Na wyjeździe #28

23 września 2015 06:48
moncherie

Dziwne sympatie masz. Co takiego w jesieni lubisz? Wiatr czy deszcz?

Marna prowokacja...
23 września 2015 06:55
jpkisz

Marna prowokacja...

????
23 września 2015 06:57
moncherie

????

?
23 września 2015 06:59 / 4 osobom podoba się ten post
jpkisz

?

To sobie porozmawialiście, że ho, hoo
23 września 2015 08:17 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

No to ja Ci odpowiem, bo lubię jesień :). Lubię wiatr , deszcz i mroczne klimaty ;) Ooo, jeszcze jak jelenie ryczą też lubię :)

Nie odczytałam Twojego postu jako prowokacji, jestem hetero , żeby nie było 
23 września 2015 08:20 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

No to ja Ci odpowiem, bo lubię jesień :). Lubię wiatr , deszcz i mroczne klimaty ;) Ooo, jeszcze jak jelenie ryczą też lubię :)

Nie odczytałam Twojego postu jako prowokacji, jestem hetero , żeby nie było :-)

Wiesz, teraz już nic nie takie jednozanczne na forum a wymiary podasz? 
23 września 2015 08:22 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Wiesz, teraz już nic nie takie jednozanczne na forum:yo: a wymiary podasz? 

Dla Ciebie wszystko I żeby nie było, że tłukę inne osoby to mam 167 cm wzrostu, 61 kg wagi :)
23 września 2015 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dla Ciebie wszystko:-) I żeby nie było, że tłukę inne osoby to mam 167 cm wzrostu, 61 kg wagi :)

Te 3 centymetry a wysportowana opiekunka ma więcej energii niż 80 kg mniej wysportowana, trochę się boję, bo ja z tych większych:) a moja ostatnia to 155 w kapeluszu
23 września 2015 08:32 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Te 3 centymetry:niebo pieklo: a wysportowana opiekunka ma więcej energii niż 80 kg mniej wysportowana:spacer z psem:, trochę się boję, bo ja z tych większych:) a moja ostatnia to 155 w kapeluszu:kontuzja:

Mam alibi, jak już to leję prosto w mordę i najpierw ostrzegam  Honorowa jestem ;).
23 września 2015 08:34 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam alibi, jak już to leję prosto w mordę i najpierw ostrzegam :-) Honorowa jestem ;).

23 września 2015 08:40 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

:boks1:

Właśnie , właśnie :) Zaraz jadę obadać, co przy remoncie flachowcy nawywijali :) Jak mnie wkurzą, to sobie rękę wyprostuję 
23 września 2015 09:02 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Właśnie , właśnie :) Zaraz jadę obadać, co przy remoncie flachowcy nawywijali :) Jak mnie wkurzą, to sobie rękę wyprostuję :boks2:

Flachowcy!!! 
23 września 2015 09:14 / 2 osobom podoba się ten post
KRUK ostrzega przed fałszywymi e-mailami
26-06-2015
W dniu 16 września Grupa KRUK otrzymała informacje od zaniepokojonych osób, do których zostały wysłane wiadomości mailowe z fałszywą informacją o rzekomym zadłużeniu i skierowaniu sprawy do komornika sądowego w celu odzyskania należności. Wiadomości sa wysyłane z adresów (usunięto ze względów bezpieczeństwa) (usunięto ze względów bezpieczeństwa) (usunięto ze względów bezpieczeństwa) oraz (usunięto ze względów bezpieczeństwa)
Jest to działanie przestępcze. Adres nadawcy wykorzystuje nazwę firmy KRUK.

Wszystkie wiadomości zawierają załącznik z wirusem. Są one również do siebie podobne i różnią się drobnymi szczegółami. Przykładowa treść takiej wiadomości wygląda następująco:

Szanowni Panstwo,

Ze wzgledu na brak splaty zadluzenia przesylamy przedsadowe wezwanie do zaplaty.

Haslo do zalacznika: wezwanie304

--
Andrzej Kowalik
KRUK S.A
ul. Wolowska 8
58-100 Wroclaw

Własnie dostałam takiego meila ale nie otworzyłam.Sprawdziłam kto zacz ten
Andrzej bo z firma nie mam nic wspólnegoi taka informacje znalazłam.
Takie dziadostwo!
23 września 2015 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
agama

KRUK ostrzega przed fałszywymi e-mailami
26-06-2015
W dniu 16 września Grupa KRUK otrzymała informacje od zaniepokojonych osób, do których zostały wysłane wiadomości mailowe z fałszywą informacją o rzekomym zadłużeniu i skierowaniu sprawy do komornika sądowego w celu odzyskania należności. Wiadomości sa wysyłane z adresów (usunięto ze względów bezpieczeństwa) (usunięto ze względów bezpieczeństwa) (usunięto ze względów bezpieczeństwa) oraz (usunięto ze względów bezpieczeństwa)
Jest to działanie przestępcze. Adres nadawcy wykorzystuje nazwę firmy KRUK.

Wszystkie wiadomości zawierają załącznik z wirusem. Są one również do siebie podobne i różnią się drobnymi szczegółami. Przykładowa treść takiej wiadomości wygląda następująco:

Szanowni Panstwo,

Ze wzgledu na brak splaty zadluzenia przesylamy przedsadowe wezwanie do zaplaty.

Haslo do zalacznika: wezwanie304

--
Andrzej Kowalik
KRUK S.A
ul. Wolowska 8
58-100 Wroclaw

Własnie dostałam takiego meila ale nie otworzyłam.Sprawdziłam kto zacz ten
Andrzej bo z firma nie mam nic wspólnegoi taka informacje znalazłam.
Takie dziadostwo!

Pewnie znowu jakiś domorosły haker się bawi.

Ten wirus najczęsciej jest spakowany w pilku ZIP- charakterystyczne dla takich wiadomości, no i celowo haker wysyła wiadomości o jakichś rachunkach, czy zadłużeniach, żeby wystraszony odbiorca ten plik otworzył.
A i adres meilowy spod którego haker wysłyła te wiadomości bywa nieco dziwny- w tym wypadku na pewno nie z Kruka :). Warto zajrzeć w IP i umieścić je w geolokalizatorze- mozna się nieco zdziwić, jak taki pomysłowy niedorostek bywa nieostrożny.

Wkurza mnie taka bawiąca się w hakerstwo gówniażeria- zamiast w szkole to przed kompem siedzi.

A tak serio, to nalezy kasować od razu takie rewelacje, szkoda sobie nerwów psuć.
23 września 2015 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Ja też bardzo lubię jesień,-i wiatr i deszcz,i wszystko co tej porze roku towarzyszy:)
Nie miewam jesiennych depresji bo ją uwielbiam......i zimę też kocham:))