Na wyjeździe #28

29 września 2015 14:23
Marta

Teraz troche trudny okres bo dużo opiekunek szuka pracy na październik - listopad ,żeby juz w grudniu byc w domu.

Myslisz ze cos mi znajda ?
29 września 2015 14:24
Klarunia

Myslisz ze cos mi znajda ?

Masz prwo jazdy?
29 września 2015 14:25
dorotee

Masz prwo jazdy?

Wlasnie,nie mam.
29 września 2015 14:31
Brak odpowiedzi oznacza ze nie znajda mi pracy :(
29 września 2015 14:32
Mało czasu ale nie trać nadziei.
29 września 2015 14:36 / 1 osobie podoba się ten post
Chyba musze zmienic sobie sztele. Nudno tu i roboty nie wiele. Sprzatanie raz w tygodniu,pranie raz w tygodniu.Dobrze,że chociaz gotuje co dziennie.Takie życzenie mojej pdp i nie ma na to rady.
29 września 2015 14:38
Marta

Mało czasu ale nie trać nadziei.

Maja oferte do malzenstwa,dziadek ma raka babcia mobilna,boje sie troszke po sytuacji tutaj,ale moze powinnam sprobowac ?
29 września 2015 14:41
Klarunia

Maja oferte do malzenstwa,dziadek ma raka babcia mobilna,boje sie troszke po sytuacji tutaj,ale moze powinnam sprobowac ?

Przemyśl. Może skorzystają z okazji,że jesteś w potrzebie (bo na wyjeździe) i Ci wcisną coś. Wypytaj dokladnie wszystko a najwazniejsze to stawkę jaka Co proponuja.
29 września 2015 14:42 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie też nudnawo.Pdp łagodny jak baranek cichy i zgodny.Taki idealny pdp;).
Wszystko by było ok ale brak mi kontaktu z ludźmi.Lubię z Niemcami gadać bo i po niemiecku lubię gadać a tu nie ma z kim.Nikt tu nie przychodzi,córka przeleci jak wicher przez mieszkanie i już jej nie ma.Druga córka tylko przyszła"nową" czyli mnie obejrzeć i to wszystko.A ojcu nawet Guten Morgen nie powiedziała.
Rodzina chyba stoi na stanowisku że jak dziadek opiekunkę ma to nie ma potrzeby zawracać sobie nim głowy.Ech...
29 września 2015 14:43
mleczko1

Przemyśl. Może skorzystają z okazji,że jesteś w potrzebie (bo na wyjeździe) i Ci wcisną coś. Wypytaj dokladnie wszystko a najwazniejsze to stawkę jaka Co proponuja.

1550 jest stawka,do dziadka przychodza pielegniarki raz dziennie i nic narazie wiecej nie wiem o tej ofercie.
29 września 2015 14:46
Marta

U mnie też nudnawo.Pdp łagodny jak baranek cichy i zgodny.Taki idealny pdp;).
Wszystko by było ok ale brak mi kontaktu z ludźmi.Lubię z Niemcami gadać bo i po niemiecku lubię gadać a tu nie ma z kim.Nikt tu nie przychodzi,córka przeleci jak wicher przez mieszkanie i już jej nie ma.Druga córka tylko przyszła"nową" czyli mnie obejrzeć i to wszystko.A ojcu nawet Guten Morgen nie powiedziała.
Rodzina chyba stoi na stanowisku że jak dziadek opiekunkę ma to nie ma potrzeby zawracać sobie nim głowy.Ech...

u mnie to samo -> Twoje ostatnie zdanie....
29 września 2015 14:48
No nie ,u ciebie przecież córka w odwiedzinach była,Geburtstag jej wyprawiają.
U mnie córki traktują ojca jak "półgłówka " z ktorym nie da się gadać.Przykre to...
29 września 2015 14:54
Mowia ze musze poczekac,tak wiec czekam na oferte dla mnie.
29 września 2015 15:03 / 1 osobie podoba się ten post
No tak,drugi tydzień tu jestem i wiele rzeczy już zrozumiałam,które na początku budziły moje zdumienie.
29 września 2015 15:08
mzap88

u mnie to samo -> Twoje ostatnie zdanie....

Niestety w wielu miejscach tak jest