zza krzaków wyszam , Binorka zobaczyłam, Myszunię i adrea poczytałam i jakoś mi lżej.
Lawenda i Moner.. Wichura tak Was lubię czytać. Michasia, Michalinka )))
zza krzaków wyszam , Binorka zobaczyłam, Myszunię i adrea poczytałam i jakoś mi lżej.
Acha, kupiłam większą walizkę. Zawsze coś w DE kupię, książki zabieram bo muszę kartkami przewracać i nie mieściłam się już w starej walizce.
Acha, kupiłam większą walizkę. Zawsze coś w DE kupię, książki zabieram bo muszę kartkami przewracać i nie mieściłam się już w starej walizce.
No i walowki z pl mozna wiecej zabrac:):):)
Trochę mało komfortowo, w walizce? na dywaniku byłoby wygodniej i szybciej:)
Oj tak, tak. Ale gdyby mnie ktoś z forum na dywaniku przyuważył, to zaraz bym była podejrzana, że na islam przeszłam. Bo to pojazd z tamtej części świata.
To teraz się przyznaj coś Ty w tych krzaczorach robiła ??
Płaczę i nie wiem kiedy tu zalukam
Ale się dziś mile zdziwiłam..
Pisałam o moim łańcuchu badań.
Jednym z zabiegów,któremu muszę się poddać jest histeroskopia. Prywatnie można załapać się szybko,ale najtaniej gdzie znalazłam 1400 zł,są nawet za 2500 zł.
Na NFZ niewiele placówek wykonuje.
Przypadkiem,bez nadziei zadzwoniłam do jednej z klinik w Zabrzu. Dziś byłam na konsultacji (bez czasu oczekiwania,bez kolejki) i lekarz mi proponuje termin za 2 tyg. Akurat odpada,bo mogę mieć wtedy miesiączkę.
No to październik hmmmm...też nie mogę,bo praca.
Głupio się czułam tak odmawiając ;)))
W końcu stanęło na listopadzie. TEGO roku!
Bo Zabrze jest najlepszejsze:-)
He he!
Do SCCS też tam jeżdżę.
Wierz mi,że obdzwaniałam nawet Kraków,Bielsko. W internecie podają,że robią na NFZ,a w rzeczywistości niet.