Zobacz różnicę między ceną kupna i sprzedaży - tam jest kasa kantoru.
Zobacz różnicę między ceną kupna i sprzedaży - tam jest kasa kantoru.
No nie ,u ciebie przecież córka w odwiedzinach była,Geburtstag jej wyprawiają.
U mnie córki traktują ojca jak "półgłówka " z ktorym nie da się gadać.Przykre to...
no była, bo daleko mieszka, jutro zapewne bedzie tak,ze wpadnie ta corka tutejsza na 5 min z ciachem a mnie zostawi na cala reszte dnia i ogarnij wszystko...
no przykre to, tym bardziej ze pisalas ze dziadek fajny :)
życzcie mi żeby jutrzejszy dzień zleciał szybko....
życzcie mi żeby jutrzejszy dzień zleciał szybko....
Mam propozycje na 11 do Bielefeld do dwoch siostr :) jezdzi tam kobieta juz jakis czas i jest zadowolona,poprosilam o telefon do tej kobiety co jest na miejscu i zobaczymy co mi ona powie.
toc to ty juz zostan do tego 11
Magdalenka,tu nie chce zostac,ja sie tu tak zle czuje,to tak jak bys na swoich plecach z kims falszywym chodzila.
Nie potrafie.Z jednej strony szkoda ze juz jade bo tu jest ladna kasa 1650 euro ale nie jest to praca na moje nerwy.
Mycie w miskach,non stop oszczednosc,za duzo wody,nie grzej tyle,nie potrafisz sprzatac,zmywac,gotowac etc.najgorsza z najgorszych jestem,ale byla tu dziewczyna z mojej firmy rowniez ktora siedziala wczesniej za biurkiem i tez babcia nie chciala aby wrocila,powiedziala ze nie umie gotowac i ze byla beznadziejna,tak wiec chyba tylko te co jej jedza z talerza i liza jej tylek to sa dobre.
Za tydzien jak bedzie akceptacja bede tutaj wiec wtedy juz uda nam sie spotkac.Nigdy nie bylam u dwoch siostr,ciekawa jestem jak bedzie.
a czy Twoja firma jest u nas w opiniach?? czyli tu? http://www.opiekunki24.pl/forum/15/opinie-na-temat-agencji-i-posrednikow
Kryptoreklama, rekrutacja, ban. Moderator
Strona nieaktualizowana jeśli chodzi o oferty,stawki jak wszędzie,d.... nie urywa:)Ja się jeszcze nie rozglądam ,mam czas:)Jak dobrze pójdzie to może wcale nie pojadę już w tym roku-bardziej mi na zdaniu prawka zależy przed tymi zmianami:)