Na wyjeździe #28

29 września 2015 20:01
aaaaaa, ja do dwójki się w życiu nie wepcham ;]
no musiał być jakiś mini haczyk, myslalam ze to za jedna pdp
29 września 2015 20:05
magdalena_k

widzialam,ja sie narazie nigdzie nie wybieram chyba na miejscu bez zmian ,podloga dalej trzeszczy wiec po diabla szukac ,,lepszych,, miejsc............ tez sie mialam za prawko brac ale czasu mi brakuje no nic albo zrobie po zmianach albo nie zrobie wcale............ 

Rób,Ty jeszcze młoda jesteś ,łatwiej Ci będzie:):):)
29 września 2015 20:08
kasia63

Rób,Ty jeszcze młoda jesteś ,łatwiej Ci będzie:):):)

ja mloda???????????? jej 18 mam ,naprawde???
29 września 2015 20:18
magdalena_k

ja mloda???????????? jej 18 mam ,naprawde???

Nie masz 50+:):)A ja widzę robiąc to prawko, jaka to duża różnica jest.Młodsi szybciej załapuja ,nie sa tacy zachowawczy podczas jazdy.Mi się zdawało,że to myk myk i gotowe ,a samo załapanie o co kaman i spokój za kierownicą zajęło mi bardzo dużo czasu,dużo więcej niż się po sobie spodziewałam:)Więc z własnego doświadczenia radzę Ci znajdź czas i ób prawko.Teraz jak ktoś nie chce na teoretyczny kurs/wykłady/ chodzić,nie musi.Wystarczy zaliczyc te 30 godzin jazd i juz mozna do teoretycznego egzaminu podchodzić.
29 września 2015 20:21
kasia63

Nie masz 50+:):)A ja widzę robiąc to prawko, jaka to duża różnica jest.Młodsi szybciej załapuja ,nie sa tacy zachowawczy podczas jazdy.Mi się zdawało,że to myk myk i gotowe ,a samo załapanie o co kaman i spokój za kierownicą zajęło mi bardzo dużo czasu,dużo więcej niż się po sobie spodziewałam:)Więc z własnego doświadczenia radzę Ci znajdź czas i ób prawko.Teraz jak ktoś nie chce na teoretyczny kurs/wykłady/ chodzić,nie musi.Wystarczy zaliczyc te 30 godzin jazd i juz mozna do teoretycznego egzaminu podchodzić.

wiem ale teraz nie dam rady...........
29 września 2015 20:23
magdalena_k

wiem ale teraz nie dam rady...........

To zacznij od samych jazd,na raty jak ja-co w domu to jazdy,w ten sposób te obowiążkowe wyjeździsz ,a uczyć sie możesz w B.-są warunki:)Opłatę za szkółkę też na raty można,wszędzie - byle do końca kursu całośc uregulować.
29 września 2015 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Klarunia

Magdalenka,tu nie chce zostac,ja sie tu tak zle czuje,to tak jak bys na swoich plecach z kims falszywym chodzila.
Nie potrafie.Z jednej strony szkoda ze juz jade bo tu jest ladna kasa 1650 euro ale nie jest to praca na moje nerwy.
Mycie w miskach,non stop oszczednosc,za duzo wody,nie grzej tyle,nie potrafisz sprzatac,zmywac,gotowac etc.najgorsza z najgorszych jestem,ale byla tu dziewczyna z mojej firmy rowniez ktora siedziala wczesniej za biurkiem i tez babcia nie chciala aby wrocila,powiedziala ze nie umie gotowac i ze byla beznadziejna,tak wiec chyba tylko te co jej jedza z talerza i liza jej tylek to sa dobre.
Za tydzien jak bedzie akceptacja bede tutaj wiec wtedy juz uda nam sie spotkac.Nigdy nie bylam u dwoch siostr,ciekawa jestem jak bedzie.

Jedna będzie Dobra, druga będzie Zła.
29 września 2015 20:35
Knorr

Jedna będzie Dobra, druga będzie Zła.

I tam sa jeszcze trzy koty :)
29 września 2015 20:36
Klarunia

I tam sa jeszcze trzy koty :)

Razem 5 sztuk do obsługi. Dużo.
29 września 2015 20:36
kasia63

To zacznij od samych jazd,na raty jak ja-co w domu to jazdy,w ten sposób te obowiążkowe wyjeździsz ,a uczyć sie możesz w B.-są warunki:)Opłatę za szkółkę też na raty można,wszędzie - byle do końca kursu całośc uregulować.

Kasia nie mam jak teraz polowe czasu wolnego (jezdzimy na m-c) spedzam w Szczecinie,mam chora babcie:(
29 września 2015 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Razem 5 sztuk do obsługi. Dużo.

Duzo,ale ja lubie zwierzeta,tak wiec to mnie nawet cieszy.
29 września 2015 20:39
Klarunia

Duzo,ale ja lubie zwierzeta,tak wiec to mnie nawet cieszy.

jakby Ci walily po kntach jak tamte nie wiem czy bys lubiala.............
29 września 2015 20:40
magdalena_k

jakby Ci walily po kntach jak tamte nie wiem czy bys lubiala.............

Pewnie nie.....
29 września 2015 20:49
Ja bede miala siostry do ogarniecia a z kotami sobie chyba poradze 
29 września 2015 21:35
Klarunia

Kryptoreklama, rekrutacja, ban. Moderator

Rzucisz okiem ,czy dobrze rozszyfrowałam