to.I kurs lepszy .
Wiem, Tereniu , ale boję się coś takie przelewy robic online,,,,,:-(
Wiem, Tereniu , ale boję się coś takie przelewy robic online,,,,,:-(
Nie ma za bardzo czego, wsio jest szyfrowane, a jak masz cykora , to wykup usługę VPN, kosztuje 20 zł miesięcznie, wtedy w sieci znikasz :)
Zupełnie legalne to jest i powszechnie stosowane.
Dziękuję Tina, a coś bliżej o tej usłudze VPN. ,,,,? proszę..:przytula:
Ja wykupywałam usługę z tej strony, masz tam też wszystko wyjaśnione , na czym to polega i co to jest VPN
http://vpnonline.pl/vpn-service-guide
W domu jak w domu - fajnie:tanczy: Nie liczac remontu ktory jak zwykle u mnie przerodzil sie w mala budowe:placz3:
Nie daje sie jednak i staram sie laczyc remont i zabawe.Troszke poskacze po scianach,suficie,przerobie elektryke lub wstawie nowe drzwi i lece do ludzi na impreze:-)
Do wyjazdu zakoncze remont,a jak cos tam jeszcze zostanie do zrobienia to i tak nie bede na to patrzyl jak wyjade na zlecenie:-)
Gorzej ze za oknem pada snieg,a ja musze wymienic opony w samochodzie na letnie i to przed wyjazdem do DE.Przeciez bede wracal w lipcu:-)
Ja też lubię gotówkę w ręku.A już rok w kantorze internetowym wymieniam.Odwagi i trochę zaufania.