To trzeba nad figurą popracować:spacer z psem:
To trzeba nad figurą popracować:spacer z psem:
Z całym szacunkiem Kotka..........trzeba pomagać,trzeba żyć,trzeba się szanować itp,itd............którą z tych "wartości"(tak to nazwijmy) wyznają uchodźcy jak i rządzący w krajach,z których oni uciekają??
Pamiętać trzeba,że ludzie rodzą się wolni i mają równe prawa,-rodzą się też z rozumem i sumieniem więc wydawało by się,że jak nie chcą to nie muszą begać z karabinami po ulicach swoich miast.........a więc dlaczego biegają??
Wybacz ale na dzieńn dzisiejszy mżonkii pt."wszyscy ludzie są równi" są iście renesansowe.......a wartości wpajane nam przez rodziców,w dzisiejszych czasach niestety nie zawsze zdają egzamin....:((
I jeszcze jedno.......w życiu jak najbardziej należy reagować w zależności od sytuacji.
Tyle z mojej strony:)
Nie wiem co i jakie zasady wyznają. Zaczekam będę miała zdanie to wtedy napiszę.Nie wnikam kto i z czym przedostaje się do Europy, bo tego jeszcze nikt nie wie.Nie osądzam na wyrost. W każdej grupie uchodźców są ludzie dobrzy i źli.Wolałabym pomóc dobrym ale nie jestem w stanie tego okreslić więc zakladam,że tych złych jest nie wielu.Nie znaczy to,że nie zdaję sobie sprawy z zagrożenia jakie niesie taka lawina ludzi przelewajca sie prze kilka państw.
Koteczku każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów.
Twoja postawa jest jak najbardziej poprawna i tak trzymaj:)
....oooooo,jaki ladny "chopczyk" i na pewno .....romantyk i na pewno "potrzebujacy pomocy"-ucieka przeciez przed rezimem .
Oglądaliście dziś wiadomości na temat uchodźców na tvp?? Tragedia ale ciemnotę wciskają. Chyba przestanę oglądać ten szajs ale kurczę tylko tvp polonia mam :( Wczoraj np wciskali, że babcia, która ma ok 900 emerytury a polowę wydaje na leki jest zadowolona z życia i w ogóle 80% polaków jest zadowolona z życia i zarobków, nie wiem gdzie oni te badania robili, chyba w Warszawie
Przed laty kolega pracował w Iraku , coś tam budowali , opowiadał nam , że czym kobita tłuściejsza to dla Araba atrakcyjniejsza . Koleżanka , mloda dziewczyna była z tych " lepiej wyglądających " i spytała : " czy taka jak ja miała by jakąś szansę na zamążpójście ? " a kolega jej odpowiedział : " Bożenka , za ciebie to jeszcze ojce by ze dwa wielbłądy dostali ! " ..... tak , więc Dorotko ratujmy się , bo chudniemy ! .....żebym się po tym zaraztwie źle nie czuła to bym zaraz ze dwa tiramisu wszamała , tak na wszelki wypadek ! ale cholera , sodki mam już malutko ! :-):-):-).....o te wielbłądy się rozchodzi :-)
No i proszę,długo nie trzeba było czekać.
Już jest ofiara którą zabił nożem biedny uchodźca.....policjantka nie zyje...ciekawe kto będzie następny??
No i proszę,długo nie trzeba było czekać.
Już jest ofiara którą zabił nożem biedny uchodźca.....policjantka nie zyje...ciekawe kto będzie następny??
Gdzie to sie wydazylo?
Bycie zbyt sexy trochę uciążliwe jest- umiar, umiar przede wszystkim :)))).
Nie biedny uchodżca tylko członek organizacji terrorystycznej, dwa lata temu zwolniony z więzienia, pozostawał pod obserwacją policji.