Zakręcona MamuelaDzien doberk z domku z domeczku Witam was:-)Szczesliwa chociaz pogoda do du.....y wcale mi to nie przeszkadza:tanczy:Juz wczoraj zaczełam robic pozadki,walizka rozpakowana,chałupka zgrubsza przygotowana,jeszcze tylko okienka pomyje no i zaczne strojenie zeby sie nacieszc!!Wszak zaraz po swietach spowrotem do DE.Dzis sobie odpoczne,wszak to niedziela wiec nie wypada w domu pracowac,zrobie tylko listena zakupy:-)M iłej niedzieli:disco:No i moze ktos mnie zastapi w mobilizacji i zachecani do gimnastyki,no bo wybaczcie kochani ja ten krutki czas poswiece swoim najblizszym buziolki:przytula:
Wprawdzie jeszcze mnie w domu nie ma ale podzielę się swoim sposobem na gimnastykę. Piszesz powyżej,że musisz sie mobilizować a moze taki sposob jak moj zaakceptujesz. Gimnastykuje sie cały dzień , he he

nawet przy gotowaniu obiadu. Nie zwsze mam mozliwosc biegania poniewaz nie jestem w domu i czas wolny często mam dostosowany do potrzeb pdp. A oto moja metoda :
- siegam po talerz na górnej półce staje na palcach stóp i robie to przy okazji paro- krotnie( wspinam sie i opadam),
- wciagam brzuch , ćwiczę oddech , posladki , skłony .
- i wg. potrzeb rózne inne wygibasy.
Może to wydać sie smieszne , ale jak sie przyzwyczaisz to zobaczysz,że to nic trudnego a wspomaga inne ćwiczenia. Nie robie z siebie "pajacyka" robię to gdy jestem sama w pomieszczeniu. a tak jest najczęściej Mnie to pomaga. Wypoczywaj na urlopie i szcześliwie wracaj do pracy