Daję sobie rękę uciąc,że nie jesteś "zmeczony",nawet równo i poziomo piszesz,a jeszcze w nawiasy trafiasz i to potrójnie :-)
Daję sobie rękę uciąc,że nie jesteś "zmeczony",nawet równo i poziomo piszesz,a jeszcze w nawiasy trafiasz i to potrójnie :-)
Właśnie skończyłem spotkanie ze starszym synem Marty,
Wyszliśmy sobie coś zjeść i się napić
No powiem Wam, -trudno studentom dorównać kroku :)
Zagadka?????
Czy można puszkę bitej śmietany zjeść "z gwinta" na raz???
Odpowiedz - zapytajcie Martę.
phi ! jasne że można , bez większego wysiłku nawet , one są takie malutkie....
phi ! jasne że można , bez większego wysiłku nawet , one są takie malutkie....
No one są malutkie, ale
w nich tyle zawartości
No nie powiedziałeś że chodzi o dorównanie w jedzeniu- cóż Michal ci wyjaśnił przeciez że student na co dzień je bułkę z nożem.Wygłodniały był :-)
Piekny jest!!! Oj zawojuje On Twoje serduszko ,zawojuje ...hihi Taki psiak to sama radość wiem coś o tym mam w domu "Tadzia "
juz zawojowal od pierwszej ,,sekundy,, jest cudowny i jak ja teraz do roboty pojade pod koniec stycznia?? ehhhh.......
Bedzie Ci cięzko ja raz wzięłam ze sobą Tadzia ale nigdy więcej ! Szkoda mi go było po 22 godzinach jazdy ...Dasz radę , będzie na Ciebie czekał w domku ;-)
To dawaj tę dietę - na "poświętach" będzie jak znalazł. Każdemu sie przyda.
Wpadłam okazjonalnie dlatego sorry za opóźnienie.
Ta dieta to trzydniowa dieta militarna. Można wygooglować jej zasady. Działa, tylko nie wolno przekraczać 3 dni, bo to dieta silnie restrykcyjna , ale można na niej jeść lody !!! Codziennie!
I się chudnie,ha !