Wkleiłam ten tekst i tylko pare slow na końcu od siebie dodałam....
Wkleiłam ten tekst i tylko pare slow na końcu od siebie dodałam....
Tekst jest bardzo emocjonalny , też z trudem doczytalam ,że to nie Twoje osobiste przeżycia. Wiarygodność tego wpisu?
To jest wpis prawdziwej imigrantki - i jak im pomóc ...tym prawdziwym
Tina ma rację powinniśmy się zjednoczyć i oddzielić tych prawdziwych potrzebujących....na naszych warunkach.
Jeśli się czyta do końca to można, ........to był wpis Imigrantki z facebook.
Gdybyśmy pisali od serca tak jak czujemy jak myślimy to powstał by obraz jakie jestesmy.Co wnosi posługiwanie się cudzym tekstem.Temat jest tak porywający za serce,że zbyteczne jest posługiwanie tekstami umieszczonymi w internecie.Ważne co my myślimy i czego nie wstydzimy się napisać.
Ja osobiście jestem za tym.żeby pomagać.Tylko nie wiem jeszcze w jaki sposób:-(
Przeczytaj dwie ostatnie linijki napisane przez Anerik. Przecież jasno wynika że ona tego nie pisała. :-)
Kurczę, przeczytałam cały wątek i teraz żałuję, że przyjechałam do de bo teraz się boję, że nie wrócę do domu a zostało mi jeszcze 6 tygodni :(
Bardzo Ci dziekuje za informacje .Jezeli sie kogos cytuje ,........."bierzemy" to w cudzyslow wtedy jest juz jasne i odzwierciedla to.Z powazaniem.
Kurczę, przeczytałam cały wątek i teraz żałuję, że przyjechałam do de bo teraz się boję, że nie wrócę do domu a zostało mi jeszcze 6 tygodni :(
Proszę bardzo!! A jeśli się komentuje czyjeś posty do do końca trzeba czytać, a cudzysłów był tylko na samym końcu początek zjadła, bywa" tak czasem. :-)
Nie pekaj ,bedzie dobrze. Jest nas duzo damy rade:):):)
Ty nie bądź taki siup, kolego. Na Twoim miejscu zaczęłabym przeglądać koszule nocne PDP i wybrać jakąś gustowną ściereczkę kuchenną na głowę. Nie wiadomo kiedy będą Ci potrzebne ab sofort :lol1:
Ty nie bądź taki siup, kolego. Na Twoim miejscu zaczęłabym przeglądać koszule nocne PDP i wybrać jakąś gustowną ściereczkę kuchenną na głowę. Nie wiadomo kiedy będą Ci potrzebne ab sofort :lol1:
Jedwabna apaszka gustowniej, a starsze pdp maja tego sporo:laska1: