O kurczę...Mata Hari Agent Tomek...Bolek...( agencja Kasi63)

Może sprawa nie ma żadnego drugiego dna,może po prostu spodobały jej się twoje wpisy ( co mnie akurat nie dziwi:-) i chciała cie bliżej poznać
Może i tak ,ale w takim razie grzebać na forum do trzech lat wstecz w poszukiwaniu numeru telefonu???Któś miał i dał bez mojej zgody?Agencja sprawdza?Była?Obecna?I jest to jednak pani,która niedokladnie foeum czyta bo mnie spytała czy jestem w pracy czy w domu teraz....Wyjaśnie to na pewno:)A może pani wyjasni jak sie zachowa normalnie i zamiast podczytywac forum zacznie w nim uczestniczyc:)
Może i tak ,ale w takim razie grzebać na forum do trzech lat wstecz w poszukiwaniu numeru telefonu???Któś miał i dał bez mojej zgody?Agencja sprawdza?Była?Obecna?I jest to jednak pani,która niedokladnie foeum czyta bo mnie spytała czy jestem w pracy czy w domu teraz....Wyjaśnie to na pewno:)A może pani wyjasni jak sie zachowa normalnie i zamiast podczytywac forum zacznie w nim uczestniczyc:)
Wczoraj po powrocie do domu najpierw wygodnie się ulokowałam na moich piernatach, włączyłam laptopa i napisałam powitalnego posta. Wysłałam go niestety w kosmos. Napisałam więc drugiego, potem trzeciego i tak do pięciu razy sztuka... Co kliknęłam na wysyłanie to poszedł w diabły. Niesamowicie wnerwiające... Dałam sobie zatem spokój i dziś zaczęłam próby od nowa z nadzieją że trafią tam gdzie będą wysyłane.
Miałam przeboje, choć właściwsze będzie napisanie że to ze mną mieli przeboje na oddziale; w dodatku w całkiem innym czasie niż można było się spodziewać takich akcji. Jeszcze tylko tydzień i będę wiedzieć wszystko :)
Hej dziewczyny. Ja obecnie w domu, po tygodniu w szpitalu miesiączkę dostałam, przyszła w najmniej odpowiednim czasie. Dwa dni przed planowanym zabiegiem, dziś miałam być operowana a nie jestem. Wściekła byłam, ale na to wpływu nie mam, cieszę się tylko że termin kolejnego przyjęcia mam na wtorek po świętach, a mnie rozrywa bo wyjazd będę musiała trochę przesunąć. Polska służba zdrowia mnie dobija, nie mówiąc już o tym konkretnym szpitalu który utkwił w PRLu. Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie. :)
Miałam przed chwilą przedziwny telefon....Zadzwoniła pani,która czyta nasze forum,twierdziła że mój nr telefonu ma z forum,podała nazwisko/niezbyt wyraźnie/a zapytana w jakim celu dzwoni,powiedziała,że właściwie po nic.Podziękować za forum,że czyta,że jej dużo pomogło,moją sugestię żeby się zarejestrowała na forum i korzystała, pominęła milczeniem.Kiedyś rzeczywiście podawałam nr telefonu ,ale dawno, z 3 lata temu.Wyświetlił się mi jej numer i chyba sobie oddzwonię jak to przemyślę.Dziwna sprawa....I dlaczego akurat do mnie zadzwoniła?
Wczoraj przy pięknej pogodzie umyłam okna a dziś na zewnątrz wszystko pokryte grubą warstwą śniegu.No zima nie daje za wygraną.A poza tym odpoczywam i nadrabiam zaległości towarzyskie.Dzisiaj zabieram do siebie mojego kochanego Wnusia,który za miesiąc kończy trzecie urodziny.Tak więc do końca tygodnia będę miała wesoło i nawet nie pomyślę o nudzie.
Jeszcze parę tygodni urlopu i znowu zacznie się szukanie i stres.No ale to jest wpisane w naszą pracę.Staram się o tym nie myśleć tylko żyję dniem dzisiejszym i cieszę się "wolnością".
Witajcie! wszystkim którzy są w domu albo mają dostęp do swojego konta w zus doradzam sprawdzić składki! ja właśnie wróciłam z zusu i dobrze że siedziałam.........nie mam opłacanych składek i to od dobrych kilku miesięcy!!!!!!!!! Jakby tego było mało firma zalega mi z wypłatą na kwotę 1600zł!!!!!!