Posłuchaj np."Peer Gynt" Edwarda Griega.Zmienisz zdanie:)Lubię muzykę klasyczną,ale nie każda się "nadaje" do słuchania:):):):)Barokowa czy Wagner dla mnie za ciężka ,ale Strauss czy Vivaldi to lżejsza wersja klasyki:)
Posłuchaj np."Peer Gynt" Edwarda Griega.Zmienisz zdanie:)Lubię muzykę klasyczną,ale nie każda się "nadaje" do słuchania:):):):)Barokowa czy Wagner dla mnie za ciężka ,ale Strauss czy Vivaldi to lżejsza wersja klasyki:)
Słoneczko świeci , liscie opadają, w powietrzu wisiała jeszcze mgiełka jak na zakupy poszłam.
Koło kwiaciarni pełnej chryzantem tak mnie naszło że to juz Listopad.
Ja to potrafię prędko żyć, 2 miesiace do przodu nawet:-)
Czas ucieka a człowiek dalaj na tym rozdrożu i nie wie na 100% jak zyć.Jakaś taka przymulona jestem. Tęsknie do dzieci i tego nic nie zmieni.
Chyba jakies przesilenie mnie bierze.
No nic ide dalej zajmować się PDP. Jak mnie kilka razy opierdzieli to krew zacznie szybciej krązyć:tanczy:
Rozumiem Ciebie doskonale, też wczoraj podłapałam doła i płakałam cały wieczór:( Też jest mi ciężko, prawie już jest 2 miesiące jak tu jestem, ciągle to samo, te same twarze, czynności, otoczenie. Siedzę praktycznie cały czas w domu, nigdzie się nie ruszam. Bo dama ani na spacer, ani na powietrze. Syn przyjedzie praktycznie na 5 min zabierze rachunki do opłacenia i go nie ma. Strasznie ejstem samotna, tęsknię za domem , za najbliższymi, Wiem ,że muszę być silna, nie narzekać, bo nikt mi w życiu nie pomoże, ale jestem normalną kobietą- Puchem marnym jak mawiał nasz Wieszcz...
A gdzie Twoja przerwa na złapanie oddechu:-)
Ja tęsknię ale żeby doła .....nie, to mnie jakos nie dopada.
Nostalgia ...tak, czasami
Zawsze z kimś pogadam przez telefon albo popisze i ok.
Hej Jestem na wyjeździe od 3 dni kupiłam stica za 2.99 eur chyba mam go na 24 godz i co dalej jak doładować konto?
stick za 2,99??? jakaś promocja???? :o
jak Ci wygaśnie net za te 24h to kupujesz kolejne doładowanie bodajże za 10e , ładujesz i śmigasz (jak sie myle to poprawcie)