Na wyjeździe #28

29 września 2015 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Znam ten bol wstawania :-(,teraz tez juz przed 6ta wstaje,babcie biore kilka minut po.o 6.30 sniadanie.Ale to ma tez dobre strony,bo juz przed siodma jestem wolna i moge wskoczyc jeszcze do lozeczka:-) 

Ja jak juz wstanę to nie ma sensu sie kłaść. Chyba że jestem w dobrym towarzystwie
Zresztą pflegedinski przychodzą trochę jak chcą wiec muszę czekać potem mycie babciuni i śniadanko i czekamy na synową która ja czesze.
Potem ten dzień długi jak nie wiem co.
29 września 2015 12:17
Daria01

Działa charytatywnie?

Zobacz różnicę między ceną kupna i sprzedaży - tam jest kasa kantoru.
29 września 2015 12:32 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Znam ten bol wstawania :-(,teraz tez juz przed 6ta wstaje,babcie biore kilka minut po.o 6.30 sniadanie.Ale to ma tez dobre strony,bo juz przed siodma jestem wolna i moge wskoczyc jeszcze do lozeczka:-) 

Ze jak ? przed 6? Jak budzik dzwoni o 7:30 to dla mnie tragedia, ja bym rzuciła taką robotę
29 września 2015 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
Michalinka

Ze jak ? przed 6? :-)Jak budzik dzwoni o 7:30 to dla mnie tragedia, ja bym rzuciła taką robotę :lol2:

Nie jest zle,ale juz  po 19tej babcia spi,a ja ide zaraz za nia spac,bo ja. taki spioch 
29 września 2015 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

dzisiaj zaczełam drugi tydzień i juz dostałam drugą tygodniówkę. Co za rodzina. :-) wygląda na to,że ostatni tydzień będe pracowała za darmo hi hi:-)

Na ostatni dzień to walizkę szykuj, będzie kumulacja
29 września 2015 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Nie jest zle,ale juz  po 19tej babcia spi,a ja ide zaraz za nia spac,bo ja. taki spioch:-) 

Toszsz mówię przecie ja od 13 mam luz :pomponiara:
29 września 2015 12:59 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie jest zle,ale juz  po 19tej babcia spi,a ja ide zaraz za nia spac,bo ja. taki spioch:-) 

No tak, jak potrafisz spać tak wcześnie to gitarka. ja grzecnie kładę sie o 22 i nic.
I tak pokutuję do 24.
A najlepsze, ze tu jest stary zegar Bim-bam tak głośny że słysze go usypiając , wstając i śpiąc. jest piękny ale w nocy mnie irytuje na max.
29 września 2015 13:01 / 1 osobie podoba się ten post
Zjezdzam dziewczyny,przykro mi,zaproponowali mi kilka ofert ale totalnie beznadziejne.I w domeczku bede czekala na cos konkretnego.
29 września 2015 13:02
Martwie sie teraz jak dlugo bede czekala na nowa oferte.
29 września 2015 13:04
Zalamalam sie wlasnie.Moze powinnam szukac z innych firm tez ofert nie tylko z mojej.
29 września 2015 13:04
Klarunia

Zjezdzam dziewczyny,przykro mi,zaproponowali mi kilka ofert ale totalnie beznadziejne.I w domeczku bede czekala na cos konkretnego.

A ta akceptacja ,na którą czekałaś?Negatywnie czy oferta do bani?Szkoda,stracony czas.Ogłoś sie sama-zawsze to polecam bo to najszybsza droga;0Powodzenia:)
29 września 2015 13:06
kasia63

A ta akceptacja ,na którą czekałaś?Negatywnie czy oferta do bani?Szkoda,stracony czas.Ogłoś sie sama-zawsze to polecam bo to najszybsza droga;0Powodzenia:)

Ale gdzie mam sie oglosic ?
Na akceptacje ktora czekalam nie przyszla zadna odpowiedz,nie rozumiem troche tego.
29 września 2015 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
Klarunia

Ale gdzie mam sie oglosic ?
Na akceptacje ktora czekalam nie przyszla zadna odpowiedz,nie rozumiem troche tego.

ja się ogłaszałam na poloniuszu, dzwonili :)
29 września 2015 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

ja się ogłaszałam na poloniuszu, dzwonili :)

Jak ? jest tam jakas rubryka ?
29 września 2015 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
A najlepszy tekst damy z rana w biurze parafialnym: "Jedyne dobre, że mam chociaż ugotowane, bo ja to nie bardzo lubię gotować" no wielkie dzięki ;)
Taka mnie rozkmina dopadła, że dama się już chyba urodziła damą, albo wyszła za księcia na białym rumaku...