W domu # 6

17 września 2015 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Na czy przeciw?

:):):) dobre:):)
17 września 2015 18:46
Barbara niepowtarzalna

Znaczy , że co ? że lepiej okolice intymne PDP-mu udostępnić niż się pozwolić ugryżć w rękę ??? :-):-):-)

Ni rozśmieszaj.Aż się oplułam.
18 września 2015 16:29 / 4 osobom podoba się ten post
Jestem już po zakupach - pieniądze (część) popłyneły na konto "Domu Handlowego Meblostyl" ha ha znów trzeba jechac w poszukiwaniu €€€€€€€€€.
Obiad zjedzony tak jak załozyłam w barze hi hi - pierogi ruskie - kompot. Nie było czasu na rozsmakowanie się, czas naglił.Mój osobisty doradca wywiązał sie na 100 %. Mebel zakupiony wieczorem skręcanie i ustawianie.Zakupiłam też dobre winko będzie oblewanie nabytku.

Zapomniałam jak poruszać się w tematach na forum.Tyle ich przybyło.Tyle nowych dziewczyn i  chłopaków.Pozdrawiam Was nowi uzytkownicy.Dopiero poznaje Was.Nie ma mojej znajomej,ktora poleciła mi to forum nie mam też czasu na szukanie jej.Może jutro lub pojutrze.Za głowę sie łąpie patrząc na rozgardiasz w pokoju.Ale radość wynikająca z tego,że jestem we własnym mieszkaniu jest silniejsza od wrażenia jakie te pudła na mnie wywierają. Do wieczora - jesli widok pokoju doprowadzonego do porzadku nie będzie silniejszy od przebywania z Wami .Może sie wyrobimy. 
18 września 2015 22:56
Mycha

A długo już tak płaczesz ??? Przewidujesz zakończyć kiedyś ??? Co sie stało, bo nie jestem w temacie.

Nie wiem jak dugo
18 września 2015 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

To teraz się przyznaj coś Ty w tych krzaczorach robiła ??

Żie powiem, bo chęci moje są nijakie,żeby koniec dyskusji był. proszę koniec o dalsze komentarze 
Jak zechcę, to się do Was odezwę.
18 września 2015 23:07
Mycha

A długo już tak płaczesz ??? Przewidujesz zakończyć kiedyś ??? Co sie stało, bo nie jestem w temacie.

Płaczę od 7.09 codziennie 
18 września 2015 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
Bieta-można Ci jakoś pomóc?Coś się złego dzieje?
19 września 2015 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
Kupiłam skrzynki drewniane pomalowałam na czerwono i już na balkonie rosna w jednej zioła a w drugiej kapusta ozdobna.Slońce grzeje, pachnie rozmaryn i majeranek a w bazylii znalaałam 6 małych slimaczków.Piekna jesień powietrze pachnie gorzko - a niebo wygląda jak z bajki.Nie wiem na ile po powrocie do domu wystarczy mi optymizmu.Dzisiaj mam zwyżkę adrenaliny.Przygotowuję sie do parapetówy - jutro będę cierpiała z powodu bólu głowy.
19 września 2015 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ja nie pomogę. Sam jestem smutny coś.
19 września 2015 15:08 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

A ja wq.....a:)Gołąbków mi się zachciało i walczę z wielką głową kapusty:)Następna czeka w kolejce:)
Czemuż to Knorrku smutny jesteś?
Bieta cos napisała i chyba usunęła,nie zdążyłam poczytać:(Profil ma zamknięty i nawet jakby człowiek chciał co pomóc to możliwości brak:(:(:(Wacam do moich głów kapuścianych a Ty się uśmiechnij:)I pozostałe smutaski też:)
19 września 2015 15:19
kasia63

A ja wq.....a:)Gołąbków mi się zachciało i walczę z wielką głową kapusty:)Następna czeka w kolejce:)
Czemuż to Knorrku smutny jesteś?
Bieta cos napisała i chyba usunęła,nie zdążyłam poczytać:(Profil ma zamknięty i nawet jakby człowiek chciał co pomóc to możliwości brak:(:(:(Wacam do moich głów kapuścianych a Ty się uśmiechnij:)I pozostałe smutaski też:)

Muszę poszukać owoców bzu czarnego. Sok potrzebny dla Pdp, bo kaszle. Zauważyłem, że tę resztkę co tu była, jak podałem przez dwa dni, to całkowicie przestała kasłać. Ona nie jest przeziębiona,ale jak odpoczywa bardzo kaszle, nawet w nocy też.
A ten sok bardzo jej pomaga.Zrobiłbym jej ale nie wiem, gdzie szukać krzaków z bzem.Albo kupić,ale nie wiem też gdzie. Na butelce nalepka odpadła, a te w sklepach lub aptece to oszukane i chemia.
19 września 2015 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie, nikt mi nie pomoże.
Muszę uporac się sama, 
W czwartek byłam u psychloga, we wtorek też jestem umówiona, Koniec dyskusji.
19 września 2015 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

No, nie smutaj śie, będzie dobrze uśmiechnij śię
21 września 2015 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Nie, nikt mi nie pomoże.
Muszę uporac się sama, 
W czwartek byłam u psychloga, we wtorek też jestem umówiona, Koniec dyskusji.

OK. Bardzo mocno Cię przytulam Bieta. Nic innego nie mogę zrobić.
21 września 2015 22:22
bieta

Nie wiem jak dugo

Już czas wracać