W domu # 6

29 grudnia 2015 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Daję sobie rękę uciąc,że nie jesteś "zmeczony",nawet równo i poziomo piszesz,a jeszcze w nawiasy trafiasz i to potrójnie :-)

No daj spokój, co ja by robił tylko z Twoją ucięta ręką? :))))
No muszę chyba jak młody iść z jakimiś studentkami się spotkać :)))
Nie wiem dlaczego nie zabrał mnie z sobą?????
Może nie miał studentek 30+ przy sobie
29 grudnia 2015 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Daję sobie rękę uciąc,że nie jesteś "zmeczony",nawet równo i poziomo piszesz,a jeszcze w nawiasy trafiasz i to potrójnie :-)

No kurcze - zapomniałem o Marcie,
Ale przecież z Mamusią nie wypada mi się spotykać :)))
29 grudnia 2015 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Właśnie skończyłem spotkanie ze starszym synem Marty,
Wyszliśmy sobie coś zjeść i się napić
No powiem Wam, -trudno studentom dorównać kroku :)

No nie powiedziałeś że chodzi o dorównanie w jedzeniu- cóż Michal ci wyjaśnił przeciez że student na co dzień je bułkę z nożem.Wygłodniały był
29 grudnia 2015 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Zagadka?????
Czy można puszkę bitej śmietany zjeść "z gwinta" na raz???
Odpowiedz - zapytajcie Martę.

phi ! jasne że można , bez większego wysiłku nawet , one są takie malutkie.... 
29 grudnia 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

Dokładnie,i nie wiem skąd ta szumna nazwa "bita śmietana" powinno być " bita śmietanka" albo " mini śmietanka"
29 grudnia 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

No one są malutkie, ale
w nich tyle zawartości
29 grudnia 2015 21:45 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

No one są malutkie, ale
w nich tyle zawartości

no ile ? ile ? na skromnego  gryzka tylko starcza ... i apetyt tylko podrażnia ....

30 grudnia 2015 03:51
Marta

No nie powiedziałeś że chodzi o dorównanie w jedzeniu- cóż Michal ci wyjaśnił przeciez że student na co dzień je bułkę z nożem.Wygłodniały był :-)

Student nawet paluchami będzie jadł  
30 grudnia 2015 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia

Piekny jest!!! Oj zawojuje On Twoje serduszko ,zawojuje ...hihi Taki psiak to sama radość wiem coś o tym mam w domu "Tadzia "

juz zawojowal od pierwszej ,,sekundy,,  jest cudowny i jak ja teraz do roboty pojade pod koniec stycznia?? ehhhh.......
30 grudnia 2015 09:05
magdalena_k

juz zawojowal od pierwszej ,,sekundy,,  jest cudowny i jak ja teraz do roboty pojade pod koniec stycznia?? ehhhh.......

Bedzie Ci cięzko ja raz wzięłam ze sobą Tadzia ale nigdy więcej ! Szkoda mi go było po 22 godzinach jazdy ...Dasz radę , będzie na Ciebie czekał w domku ;-)
30 grudnia 2015 09:19 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia

Bedzie Ci cięzko ja raz wzięłam ze sobą Tadzia ale nigdy więcej ! Szkoda mi go było po 22 godzinach jazdy ...Dasz radę , będzie na Ciebie czekał w domku ;-)

ja mam krotka droge ale na stelli jest kicia wiec rodzina sie nie zgodzi 
30 grudnia 2015 09:56 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

To dawaj tę dietę - na "poświętach" będzie jak znalazł. Każdemu sie przyda.

Wpadłam okazjonalnie dlatego sorry za opóźnienie.
Ta dieta to trzydniowa dieta militarna. Można wygooglować jej zasady. Działa, tylko nie wolno przekraczać 3 dni, bo to dieta silnie restrykcyjna , ale można na niej jeść lody !!! Codziennie!
I się chudnie,ha !
30 grudnia 2015 11:15 / 10 osobom podoba się ten post
W domu jest dobrze.Pierwszy dzień odpoczynku .Po ślubie syna wreszcie spokój.Goście wczoraj pojechali,mąż poszedł do pracy,a ją nic nie muszę.Aż mi tak dziwnie ,że nic nie muszę i nie mogę uwierzyć.Powoli zbieram się do powrotu do De.Bilet zakupiony.Ale to jeszcze 10 dni ,więc sobie odpocznę jeden dzien i pora myśleć o wyjeżdzie.
30 grudnia 2015 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Wpadłam okazjonalnie dlatego sorry za opóźnienie.
Ta dieta to trzydniowa dieta militarna. Można wygooglować jej zasady. Działa, tylko nie wolno przekraczać 3 dni, bo to dieta silnie restrykcyjna , ale można na niej jeść lody !!! Codziennie!
I się chudnie,ha !

A nie wybuchnę po tej diecie 
30 grudnia 2015 21:31 / 9 osobom podoba się ten post
Witam z domu, święta, świeta i po świętach czas w podwójnym tempie leci. Wnukami się nie nacieszyłam w tym rozgardiaszu, stosunki z siostrą sa jakie sa. Od poniedziałku remont łazienki od tynu. Pozdrawiam Was Kochani i życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym 2016 Roku, dużo zdrowia, miłości i spełnienia marzeń.