Uchodźcy

17 września 2015 21:15
Ewelina1

W Berlinie.
Podobno media teraz podają,że mieszkał tutaj od lat....a prawdy i tak nikt się nie dowie.

Na teletex pisze ze ranna.
17 września 2015 21:16
Ewelina1

No właśnie muszę poczekać na jakieś wiadomości bo przeczytałam chyba jakieś niekompletne wiadomości na ten temat.

ARD wiadomości,teletext też podaje. O policjantce podali ,że stan stabilny ale to o 19
17 września 2015 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Wielu takich imigrantów przybywa, nawet w różnym wieku. Są bardzo wdzięczni za ocalenie życia i już myślą jak się odwdzięczyć:
http://vod.gazetapolska.pl/11076-szczere-pozdrowienia-od-malego-uchodzcy
Milusiński, aż chce się pomagać ..................

ooooo......az che sie patrzec na........ te wdziecznosc,bystry bachor  .Krew..... na dusze ,tfu .
17 września 2015 21:36 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

A gdzie to seks będzie widać:) fit koleżanko fit, tak na wielbłąda się wdrapywać kilka razy dziennie?

A pieszkom za wielbłądem to nie łaska?
17 września 2015 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

A gdzie to seks będzie widać:) fit koleżanko fit, tak na wielbłąda się wdrapywać kilka razy dziennie?

A pieszkom za wielbłądem to nie łaska?
17 września 2015 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Nie biedny uchodżca tylko członek organizacji terrorystycznej, dwa lata temu zwolniony z więzienia, pozostawał pod obserwacją policji.

Właśnie  Dorota, dobrze że wyjasniłas.Tak powstaja mity i legendy.
17 września 2015 21:42 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

A pieszkom za wielbłądem to nie łaska?:-)

Czy ja w piechocie jestem
17 września 2015 21:44 / 7 osobom podoba się ten post
dorotee

Czy ja w piechocie jestem:tanczy::tanczy::tanczy:

Może jeszcze nie, ale co przyniesie przyszłość A na tego wielbłąda to bym nie liczyła:

Przez pustynię jedzie na wielbłądzie Arab, a obok ledwie żywa biegnie jego żona.
Spotykają jadącą z naprzeciwka karawanę:
- Dokąd się tak śpieszysz? - pyta przewodnik karawany.
- Żona mi zachorowała, wiozę ją do szpitala.
17 września 2015 21:51
Jeśli kogoś to interesuje to teraz jest ciekawy program na temat pomocy uchodźcom w DE na Das Erste.
17 września 2015 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Czy ja w piechocie jestem:tanczy::tanczy::tanczy:

Jeszcze nie, ale bedziesz.
18 września 2015 08:05 / 2 osobom podoba się ten post
http://www.sfora.pl/swiat/Strzelanina-w-Berlinie-AlKaida-zaatakowala-s80067od razu dodaję, że to nie Syryjczyk - uchodźca. 

18 września 2015 09:43 / 4 osobom podoba się ten post
Daria01

http://www.sfora.pl/swiat/Strzelanina-w-Berlinie-AlKaida-zaatakowala-s80067od razu dodaję, że to nie Syryjczyk - uchodźca. 

W sumie mało wiemy o Syryjczykach. Chciałabym aby w obliczu tak masowego ich napływu nasza kochana prasa przybliżyła nam ten kraj. Można szukać w internecie ale o ileż łatwiej i ładniej by było, gdyby się ukazały takowe artykuły w prasie. Starsze pokolenie nie ma dostępu do internetu. Oni i tak długo u nas nie zostaną. Zauroczeni naszą gościnnością zwieją przy pierwszej lepszej okazji.

Zresztą jak my uzyskaliśmy możliwość poruszania się po Europie i zarabiania to też się wrzask podniósł. Tak więc kompleksu ksenofobów nie musimy mieć. Europa nam go odpowiednio i w odpowiednim czasie zaprezentowała.
18 września 2015 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

W sumie mało wiemy o Syryjczykach. Chciałabym aby w obliczu tak masowego ich napływu nasza kochana prasa przybliżyła nam ten kraj. Można szukać w internecie ale o ileż łatwiej i ładniej by było, gdyby się ukazały takowe artykuły w prasie. Starsze pokolenie nie ma dostępu do internetu. Oni i tak długo u nas nie zostaną. Zauroczeni naszą gościnnością zwieją przy pierwszej lepszej okazji.

Zresztą jak my uzyskaliśmy możliwość poruszania się po Europie i zarabiania to też się wrzask podniósł. Tak więc kompleksu ksenofobów nie musimy mieć. Europa nam go odpowiednio i w odpowiednim czasie zaprezentowała.

Mycha jak jesteś w Polsce, to dzisiejsze wydanie wiekszości gazet ma dodatek -Uchodżcy-więcej wiedzy , mniej strachu. 
18 września 2015 10:10 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Mycha jak jesteś w Polsce, to dzisiejsze wydanie wiekszości gazet ma dodatek -Uchodżcy-więcej wiedzy , mniej strachu. 

Ciekawe ile w tym prawdy, a ile propagandy? Masz link do wersji online?
18 września 2015 10:28
Daria01

Ciekawe ile w tym prawdy, a ile propagandy? Masz link do wersji online?

Nie moge wklejać:) na wp.pl