Niespodziewanie leniwie zapowiadający się ostatni dzień roku będzie raczej się mocno imprezowo czyli jadą,jadą goście:):):)Oj,będzie się działo:):):)
Mroźno ,teraz minus 5,a od poniedziałku w telewizorni prognozują jakiś śnieg czy coś takiego:):):)Wiecie,to takie te ,białe ,mokre i zimne co z nieba leci:):):):)
Jutro tu pewno nie zdołam zajrzeć ,życzę więc wszystkim,żeby nadchodzący rok okazał się dla nas lepszy od mijającego.Żebyśmy zdrowi byli,pracę mieli,zarabiali przyzwoicie,żeby nasze rodziny doceniały to,co robimy,niekoniecznie przez pryzmat kasy,żeby trafiały nam się jak najfajniejsze miejsca pracy,żeby Ci z nas co jeszcze tego nie potrafią wprawiali się w asertywności/zwłaszcza Michasia/,cierpliwości/zwłaszcza Moderator/ i całej gamie niezbędnych pozytywnych cech na rozmaitych pracowych i życiowych poletkach,żebyśmy kochani byli i kochali i nie mam tu na myśli obłędnie bogatych niemieckich PDP,żeby zdarzały się nam same dobre rzeczy oraz żebyśmy się w tym samym miejscu czyli na naszym forum spotkali za rok:):):):)
O matko!Się napisałam:):):)
Szczęśliwego Nowego Roku:):):):):)